ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Може да пробваш да качваш плавно калориите с по 100 на седмица, за да може да се нагажда организмът към увеличения калориен прием. Ти си познаваш тялото най-добре, но в дългосрочен план такъв дефицит ще влоши състоянието ти по мое мнение.

# 106
Да не би да пиеш алкохол? Странно е да не мърдаш с толкова малко калории и 10000 крачки на ден..

# 107
Да не би да пиеш алкохол? Странно е да не мърдаш с толкова малко калории и 10000 крачки на ден..

Не пия никакъв алкохол в последните 3месеца.
Преди се е случвало да изпия по 20гр ракия веднъж в седмицата или чаша бира (150мл).

# 108
Според мен проблема е че си започнала с голям дефицит като си била още повече килограми, дефицита е бил прекалено голям за тези килограми и организма ти е свикнал по някакъв начин, все пак си била една година на този режим.
Сега или трябва да намалиш още повече калориите, или да започнеш  по- интезивни тренировки. Аз бих заложила на второто. Задължително натрупай малко мускули със силови упражнения.

# 109
Наистина ли е възможно, при такъв дефицит да се качват колограми. Ако свали още повече калориите, това няма да е здравословно, въпреки че се сещам, Карл Лагерфелд свали доста килограми с диета около 700 калории.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 18:15 от Tsugumi_

# 110
На режим съм от 6месеца а,на толкова ниски калории от три месеца.

Случвало се е да съм под 1000ккл но след няколко дни се появява по сериозен глад.

С тренировките ми е трудно така или иначе, по интензивни е почти абсурд да ги направя, но ще пробвам да удължа времето.

Не мога да кажа дали това качено тегло не е вода, но то не е за ден че да мисля че е от това, а в рамките на 5-6дни.
В неделя заминаваме за седмица на море и там няма как да се тегля, така че ще видя резултата след като се върна. Simple Smile

# 111
При някои хора е така, но според мен паднат ли под 1100-1200 е време да се раздвижи сериозно човек. То това са калориите за 3-4 годишно дете сигурно.
Сантиметрите как са, там има ли промяна?

# 112
Essentiall а възможно ли е от големите горещини да задържаш вода, да се подуваш и от там да идва цялата работа? На мен ми се е случвало и е адски неприятно.

# 113
Essentiall а възможно ли е от големите горещини да задържаш вода, да се подуваш и от там да идва цялата работа? На мен ми се е случвало и е адски неприятно.

Вариант е да, особено както на работа до 12ч се мъчим без климатик.

Просто на моменти доста се отчайва особено при храната която приемам.
Ето сега на вечеря съм изяла омлет с 3 яйца и сирене и 3 парчета пастърма.
Не ям между хранения, ям основно зеленчуци с месо... И пак става бавно и трудно.

# 114
Трудно е да. Защо не опиташ да си направиш един ден седмично само на кафе, чай и айряни - така ще можеш да си помогнеш за източването на излишната вода.

# 115
Трудно е да. Защо не опиташ да си направиш един ден седмично само на кафе, чай и айряни - така ще можеш да си помогнеш за източването на излишната вода.

Не ми е проблем това трябва да пробвам и така.

А за мерките, който беше питал. Сега мерих... Минимална разлика има от по 3см талия, през пъп и ханш. Това за месец.

# 116
  • София, България
Добро утро!

Днес направих замерване за последния 1 месец. Днес съм точно 65кг.
1,6кг надолу при все, че последните 10 дни от месеца не спазвам никакъв режим, не пия никакви шейкове. Беше рожден ден на тати, после друго изскочи..., упражненията спрях заради разстройство.

През пъпа съм намалила 4,5см, както и 4см под пъпа. Бюстът също е намалял с 3см. Нямам разлика в другите зони и е нормално, не съм свалила цифра килограми.

На 7ми август заминавам за Кипър и се връщам на 21ви - там ще се опитам да се насладя на Средиземноморката кухня.

В личен план нещата се развиват прекрасно, очаквам положително развитие и в професионален план. Остава само, като се върна от Кипър да вкарам един нов план за деня понеже ангажиментите ми ще се променят. Щастлива съм и съм доволна на прогреса.

# 117
Страхотен, позитивен пост - като за начало на уикенда ☺
Весело изкарване и успех във всичко 🤗

# 118
Здравейте, момичета!
Мисля, че в тази тема преди време бяха споделени няколко пъти комплексни упражнения с една дама в youtube, упражненията бяха сравнително лесни за изпълнение, въпреки това достатъчно натоварващи и програмата май беше за 14 дн. или нещо такова. Някой ако се сеща, може ли да сподели link, че не мога да открия нито в BG mamma , нито в YouTube. Не е Lilly Sabri, нито Chloe, програмата беше за цялото тяло за горене на мазнини, отслабване или нещо подобно.
Аз също се хванах уж сериозно (от една седмица на ограничителен режим) , хареса ми цитата за дисциплината.
Успех на всички!

# 119
Аз бях. Mr and Mrs Muscle се казва канала.
Edit: солидарно с Essential и други момичета в темата и аз задържах вода, вече общо 1.200. Овулация, според календара. За сметка на това - още минус 1 см ханш.
Вчера се убих от ходене (лежерна 20км разходка в планината), всичко ме боли, но ще опитам да се вдигна за тренировка.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 09:17 от evenfall

Общи условия

Активация на акаунт