COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 979 566
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 7 635
Аз да напиша ли какви познати имам/и вече нямам след Ковид? В случая избираме по-малкото зло. За протокола, мои познати с ваксини с реакции различни от температура за най-много ден-два нямам. Въобще вече кой както иска да постъпва, просто не желая да ми дава наклон и да ме плаши с ваксини. Достатъчно съм наплашена от Ковид и това, което може да направи с организма на човека

# 7 636
  • Насред хаоса
Защо след всяко съобщение за негативни реакции след ваксина непременно трябва да се изтъкнат тези от ковид? Нещо първите олекват ли така, що ли? Вирусът е вирус, но ваксините са създадени да пазят все пак.

# 7 637
Не знам за всяко съобщение, но ми омръзна да ми опяват как една жена нейде по света припаднала от еди коя си ваксина, а тук само днес са починали повече от 20 човека, които не са ваксинирани. Просто избираме по-малкото зло, това се опитвах да изразя. Да, има негативни реакции след ваксина, има заразени ваксинирани, има обаче вече милиони умрели от вируса неваксинирани. Това е грозната истина и е добре да се знае, нали?

# 7 638
Просто избираме по-малкото зло, това се опитвах да изразя.
А пък и вече имаме солиден опит в подобно отношение от парламентарни избори.

# 7 639
Просто избираме по-малкото зло, това се опитвах да изразя.
А пък и вече имаме солиден опит в подобно отношение от парламентарни избори.
За съжаление е така....

# 7 640
  • София
Защо след всяко съобщение за негативни реакции след ваксина непременно трябва да се изтъкнат тези от ковид? Нещо първите олекват ли така, що ли? Вирусът е вирус, но ваксините са създадени да пазят все пак.

Става въпрос за рискове и сравняване на рискове. Вирусът носи едни рискове, ваксината други рискове. Всеки преценява дали да поеме риска от вируса или риска от ваксината и кой риск му се струва по-приемлив.

# 7 641
Работата е, там, че ако на пишещите за странични ефекти от ваксините не ви пукаше и не се колебаехте дали да се ваксинирате, нямаше да бъде нужно да висите и пишете в тази тема , опитвайки се да се самоубедите колко добре постъпвате затова, че не се ваксинирате. А ваксинираните нямаше да се насъскват срещу неваксинираните ако бяха убедени, че са взели най - доброто решение  като са се ваксинирали. Истината не я знае никой и едва ли скоро ще се разбере. В тази тема се пише едно и също страница след страница.

# 7 642

Сигурно защото горното е фейк. В Щатите не слагат Астра.

# 7 643
  • Сан Франциско
Защото съобщението звучи като натъманяване на причини за неваксиниране от хард-кор антиваксър, затова. Приятелката чула за “още много…” и аз чух, даже тук във форума го изплющяха авторитетно, че в Алабама ли беше, де беше, 45 000 починали от ваксините. И аз като приятелката в САЩ живея, работя с хора във всички щати и обсъждаме с тях ваксините - нито един, подчертавам, нито един случай на лоша, необратима реакция не съм чула - нито за тях, нито за техни познати. Много добре знам, че има такива, за съжаление, но са толкова редки, че се чудя приятелката откъде ги е събрала все такива покрай нея.

А, Mury, благодаря, аз в негодуванието си дори не го хванах това. Мда, няма Астра в САЩ.

# 7 644
Защото съобщението звучи като натъманяване на причини за неваксиниране от хард-кор антиваксър, затова. Приятелката чула за “още много…” и аз чух, даже тук във форума го изплющяха авторитетно, че в Алабама ли беше, де беше, 45 000 починали от ваксините. И аз като приятелката в САЩ живея, работя с хора във всички щати и обсъждаме с тях ваксините - нито един, подчертавам, нито един случай на лоша, необратима реакция не съм чула - нито за тях, нито за техни познати. Много добре знам, че има такива, за съжаление, но са толкова редки, че се чудя приятелката откъде ги е събрала все такива покрай нея.

А, Mury, благодаря, аз в негодуванието си дори не го хванах това. Мда, няма Астра в САЩ.

Абе чудят се какво още да измислят. Като не ще някой да се ваксинира, никой не го кара. Ама защо е тази люта агитация да се разубедят и други, не мога да разбера какво печелят.
Скрит текст:
Освен да са на работа.Simple Smile

# 7 645
  • Насред хаоса
Добре, но някои искаме да получаваме информация. Та, моля, оставете на останалите правото да четат.
За вируса сме наясно, не е нужно след всеки пост за ваксини да има такъв за вируса. Колко е фейк и колко не, всеки ще си прецени.

# 7 646
Добре, но някои искаме да получаваме информация. Та, моля, оставете на останалите правото да четат.
За вируса сме наясно, не е нужно след всеки пост за ваксини да има такъв за вируса. Колко е фейк и колко не, всеки ще си прецени.

Е ,ако някой прецени, че сърдечните удари след ваксинация с Астра в Щатите не са фейк, нищо не може да му помогне.Simple Smile)

# 7 647
Ла Сомбра, всички искаме да получаваме информация, но не лъжлива такава. Предполагам и за теб се отнася. А благодарение на подобни фантасмагории в стил ЕЖК много уязвими и болни хора отказват ваксина, та поне малко срам да имат тези, които разпространяват фейк. Наистина не знам какво печелят от това, явно се чувстват значими. Какво е нужно или не след всеки пост решава модератор, но тук темата е за Ковид, така че мисля пояснението е повече от уместно. Особено уточнението за АЗ и за "реакцията" в САЩ, където никога не е била в употреба.

# 7 648
Астра има в Канада обаче, близките и познатите не се предполага да са от едно село. И най- малко имам основания да се съмнявам в инфото ѝ.
Както казах, не съм антиваксър- преди седмица ми сложиха друга ваксина/ напълно излишна, ама като и да е/, обаче това набиване на канчето ми идва в повече .

# 7 649
Аз от българин, живеещ в Щатите и търсещ да си купи сертификат у нас, чух, че всеки втори ваксиниран около него е хвърлил топа. Честно казано не знам подбудите на подобни хора да ги разправят такива - себе си ли убеждават, околните ли, кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт