Отговори
# 135

Вкъщи съм, седя пред компютъра, наслаждавам се на красавците, телефона не спира да ми звъни, глъч, смях, майтапи, приятели - това е моето място, това е релакс за мен. Оставих зад гърба си чистия планински въздух, тишината и спокойствието, и ... живнах.

Софи, да не забравиш - искам да чуя шума на морето и в темата. Открадни свободна минута и ни зарадвай с красив пейзаж, а може и с красавец за фон ...
     Желая ти незабравими моменти на морския бряг, много усмивки и приятно прекарване.

# 136

Nature Boom

Nature Boom

Nature Boom

Магията на морето* Nature Sunny

# 137
Здравейте, момичета!

Нищо не е грешно, ако ви кара да сияете от щастие...
Бъдете здрави и щастливи!

# 138
Емиии Hug,добре си се завърнала. Щях да пиша по рано но не стана.
И сватбарин те посрещна.
Благодаря за инфото .
Нерде е била сватбата?
Стори ми се познато мястото Rolling Eyes
Ефекта от курбан барбекюто всички красавци се показаха.
Ще направим пак Joy

Софи ,и аз се нареждам да ни покажеш моренцето. То не може да се сравни с нищо друго . Heart Eyes
Морски въздух бриз ,прясна риба и романтика.
Не съм забравила за снимките от балкана.
Тези дни ще сложа.

# 139

Феми, маминият сватбарин ще ми докара инфаркт с визията си. Joy Тъкмо взех да свиквам с дългата му коса и пухкавите бузки, а той взе, че се подстрига и отново е зализал този огромен бретон. Не го харесвам с тази прическа, но си го обичам. Kissing Heart Красавец сладък ни е той, Heart Eyes само по-скоро да се появи в някоя продукция, че да има и повече снимки, и повече материал за коментар и критика.
   Сватбата на Илда и Кенан е била в Çırağan Sarayı.

Дворецът Шираган (на турски : Çırağan Sarayı ), бивш османски дворец, сега е петзвезден хотел от веригата хотели Kempinski. Намира се на европейския бряг на Босфора, между Бешикташ и Ортакьой в Истанбул, Турция.
Султанският апартамент, таксуван на 35 419,68 щатски долара на вечер, е класиран на 14 място в 15 -те най-скъпи хотелски апартамента в света, съставени от CNN Go през 2012 г.
Скрит текст:
История

Дворецът, построен от султан Абдулазиз, е проектиран от арменския дворец архитект Нигогайос Балян и построен от синовете му Саркис и Хагоп Балян между 1863 и 1867 г., по време на периода, в който всички османски султани са построили свои собствени дворци, вместо да използват тези на своите предци; Дворецът Шираган е последният пример за тази традиция. Вътрешните стени и покривът бяха от дърво, а външните стени от пъстър мрамор. Красив мраморен мост свързва двореца с двореца Йълдъз на хълма отзад. Много висока градинска стена защитава двореца от външния свят.
Строителството и вътрешната украса на двореца продължават до 1872 г. Султан Абдулазиз не живее дълго в своя великолепен дворец - той е намерен мъртъв вътре на 30 май 1876 г., малко след като е детрониран. Неговият наследник, племенникът му султан Мурад V, се премества в двореца Шираган, но царува само 93 дни. Той е свален от брат си Абдул Хамид II поради предполагаемо психично заболяване и живее там под домашен арест до смъртта си на 29 август 1904 г.
На 14 ноември 1909 г., по време на Втората конституционна монархия, султан Мехмед V разрешава на Османския парламент да провежда заседанията си в тази сграда. Само два месеца по -късно, на 19 януари 1910 г., голям пожар разрушава двореца, оставяйки непокътнати само външните стени. Наричан „Şeref Stadı“, дълги години градината му служи като футболно игрище за клуба Beşiktaş JK .
През 1987 г. разрушеният дворец е купен от японска корпорация, която реставрира двореца и добавя модерен хотелски комплекс до него в градината си. Модерната хотелска сграда е открита през 1990 г., а реставрираната сграда на двореца е открита през 1992 г. Днес тя служи като луксозни апартаменти за петзвездния хотел Kempinski, заедно с два ресторанта, които обслужват гостите.
Дворецът е реновиран отново през първото тримесечие на 2007 г., сега наподобяващ автентичния дворец с бароков стил и меки цветове.
От Уикипедия

Анелия е единствената българка, допусната в двореца Чираан, където се заснемат редица високобюджетни сериали и кинопродукции, като наемът за половин снимачен ден е 30 000 евро и се чака с месеци за ред.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 18:44 от Emiliya

# 140
Здравейте!

Еми, добре завърнала се отново в цивилизацията!
И подарък от мен за добре дошла...

