COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 979 490
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 7 665
  • Насред хаоса
И защо беше нужно да се натъртва на вируса?
За разлика от вас аз не убеждавам и не разубеждавам никого в нищо. От сума време повтарям, че всеки трябва да прави избори самостоятелно и да има на разположение както захаросана, така и катранена информация.

# 7 666
  • Пловдив
Предлагам докато умрелите от ваксина, не станат колкото умрелите от ковид, да прекратим лакардията. Тогава поне ще имаме еднакви числа да сравняваме.

# 7 667
Cappuccino добре е да правиш разлика между това да имаш антитела и това да имаш спайк протеини в тялото си (които да те пазят).
Така че е невярно и както и да го извърташ - пак ще си остане най-общо казано невярно.

# 7 668
  • Пловдив
Масови проверки започнаха в градския транспорт в Пловдив, глобиха и работодатели

Проверки за спазването на мерките започнаха в цялата страна. Инспекторите в Пловдив започнаха в градския транспорт, съобщи БНТ.

Там вървят масови проверки за препълнени автобуси и пътници без маски. Според РЗИ едни от най-честите нарушения са именно в обществения транспорт.

Много често се случват пререкания с пътниците, понеже някои не вярват и просто казват аз съм ваксиниран, споделя шофьор на микробус.

Сред водачите обаче също има нарушители. Здравните власти физически не смогват да глобят всички.

В Пловдив при проверките бяха глобени и работодатели, които не са осигурили подходящи препарати за дезинфекция.

https://plovdivnow.bg/plovdiv/masovi-proverki-zapochnaha-gradski … EQlrb2Xlngkz1t0f8

# 7 669
не мога да разбера какво печелят.
Скрит текст:
Освен да са на работа.Simple Smile
Усетихме се като че ли повечето, жалко, че темата няма да бъде никога повече информативна.

Както писах, за мен проблемът е решен с лекарството, което скоро ще е на пазара. Няма вече черно или бяло, измислиха сиво. Късмет, то също е ново!

# 7 670
Доколкото зная, лекарството струва няколко хиляди лева, та едва ли ще прекрати нашите терзания тук, единици ще могат да си го позволят. Поне такава информация имам.

# 7 671
  • Шотландия
За разлика от вас аз не убеждавам и не разубеждавам никого в нищо. От сума време повтарям, че всеки трябва да прави избори самостоятелно и да има на разположение както захаросана, така и катранена информация.

Всеки пише това, което смята за необходимо. Като те дразни, научи се да подминаваш. И на мен не ми харесва,  че оспами темата с личните ти недоволства за това кой какво пишел. Аз влизам в темата, за да прочета новини от достоверни източници и нови научни изследвания,  а не морализаторстване. Вирусът е в заглавието на тази тема. И във всеки пост да се пише за него, пак ще е строго по темата. И аз съм за личния избор, но не съм го написала 200 пъти. Хубаво е да се научим да сдържаме спама в себе си. Извинения на останалите,  че и аз в момента спамя.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 16:03 от *Мила*

# 7 672
Предлагам докато умрелите от ваксина, не станат колкото умрелите от ковид, да прекратим лакардията. Тогава поне ще имаме еднакви числа да сравняваме.
Еее,сега...кой ще признае смърт от ваксина....тест за инфаркти,тромбози,и т.н. няма.....броят се поставени ваксини....

# 7 673
  • Насред хаоса

Всеки пише това, което смята за необходимо. Като те дразни, научи се да подминаваш. И на мен не ми харесва,  че оспами темата с личните ти недоволства за това кой какво пишел. Аз влизам в темата, за да прочета новини от достоверни източници и нови научни изследвания,  а не морализаторстване. Вирусът е в заглавието на тази тема. И във всеки пост до се пише за него, пак ще е строго по темата. И аз съм за личния избор, но не съм го написала 200 пъти. Хубаво е да се научим да сдържаме спама в себе си. Извинения на останалите,  че и аз в момента спамя.
Тогава помолете хората да спрат да опровергават всяка различна от мнението им информация. Всяка информация от даден потребител за тях е фейк и се чувстват длъжни да наскачат. А аз искам да имам информация и за едното, и за другото, и то всякаква.

Ангелов захапал Кацаров, че опитва да налага силова ваксинация.
Цитирам от Днес бг
"Ако почнеш да плашиш хората с моркова и тоягата, накрая всички ще избягат и от моркова, и от тоягата". Не го харесвам този, но в случая е прав.
В Австралия междувременно има камари арестувани за протест срещу мерките. Странна работа, при положение, че в Германия преди дни протестираха за" бежанците " и никой не им пречеше, а Германия е в 4 вълна официално.

# 7 674
Ла Сомбра, всичко свързано с вируса е полезно, стига да не е фейк. И е по темата, представи си. Не знам колко пъти вече да го напиша. И не може да диктуваш кой и какво да опровергава, като се пишат откровени лъжи. Научете се да отсявате полезната информация и се сдържайте да публикувате лъжи, много ли се изисква? Написа потребителката, че АЗ в САЩ няма ерго всичко е лъжа и ти се издразни, ми твой проблем си е.

# 7 675
След като хората могат да опровергаят някаква информация (включително и чрез постване на допълнителна информация, изследвания и прочие), значи тази "някаква информация" вероятно е дезинформация. Нали това е целта - да се води дискусия и да прочетеш коректната информация, а не подвеждаща и вероятно невярна такава.

# 7 676
  • Насред хаоса
Аз попитах по каква причина след всеки пост за ваксини се споменава за вируса. Не съм питала за АЗ и къде има и няма, та и не знам защо получих тия отговори.
Разбира се, Прил. Интересно защо тогава не приемате опровержения от другата страна? Нали всички имат правото? Не подценявайте останалите.

# 7 677
Аз попитах по каква причина след всеки пост за ваксини се споменава за вируса.
Защото темата е за вируса, загря ли?

# 7 678
  • Насред хаоса
Аз попитах по каква причина след всеки пост за ваксини се споменава за вируса.
Защото темата е за вируса, загря ли?
Темата нали беше информативна, включително и за ваксините? Та пак не загрявам, явно ме е прихванало от Тедрос. За вируса знаем, та не е нужно след всяка крива дума за ваксина да се повтаря постоянно.

# 7 679
  • Пловдив
Барса, то същото като при вируса. Умрели от вирус няма, а от инфаркти, тромбози и прочие след зараза с ковид.

Общи условия

Активация на акаунт