COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 967 193
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 21 885
  • София
Всъщност има ли някой вариант, който е по-смъртоносен? Да, когато са по-заразни, естествено е да се заразят повече и повече да умират. Но правено ли е проучване, че вариант Х е по-смъртоносен от вариант У в изолирана среда? Досега всички варианти за мен са промени във вируса, за да преодолеят препятствията - дистанция, маски, ваксини.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 14:18 от АРТЕМИС

# 21 886
Този доцент Атанасов май е новият кумир на противниците на ваксината. Гледам няколко дни се споделят неговите думи. Щом медиците от Пирогов не искали ваксини и се тествали всяка сутрин да си правили хората изводите. Явно пътеводната звезда са ни хора четящи учебници от 80-те години.

# 21 887
Президентът Радев свиква министри заради разпространението на COVID-19

В изявления правителството предупреди, че ако ситуацията остане сложна, ще се наложи и локдаун
Президентът Румен Радев ще обсъди днес COVID ситуацията с министри от служебния кабинет. На срещата ще присъства и вицепрезидентът Илиан Йотова. Срещата ще се проведе на а фона на данните за повишаване на заболеваемостта в страната.

Срещата с правителството е вероятният отговор на искането за свикване на КСНС. В условията на предизборна кампания, призивът за това беше отправен от някои политически партии. В изявления правителството предупреди, че ако ситуацията остане сложна, ще се наложи и локдаун.

Линк

# 21 888
  • София
А кога ще ги свиква, че не можах да разбера?

# 21 889
sea.sea, пише че днес ще се състои срещата. Дано се решат на по-сериозни действия, защото вчерашният репортаж на обикалящата линейка беше трагичен.

# 21 890
Президентът не решава. Янев и МЗ са тези които трябва да вземат решения
Прилича на предизборен PR.

# 21 891
  • София
Ами дано... Грешка бяха и за мен тези мерки и то по много причини. Затваряне трябва и не знам защо продължават го отлагат.

# 21 892
Ами дано... Грешка бяха и за мен тези мерки и то по много причини. Затваряне трябва и не знам защо продължават го отлагат.
Няма да ни затворят, нито тотално, нито избирателно. Поне до изборите т.е. 21.11. Който оцелее, добре, който не оцелее ....
Съжалявам, че на масата не й пука.

# 21 893
Затваряне трябва и не знам защо продължават го отлагат.
Какво затваряне? Joy

# 21 894
В The Mall вчера, събота, пускаха само със сертификат. Дори в Старбъкс за да седнем искаха също да го покажем. Доволна съм.

# 21 895
  • При семейството си
И защо да не ни “затворят”. В тази тема е едно и също: ауу няма да ни затворят, аууу трябва по-сериозни мерки, аууу предишните поне това правеха и накрая…започват с по-леки мерки, леко ни подготвят и накрая ни “затварят” (с познатите на всички мерки, с леки вариации, сега най-вероятно ще бъдат свързани с ваксините).

# 21 896
Корнелия Нинова сега я дават - нямала никакви симптоми, тествала се на старта на кампанията случайно, за да е сигурна че никой няма да зарази. Лекари й казали след първото боледуване, че има достатъчно антитела, т клетъчен имунитет и да не бърза с ваксинацията. Чакайки обаче се заразила повторно. Но не отрича, че някой ден по-нататък ще се ваксинира.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 10:54 от daisy12

# 21 897
  • София
Мернах я и аз кака Корни, беше много смешна горката. Трябвало и антителата да се признават за сертификат, вика, пък после обасни как с антитела и клетъчен имунитет я повторило нея. Логика да искаш.

# 21 898
  • София
Гледахте ли преди нея Чорбанов и Симидчиев? Чорбанов вече съвсем се обърка какво говори. Определено се държи прилично, не смее да се прави на клоун. Оплаква се, че търпял критики от антиваксърите, но в същото време пак си приказва, че няма да се ваксинира, обаче хората с проблемно здраве е добре да го направят. Накрая от зор да спечели всички електорати ще остане на сухо.

# 21 899
Много важно, че Чорбанов няма да се ваксинира.
Да измислят как да не умират толкова хора. Нали са титулувани учени или всичко е само една парлама.

Общи условия

Активация на акаунт