# 141

Да допълня информацията, която Феми беше пуснала за "Лимит":

Голям проблем възникна в поредицата „Граница“,  която Толгахан Сайъшман продуцира

След като започна бизнес и създаде компания, наречена Han Medya Yapım, Толгахан Сайъшман разкрива нови хоризонти в кариерата си.
Известният актьор продуцира първия си сериал. Интензивна подготовка беше направена за първата серия на „Лимит” от  продуцентската компания. По време на проекта Сайъшман не се намесва в работата на режисьора и сценариста, осигурявайки комфортна среда за екипа му.
Неочакван проблем възникна на снимачната площадка на дигиталния сериал „Лимит”, който започна да се снима в Balıkesir. На снимачната площадка настъпи голяма паника заради Miray Akay и Aslıhan Karalar, които се оказаха с коронавирус. Според задкулисната информация на журналистката Birsen Altuntaş от тестовете е установено, че 9 души от екипа на поредицата „Граница“ са заразени с вируса.
Тъй като „Border”, който се очаква да продължи 2 сезона, е адаптационен сериал и първият проект за телевизионен сериал, продуциран от Tolgahan Sayışman, беше отделено много внимание. Снимането обаче беше спряно поради този проблем на снимачната площадка.
Оказа се, че Aslıhan Karalar също е едно от имената, уловени от коронавируса. Тестовете на целия екип бяха подновени, а тези, които хванаха вируса, се поставиха под карантина.
Заснемането на поредицата Border, започнало с млад актьорски състав, е направено в района Dursunbey в Balıkesir.
Актьорският състав на сериала е както следва: Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Calisir, Çağla Boz, Burak Altay, Erdem Sanli, Burcu Binici, Mert Altınışık, Canan Ekinci, Gamze Daral и Aylin Kanal.
TVGazetesi.com

# 142

Nature Sunny Добро утро и хубав ден момичета,
на морето е пренаселено,чудо не виждано,
няма  място за нищо..
 не мога да повярвам откъде приижда
толкова народ!!
Nature Sweat Drops

# 143
Здравейте, момичета!

"Щастлив е човекът, който знае какво да запомни от миналото, на какво да се наслади от настоящето и какво да планира за бъдещето..."

Усмивка, щипка надежда, хубави мисли и чаша ароматно кафе.
Щастливо да ви в днес, събота е...

Софи, в тази убийствена жега морето е единственото спасение. А и опасността от 4-та вълна на Ковид и нова изолация ни подтиква да търсим "свободата" на морския бряг.

"Защо обичаме морето ли? Защото има силата да ни накара да мислим за неща, за които обичаме да мислим..."

# 144

Flowers Bouquet ЕМИ* преди две седмици бях тук и
не предполагах че ще видя такова чудо..
сега стоя в хотела и ползвам басейна
защото на плажа не може да се разминеш, колко са в морето не мога да преценя..
сигурно в река Ганг се къпят толкова, добре че поне  са по бански и не влизат с дрехите,
снощи след 17 ч успях да влезна да се разхладя, без да ми плиска някой в лицето,
тази сутрин още към 7  беше пълно.., в заведенията за хранене няма места,
което е родило далаверата - *споделена сметка*,
ако искаш де седнеш все пак,предлагаш на седящите да им платиш част от сметката,
за да станат и ти освободят маса..
паркоместа за колите също няма а постоянно прииждат,ужас..
ако и утре е така, ще се изнесем от морето!
Sweat

# 145

Софи, изненадана съм от факта, че българското Черноморие е толкова оживено и пренаселено това лято. Не очаквах, но е добре, че и нашите курорти живнаха, стига сме пълнили джобовете на гърците. А далаверата "споделена сметка" може само българин да я измисли и приложи на практика. На какво ли още ще станем свидетели?!

От вчера в сторито на Толга виждам плакати с призив за подпомагане на засегнатите от пожарите в Турция.

Разгръща се огромна кампания под мотото "Ние отново ще озеленим живота" - Можете да допринесете като дарите разсад за работата, която започнахме. 1 фиданка - 10 TL. Фонд за залесяване на пожарните зони (не съм много сигурна, че превода е точен)
     Всеки, който е направил дарение получава сертификат с описание на мястото, което ще бъде залесено и името на дарителя.
   Феновете на Толгахан са пуснали следните сертификати: Съвсем очаквано Толга се е включил щедро в тази благотворителна инициатива.
Разсад днес, дъх утре"
Скрит текст:

# 146
Следобеден десерт и да ни е сладко и прохладно.
Навън е адска жега и тежко. Излязох до магазина и се върнах мокра и потна .

Софи , да ти се оправи настроението ти водя тез красавци морски .Wink
Не съм изненадана че е фраш  на морето.
През август е пика на лятото . Миналата година  положението беше по различно , сега на хората им писна и не се страхуват от вируса.  Нема разстояние на заведенията и плажовете. Миналото лято цените на морето не бяха високи.
 Еми , Flowers Tulip  Турция изживява тежки пожари и много хора са съпричастни и помагат.
https://twitter.com/onediocom/status/1421446506972860421
Бодрум са пламнали и се молят за дъжд.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 23:46 от femmi2

# 147

Феми, благодаря за десерта, изглежда доста апетитно.
     Жегата е повсеместна, аз днес съм се "закотвила" вкъщи пред климатика. Не смея носа да си подам навън, а трябва да пазарувам ...
     Пожарите в Турция наистина са страшни. Дано ние успеем да опазим горите и домовете си, че летните горещини не вещаят нищо добро.
     От мен малко усмивки с братята Йълмаз:

Шимал и Дживан в 5-ти епизод на "Случайна любов". Не пускам линк, че все още няма превод.

# 148
Еми , да прибавим и коктейл към тортичката . Купих си подобна и я излапах  да сме  красивиии.

https://www.youtube.com/watch?v=nwe571kNUS4
Еми , когато имаш възможност ще резнеш ли от това клипче .Blush
 Сега си върта клипа и Сарп Heart Eyes музиката е ретро класика. Ех ,Ко ми изпълни желанието пак да играе в екшън стил Бонд:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 18:43 от femmi2

# 149

Феми, нашите любимци са невероятни и в екшън, и в драма. Хем красиви, хем талантливи!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт