ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Боже, такива килограми последно бях като студентка, общо взето около 60 -62 се въртя, когато се спихна, когато съм във върхова форма, достигам невероятни висоти на телесната си маса, при това всеки път по- нагоре JoyJoyJoy

# 256
тихо и кротко си ора аз дъното, взела съм си и кофичка и лопатка на морето за още Mr. Green
60.5 след не много яйчения фаст, 5 дни до морето...
утре на ММ баща му има юбилей, пак ще има 'ти няма ли да ядеш'
днес на водица и чай

# 257
Аз от 2дни нямам батерии на кантара и ме хващат лудите. Simple Smile
Днес трябваше да се претегля, че правя 3месеца но ден повече или по-малко не е толкова фатален.
Като цяло съм установила, че свалям средно по 3кг на месец, което е...доволно.
Не знам кои и какви са тези хора дето свалят по 5кг на седмица, ама...не съм от тях, хаха. :§)

Снощи бяхме на рожден ден, с изключение на тортата, която изядох, другото си беше салата и месо.

# 258
evenfall, то аз те лайкнах, ама толкова се въодушевих,
че забравих да кажа 'браво, браво, голямо браво' Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Essentiall, три кг за месец си е много добре

# 259
Аз днес бях -800гр ,но пак съм плюс 3кг отгоре де(незнайно от какво),след 1кафе се премерих нарочно и пак бях+800.Дрехите са си ми ок,та се надявам да са вода тези кг.
Днес мисля само на протеини и вода,кафе да изкарам да видя.
Но от толкова ограничения цял живот и изведнъж пък и за капак++кг е мн демотивиращо

# 260
Момичета, страхотни сте! Браво за всичко постигнато.
Аз г/д свиквам с моното на Касиопея, в дните на смесеното се храня пак режимно, предимно яйца с домати, много рядко плод. Изкарах и един ден на пилешко само. Дано бързо ми се свие стомаха, че само на к. мляко ми е зорно, ама този път съм решена да изкарам.

strawberry0302, от темата за Моното знам, че чай от магданоз много помага за изхвърляна на водата. 2-3 дни на варени бутчета също, но това си е хард и не е за всеки.

# 261
Аз съм на ОМАХ - омахах три кюфтета на скара за обяд, и съм решила, че няма да омешвам много режимни храни на едно ядене, защото ми става тежко, че на кантара се отразява. Щото напоследък и порциите малки, а чувството на тежест обратно пропорционално. Все едно вол съм изяла.

# 262
Страхотни, страхотни резултати. Честити ти - 10 кг. И аз гоня същото, като начало. Обаче официално съм в ПМС и се подух, та зациклих на 54.3. До четвъртък най-вероятно няма да мръдна с повече от 200 - 300 гр, но дано да устискам на Моното. За сега си го правя без проблем. Обаче в дните на Моно не мога да пия много вода, че три дни обикалям по моловете и, ако пия  ще се побъркам от ходене до ВЦ-то

# 263
Браво за постигнатите постижения на всички момичета. И аз 51 кг не съм била от студентка Blush Това е супер мотивиращо за мен!
Един въпрос отправям към спортуващите- огладнявате ли повече ако тренирате?

# 264
  • Велико Търново
Добро утро!
Аз тренирам двуразово, но не огладнявам, апетита ми зависи от храната ,която ям, обаче.
За пет дни съм минус 900 грама, но за храненето ще пиша поне след още 2-3 седмици, защото е много крайно.
Приятни почивни дни ви пожелавам!

# 265
Е, те то и аз не ги бях виждала от студентка, да не мислите, че съм по-специална. Laughing
За тренирането и огладняването - не съм забелязала пряка причинно-следствена връзка. Да, случвало се е, но рядко, предполагам в комбинация и като резултат от други фактори. Както и Сиска каза, подозирам точно храната, която съм яла и, бих допълнила, времето по което съм я яла.

# 266
  • София
evenfall, много се радвам за теб! Познато ми е чувството, макар, че често се провалям и е за кратко Simple Smile
Тези килца са най-трудните и е нормално да се свалят стабилно за 1г. Или поне при мен е нормално, защото нещата ми се получават адски бавно. Такова по 3 кг. на месец, изобщо не ми е възможно макар и с овладяна ИР..уж.
От качените зимъзка 4-5 кг., успях някак да сваля 2, но сега съм се фокусирала повече в/у тая гадост целулитът.
Дет се вика едни 2-3 кг. не ме дразнят толкова, колкото грозотата на "развълнуваните" ми бедра. Боря го с Вела шейп 3. Доста скъпо и не особено приятно е, обаче при мен дава неочаквано добър резултат. Аз съм с фиброзен целулит, отглеждан от пубертета и изобщо не очаквах такава промяна. Крайният вид ще се види чак към ноемри, защото правя 6 процедури през 2 седмици, а "чистенето" продължава и след това. Интересното е, че ми казаха, че освен водата и фиброзите, се задържат и много токсини, които с процедурите се изхвърлят. След три процедури, бедрата ми наистина поспаднаха и имат вид на като да съм на старите си 53 кг. Остава да включа и спорт. Не знам защо не мога да почна, а всеки момент ще вземат и да затворят.
Иначе някак се успокоих като мина морето. Камък ми падна, че трябваше да гоня някакво телО за бански Grin
Сега пак си давам дълъг срок да се поправя. Не бързам, защото само се изнервям и имам чувството, че точно това ме проваля.

# 267
  • Велико Търново
Добро утро!За една почти режимна седмица, един свален килограм, половината от него да е мазнина-доволно.
Имахме годишнина от сватбата и мъжа ми беше поканил негови приятели на ресторант и леко наруших.Единият, обаче веднага ме хвана, че има промяна в храненето ми и нямаше нужда да се правя на интересна и го обсъдихме.Давам си поне още две -три седмици на този режим и тогава ще споделя и тук, резултати или липса на такива.
От днес до петък пак ще тренирам двуразово, сутрин/преди обяд силова, а вечер с  голямата девойка кардио.
На въпросната вечер другия приятел на мъжа ми, в прав текст ме попита не мисля ли да спирам на тези години с тренировките-с глас се смях, толкова да ги обичам тези момчета/над 50 годишни са/
Хубава и усмихната седмица ви пожелавам, момичета!
Здрави, щастливи и слаби да сме!

# 268
Добро утро и от мен,

Аз нямам с какво да се похваля, тенденцията при мен е една и съща. Първо свалям...а след това качвам 300-600гр. И после ги свалям в продължение на 7-10дни. И после пак така.
Важното е, че кантара върви надолу с бавни темпове. Убедих се, че при мен бързо нещата няма да се случат, нито мога да свалям по 1-2-3кг на седмица.

Може ли да споделите дали пиете някакви добавки, билкови чайове или друго за чистене на вода?
Искам да пробвам за 2-3седмици или месец, но пазара е залят с какво ли не, а аз се чудя към какво да се насоча.
Не приемам абсолютно нищо към момента, нито добавки, нито витамини, нищо.

# 269
Аз писах наскоро - л-карнитин пия преди тренировка и чисти много. Не съм пробвала дали ще прави нещо без кардио.
От чайовете - много харесвам Detox-a на Ahmad Tea.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт