COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 979 183
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 8 175
   Отпреди 3 минути - FDA даде пълно одобрение на Файзър…нека измислянето на нови причини да не се ваксинираме започне СЕГА!

Няма нужда тепърва да измислят, те са го измислили и отдавна го говорят - хитлер, фашизъм, жълти звезди ... свободата, нацистите ... след 10 години какво ще стане.... безплодие ...

МУ Пловдив ме зарадваха искрено, но при 80% антивакс население в страната, няма как да не ги принудят да се откажат. В половината свят университетите работят така, обаче у нас, о нее, отрова във вените или шишове в синусите, анатема!
За МУ Пловдив, който не е ваксиниран няма да ходи присъствено и на упражнения. Никой няма да изключат. В момента положението във ВУ е такова, че повечето от тях се борят за студенти. Не е като преди, когато студентите се бориха за влизане във ВУ. Относно пълното одобрение. Ето какво пише на листовката на Файзър.

# 8 176
A, никакъв проблем да имаме послушнички, покорнички и немислещи с главата си лекари...или учители, или ...
Тогава ще видим смъртност. Боя се - скоро.

Ще видим, но по други причини.
Сегашните студенти по медицина в голямата си част са записали да учат медицина с идеята да се реализират някъде по на запад. Където съвсем доброволно ще се ваксинират, ако там го изискват.

Barsa, TafTaf е отговорила за статистиката и преболедувалите.

# 8 177
Стига с тая "половината свят" ! Половината свят са Индия и Китай. Ако сложим югоизточна Азия, става 3/4. Африка и Южна Америка - и какво излиза? - тия за които говорите са едно нищо - троха в света.

# 8 178
https://fb.watch/7zr8eoS584/
Да ви разсея малко...Нищо че ще ме затрият....
Малее, тези акъл нямат за 5 стотинки..ще им стъжни положението след 3дни, като започнат да подкашлят..Simple Smile Това нормални хора, европейци ли са или африкански зомбита..Simple Smile)

# 8 179
  • Сан Франциско
Срамота, не умирали медицински работници поголовно и това е само до май месец.

# 8 180
Вероятно защото не се води такава статистика. Няма как да се отделят
Не се води, защото по принцип данните сигурно се събират от страни с висок процент ваксинации, а преболедувалите са в голям процент и ваксинирани.

Одеве получих обаждане за моя приятелка, която е на моя възраст и от днес е преместена заради усложнения в частна чужда болница. Друго не смятам да коментирам. За мен по-голям експеримент от нашата здравна система няма на света, а нека живеем с идеята за свобода.

# 8 181
  • Overijse, Belgie
Наистина ли на изхода от боледуване от ковид се гледа само бинарно - умрял/оцелял?
Темата наистина стана доста тегава и безсмислена.
Желая здраве на всички - ваксинарини, неваксинирани, преболедували или не.

# 8 182
Затрихте Mia Rulana, но все пак ще й отговоря:
Ваксина "скалъпена надве натри" няма, това са най-строго регулираните лекарствени продукти. А напълно неадекватно е да се каже, че върхът в биотехнологиите е нещо заслужаващо пренебрежение. Аз лично чакам най-после ваксините да се направят платени както си му е реда защото не съм длъжен да плащам с данъците си за прищевките на някои безумци още по-малко те да се стимулират финансово. Също така всички неваксинирани да си плащат в пълен размер болничното лечение ... да видят по джоба си как точно се точи НЗОК.

# 8 183
  • Сан Франциско
Срамувам се от просташката безсърдечност в последните постове, да.

Тъй като досега не се бях сещала да проверя смъртността на медицински работници по години, сравнена с тази по време на епидемията - намерих статистиката за САЩ. Има ли такава за България? Ето нашата до април:

# 8 184
  • София
Ако искат за студентите, значи трябва да искат и за целия медицински персонал. Няма как медицинският персонал да отказва да се ваксинира, а студентите задължително да се ваксинират.

# 8 185
Касата като се източваше преди КОВИД, вие къде протестирахте срещу това?
Сега ли го научихте?

# 8 186
Миа Рулана, не чети по диагонал, моля. Написа се, че момичето може спокойно да не се ваксинира, но да се тества, за да гарантира безопасност на колеги и пациенти. Има научен консенсус по темата в медицината. И по много други въпроси има установена добра медицинска практика.

# 8 187
Най-жалкото е, че в България има ужасно много жертви на информационната пандемия която е  по-страшна от същинската пандемия.
Един тъп въпрос от мен към рандъм жертва:
Защо по дяволите за да влезеш в амазонската джунгла искат да имаш ваксина срещу жълта треска?

# 8 188
Също така всички неваксинирани да си плащат в пълен размер болничното лечение ... да видят по джоба си как точно се точи НЗОК.
И също така всички пиещи, пушещи, мързеливи дебелаци и т.н. да си плащат.
А не пачове и дъвки за отказващите цигари да са безплатни (касата плаща) , а инхалатора на детенце асматик се заплаща голяма част от родителите.
Така като се тръгне не се знае къде ще се спре.
Аха, и друго
Има хора ,които постоянно боледуват и други, които практически никога не са болни. Вноските са еднакви. Там как да стане?

# 8 189
  • Сан Франциско
Ей толкова допълнителна смърт ли, преди Ковид, или…?

Общи условия

Активация на акаунт