ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Сега тези 65лв не бих ги дала за тренировки за вкъщи, а ще си купя ластици и някоя гира, ютуб е наводнен с упражнения и цели програми.
Иначе цените са й много ниски, имайки предвид колко е известна.

Освен това вече има и приложения за упражнения вкъщи, които са доста добри. Аз използвам две такива приложения и са много удобни за проследяване на прогреса.

# 166
  • here, there, everywhere
Много ми стана интересно коя е Дерилис. Може ли линк да я разгледам? Идея си нямам коя е.

# 167
И аз за първи път я чувам Дерилис и ми стана интересно.

# 168
# 169
Някой добър по математика ми трябва Grinning За жена с процент мазнини, които са 30, а иска да достигне 14 процента - това колко свалени кг трябва да са приблизително, 10 ли?

# 170
14% не е здравословен процент телесни мазнини за жена, падне ли се под 15% шанса да останеш без цикъл е огромен. Няма как да ти изчисли някой това в килограми, все пак ти препоръчвам да се стремиш към 20%.
Иначе нали беше 49кг, как така си 30% телесни мазнини? Че то 33% спада към категория obese.

# 171
Ориентировъчно го казах така като за най лошия случай просто.Понеже четох, че 30 е приемливото.Трябва на място някой да ми помогне да се премерят, защото сама няма да се ориентирам с  тия уреди , където ги описват с това прищипване на гънки, ток и т.н., нищо не схващам.Сега погледнах по внимателно примерни снимки и наистина доста преувеличих с това, коремът е плосък все пак, изглежда да съм на 22.И да стигна до 17 процента примерно поне.

# 172
Разлика между 22 и 30 е огромна. Отиди някъде да те премерят, но не скенери, а точно това с прищипването на гънки, защото е най- вярно.
Тези снимки са малко подвеждащи ако изглеждаш на тях към 22%, смятай ги към 24-25%
Според мен разумното в твоя случай е да поддържаш калориите, но да тренираш сериозно с тежести. След 1 година ще си в процента мазнини, който искаш и с оформено тяло.

# 173
Някой добър по математика ми трябва Grinning За жена с процент мазнини, които са 30, а иска да достигне 14 процента - това колко свалени кг трябва да са приблизително, 10 ли?
Аз съм математик, но както и друг път съм казвала тук математиката не играе никаква роля.
Хич не е ясно дали ще губиш мазнини или мускули и колко, може да качваш мускули (те са по-тежки от мазнините) и това да се отразява на килограмите, може и да задържаш вода, може и да "източваш" и т.н.
Виц
Как така съм с 2 килограма повече! На кутията шоколадови бонбони пишеше 500 грама.
А "умните" кантари не мерят, а изчисляват по формулки, които колкото са точни за, примерно обема на  цилиндър, едва ли претендират и за приблизителна точност при човек.
А и за какво такава маниащина за някакви числа?Как изглеждаш и как се чувстваш е по-важно.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 21:09 от tania6

# 174
Хубаво е да избягвате да падате под 20% без да имате мускули, защото може много лесно да заприличате на кльощав момък. Няма да останат много извивки, да не говорим пък за бюст.
Културистките не са със силикон защото искат голям бюст, а защото не им е останал такъв.

# 175
Записвам се при вас. Просто не знам от къде да я подхвана. 164 см съм 67 килограма, икам да сваля 9-10. Проблемът ми е че работата ми е много физическа, по цял ден съм на крак. Вдигам тежки неща, сядане на ден само 45 минути. Ако не ям нормално почва да ми се вие свят и просто няма да мога да издържа така цял ден. Въпреки движението кантара не мърда защото си се храня нормално. То тези са ми останалите килограми от двете ми бременности които не успях да сваля. Ей така по 5 килограма от всяко Joy

# 176
и теб те чакам с резултати от процедурата, та положението е 'искам да отслабна, ама нямам желание' Laughing
Herzen, да се отчета, че съм на процедурата в момента.
Взела съм мерки и снимки съм направила, за да сравним.
В момента ми работят вътрешното бедро, което се води по-неприятното от двете зони, но казаха, че предразполага към добри резултати. След един час - брич.
Самата процедура е някъде между силно неприятна и поносимо болезнена. Аз имам висок праг на болката и съм научена да търпя, та не ме впечатлява особено, но не бих я препоръчала на всеки.

# 177
Здравейте и от мен след 7дни на морето. Резултат... Тегло същото на което и заминах. Очаквах някакъв минус, но уви не става.
Два пъти съм си позволила цаца и два пъти панирани миди, и веднъж сладолед. През останалото време си се правех както обичайно.
Вече не знам какво повече да направя освен да спра да ям напълно, че да взема да отслабна... Хаха
Чакат ме още много килограми.

# 178
охххх, и аз съм така
и да ям, и да не ям  - дебелея

# 179
Essentiall, извини ме, ако мнението ми е набиване на канче, въобще не ми е идеята това. Според мен, обаче, при теб се е получило точно класическото намаляване на прекалено много калориите, организма свиква и вече не сваляш на тях, а няма как да ги орежеш повече.
Като идея само, защо не пробваш да смениш режима, за да се разбута организма. Примерно с някое моно? Защото предполагам, че няма и какво друго вредно да премахнеш. Нещо, което да смени режима, различно от в момента.

Общи условия

Активация на акаунт