COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 980 084
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 9 450
https://www.peticiq.com/202122
Айдее отиде коня у ряката...
Учителите НЕ искат мерки
Не може да се обобщава  учителите/родителите. Лично познавам авторката на писмото - със сериозен уклон към възхваляване на Путин и руските конспирации, не само по отношение на Ковид. Беше активистка и срещу Истанбулската конвенция, безумните протести срещу норвежците, дето ще ни крадат децата и други подобни каузи. Тя е администратор на учителска група и много обича да се представя като говорител на хиляди хора.
Таф, пропусна да отбележиш, че Яна Шишкова е и забележителен китаист. Един от най-добрите в страната.

# 9 451
То и за Мангъров казват бил прекрасен инфекционист ...

# 9 452
  • София
Нещо взе да пази неутралитет Слави сега в интервюто. Не можел да каже, той се бил ваксинирал, имало си специалисти, ставало живот за човешки живот.

# 9 453
Утре да очакваме бум на ваксинациите, след като Слави е казал, че е ваксинирал.
Суверена ще се втурне и той ли?

# 9 454
То и за Мангъров казват бил прекрасен инфекционист ...
Да. Точно  такъв е.

# 9 455
  • на пистата
Да не стане на края,че всички противници на ваксините от трибуните са се боцнали скришно 😁

# 9 456
Утре да очакваме бум на ваксинациите, след като Слави е казал, че е ваксинирал.
Суверена ще се втурне и той ли?

Зависи какво казва Конституцията. Simple Smile
Похвално, че е ваксиниран. Дано има положително влияние върху феновете му.

# 9 457
Нещо взе да пази неутралитет Слави сега в интервюто. Не можел да каже, той се бил ваксинирал, имало си специалисти, ставало живот за човешки живот.
Не видях линк да има за това интервю?
Ама то не само Слави, повечето от тези които обработват и призовават хората да не спазват мерките, че вирусът не е страшен и да протестират за свобода и т.н., са ваксинирани, но не са длъжни да го казват...Обаче, внушават на хората съвсем други неща, за да ги използват за осъществяване на собствените си политически цели, не се интересуват дали ще са живи и здрави..Това е много опасно..

# 9 458
  • на пистата
Не видях линк да има за това интервю?
Ама то не само Слави, повечето от тези които обработват и призовават хората да не спазват мерките, че вирусът не е страшен и да протестират за свобода и т.н., са ваксинирани, но не са длъжни да го казват...Обаче, че внушават на хората съвсем други неща, за да ги използват за осъществяване на собствените си политически цели, не се интересуват дали ще са живи и здрави..Това е много опасно..
Това интервю свърши преди 5мин.Беше по БНТ1

# 9 459
  • При семейството си
Защо ми изтрихте поста, че не сме народ, а мърша?
И класиката ли ще изтрият тези, които го докладваха?
Само потвърждават това, което казах.
Тука е така!
Имало било легла и за бебета?! Колко успокоително. Sad

Тази тема в какво точно се превръща?!

# 9 460
Гледах интервюто. Каза, че тежко го е изкарал, но въпреки това е ваксиниран.
На въпроса дали призовава хората да се ваксинират, каза, че не бил имунолог и вирусолог.

# 9 461
пък от телевизията му друго се чува. От трибуната на НС също.

# 9 462
По делата им ще ги познаете. Simple Smile

# 9 463
На въпроса дали призовава хората да се ваксинират, каза, че не бил имунолог и вирусолог.
Ето резюме на интервюто
https://nova.bg/news/view/2021/08/27/337939/
"Трябва да се прави това, което казват специалистите. Аз не съм специалист. Аз съм прекарал COVID-19 и съм ваксиниран. Готов съм да направя всичко необходимо, за да понеса отговорността за това, с което съм се заел”, коментира Трифонов."
Кои специалисти, Чорбанов, малеее.Simple SmileSimple Smile

# 9 464
  • на пистата
Ето резюме на интервюто
https://nova.bg/news/view/2021/08/27/337939/
"Трябва да се прави това, което казват специалистите. Аз не съм специалист. Аз съм прекарал COVID-19 и съм ваксиниран. Готов съм да направя всичко необходимо, за да понеса отговорността за това, с което съм се заел”, коментира Трифонов."
Кои специалисти, Чорбанов, малеее.Simple SmileSimple Smile

Ами сега Чорбанов кви ще ги дъвчи 😁от партията му не го слушат той очаква народа

Общи условия

Активация на акаунт