COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 675
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 575
  • София
По Нова казаха, че до минути ще има брифинг

# 19 576
Новини има сега по Нова, в новините Данчо Пенчев каза, че няма да спират плановите операции, ще разкриват нови легла. Убийци. Ще вкарват в ковидарници болни хора и ще ги оперират.....просто ми се реве.

# 19 577
  • Сан Франциско
И аз вече се убедих, че народопсихологията ни е такава.

Вчера, един младеж в другата тема директно си го написа - ако натискът за ваксини не бил толкова голям, той щял да се замисли и може би да се ваксинира…с други думи - кат’ ма караш, няма пък! Като му посочих факта, че това е светогледа на средностатистическия тодлър, човекът вода от 10 кладенеца извади, за да докаже, че греша. Все едно нямам тодлър вкъщи и не знам.

Пак вчера, като написах, че мнозинството (не всички) от учителите в Калифорния доброволно и съзнателно се ваксинираха, повечето приоритетно, бях убеждавана, че не, аз и лошите като мен сме ги изнудвали, пък директорите им стъпили на вратовете и ги принудили, щото само пари им били в главите. Тъй било.

Тъжно ми е.

# 19 578
Да ги пращат по хотели. Легла има, то иначе и без това няма да има кой да ги гледа.

# 19 579
Тръгва по Нова

# 19 580
И за мен е загадка защо лекарите мълчат. И наистина много от тях успешно се скатават сякаш няма вирус, а другата част се подлага на риск и опира пешкира. Но то в тая обстановка и стоматолог да си и рехабилитатор или какъвто и да било друг специалист си застрашен, щом през кабинета ти минават N брой хора на ден. Културни хора би трябвало да са, начетени. Защо не надигат глас? В интерес на истината в началото и аз се бях повлияла от някои техни предпазливи изказвания за ваксините и си казах, че те повече разбират и щом се въздържат, явно има защо. Вече нямам такива колебания, но пък ето на - почнаха пробиви на ваксинирани и то все по-често.
Ами като се вижда че и в тяхното съсловие са нищожен процент ваксинирани как да надигнат глас.

# 19 581
  • Варна
Стойчо ще говори все пак. Почва в момента по Нова

# 19 582
  • София
Иде, иде Стойчо. Аз няма да мога да го гледам, влизам в среща след 20 минути, разчитам на вас.

# 19 583
  • София
Освен на лекарите по болниците, вече не съчувствам на никого. Кой каквото си е посял.

# 19 584
  • sofia
Зелен Сертификат...

# 19 585
  • София
По БНТ 2 продължава излъчването.

# 19 586
Продължава по Нованюз, но няма да има затваряне на нищо, зелен сертификат. Затварят училищата по общини...

# 19 587
Докато почна и свърши … тези са малоумни !!!
Какви зелени сертификати … какви пет лева ???

# 19 588
Всичко си остава същото, за съжаление..според мен оттук нататък допускам, че може да има и манипулиране на статистиката..така се получава поради алчност за власт, вместо да се вземе правилното решение, той питал какво да прави заинтересованите страни и заведенията, като че ли на тях много им пука за болните и починалите, питал е радев, а радев е питал тошковците, че те нали му обещаха подкрепа, но те не вярват във вируса, питал денков, а той е питал родителите и така е взето решението...много са зле, честно...

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 16:19 от Tigar_123

# 19 589
  • София
Мда, зелен сертификат.
Над 75о се преустановяват училищата.
При над 500 ще има ротации
Чо нова нюз гледам

Общи условия

Активация на акаунт