COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 979 641
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 11 430
Вместо да преразпределят парите за ваксини, да вземат да дадат половината за реклама на ваксинирането. Или поне да ги дават на постоянно дрънкащите против тях, та да вземат да млъкнат за малко.

# 11 431
Не би трябвало да отпадат парите за ваксини през 2022, не защото нашите ще свършат по фризерите и ще им изтекат сроковете на годност, а защото се очаква, че в ЕС ще се доставят ъпдейтвани ваксини, за новите варианти.
Да, и освен това трябва да се предвидят допълнителни пари за новите терапии - хапчето на Пфайзер и терапията с моноклонални антитела...

# 11 432
Моноклоналните стигнаха ли до нас? В някои щати вече e лесен достъпа до тях за леки и умерени на домашно лечение. Колкото до парите за ваксина, те догодина вече ще са одобрени и ще ги пуснат, надявам се, за свободна продажба.

# 11 433
Моноклоналните стигнаха ли до нас? В някои щати вече e лесен достъпа до тях за леки и умерени на домашно лечение. Колкото до парите за ваксина, те догодина вече ще са одобрени и ще ги пуснат, надявам се, за свободна продажба.
Как домашно лечение с моноклонални антитела, аз знам че ги вливат венозно...Стойчо беше казал, че за България били предвидени тези нови терапии, но само за имунокомпрометирани пациенти, при които ваксините не са подействали..т.е. за неваксинирани не се предвижда такова лечение..Макар, че според мен е редно да има за всеки болен, някакво лечение, независимо от ваксинационния статус..

# 11 434
Tigar_123, отиват до център където им ги слагат и се прибират вкъщи.

# 11 435
Терапията с моноклонос е скъпа и не мисля у нас ще има дори опити да се приложи, за повечето американци всъщност е недостъпна. Реално лечението работи в ранна фаза на заболяването както и другите терапевтични средства ... стигне ли човек до болница общо взето вече е късно и ще се наложи да се натрови с химия с шансове да подейства.

# 11 436
И аз това щях да кажа.
Прекалено скъпо е, за да се надяваме за достъпност.

# 11 437
  • София
Дано не повтарям, уж следя редовно.
Триседмично бебе е починало от усложнения на Ковид.😢
https://nova.bg/news/view/2021/09/06/338892/%D1%82%D1%80%D0%B8%D … E%D1%82-covid-19/

# 11 438
Откъде го разбра това? Ами от тази тема. Може и да не съм разбрала правилно, но останах с впечатлението, че тестовете ще се плащат само от неваксинираните.В Германия от 11 октомври няма да са безплатни за никого, но от друга страна на ваксинираните не им трябват тестове. Защо да не им трябват тестове? Ваксинираните също се разболяват.От трета страна все повече провинции почват да изключват неваксинираните от социалния живот. Това е тенденция в целия западен свят.Решението е на конкретния ресторант примерно. Просто почват да не приемат неваксинирани, без значение дали имат тест. Боже, в какъв филм живеем. Слава на Бога, че сме в България!

# 11 439
Намам идея като цена как е, помня, че я одобриха там за рискови и просто ми направи впечатление последните дни из reddit все по-често ми попадат постове на хора, които отиват, вливат им и се чувстват по-добре след това.

# 11 440
Всъщност, терапията с моноклоналните антитела е лесно достъпна в САЩ, прилага се в началото, не чакат да се влоши някой. Но доколкото разбирам, право на това лечение имат само ваксинираните.
Ето от тази група във ФБ:
https://www.facebook.com/groups/544516393197787/permalink/623040698678689/

# 11 441
Това пък сега какво чудо е - Моноклоналните. Ма не издържам вече, не ми се обръща езика с тези думи((
За какво е пък това, хапче четох нещо Пфайзер май открили и се изпитва, ама клоналните чудеса ...мани, мани, ни разбирам, ни отбирам, отказвам се вече , уморих се с този вирус. Да ми сложат някакъв бустер скоро, та да мирясам и това е.

# 11 442
Всъщност, терапията с моноклоналните антитела е лесно достъпна в САЩ, прилага се в началото, не чакат да се влоши някой. Но доколкото разбирам, право на това лечение имат само ваксинираните.
Ето от тази група във ФБ:
https://www.facebook.com/groups/544516393197787/permalink/623040698678689/
Др. Грифин който следя от "моя професор" каза, че лекуват с моноклонос, но е само за богати пациенти, да, в къщи е терапията.

# 11 443
Много смешно.
В темата за ковид коментираме смъртните случаи от него.
На някой явно малко му се виждат 30 души починали за един ден. Почивен. 1000 за месец.
А дори смъртността не е най-големия проблем с ковида. Остатъчните "добавки" от него изискват продължително лечение, а и вадят голям брой хора от работа.

# 11 444
Фанфанито, това е лекарството, с което лекуваха Тръмп. Надяваме се скоро да стане достъпно до всички Wink.

Общи условия

Активация на акаунт