Отговори
# 150
Здравейте!

СПРИ ЧАСОВНИКА –
АВГУСТ СЕ ОТПИВА БАВНО, КАТО СКЪП ЛИКЬОР!

Август трябва да се отпива бавно, като скъп ликьор. Налейте си в малка чашка, отпийте глътка и погледнете през чашата към слънцето... Августовските нощи трябва да са изпълнени със светлини на свещи, чаши вино, мъркане на котка и песента на щурците. Августовските дни трябва да бъдат сложени между страниците на любима книга, като отметки, така, че когато през мрачния ноември извадите тази книга от рафта, да ви лъхне горещината на тези дни... И недейте да възклицавате:
„О, вече е август, идва есента... "
Не бързайте!
Спрете часовника!
Отпийте глътка...
Рей Бредбъри, „Вино от глухарчета"

# 151
Здравейте, момичета!

Любимо кафе на спокойствие, тиха утрин и хубави мисли, това е неделя...
Добро утро в първия ден на август!

"Август е последното намигване на лятото, защото през септември нищо не е същото.
Осмият месец в календара винаги носи едно специфично обещание за приключения, солени целувки, жарко слънце и нови спомени, които да ни топлят през студените месеци.
Август е пясък по кожата, лимонът след текилата, красивият изгрев над вълните, ноктите, лакирани в розово, мидите в ресторантите и опияняването от любов."

Здравей, Август, и моля те, бъди незабравим!

# 152
За настроение, лично аз много се смях. Айтюл в първа брачна нощ...

Ето цялото клипче

https://vk.com/video?z=video-42798895_456250552%2Fpl_cat_updates

Бях така...

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 10:22 от cvetansk

# 153
За настроение, лично аз много се смях. Айтюл в първа брачна нощ...

Скрит текст:
Ето цялото клипче

https://vk.com/video?z=video-42798895_456250552%2Fpl_cat_updates

Бях така...

Ехаа, много фриволна нашата Айтюл, бре ... не очаквах такова "леко" поведение от нея. Joy Joy

Толга продължава със загадките. В сторито си е пуснал този изглед от Венеция. Дали не е отишъл на "сватбено" пътешествие в Италия, барабар с цялата албанска паплач?! Добра дестинация, страхотен подарък! Да са живи и здрави всички албански роднини. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Но от вчера се чудя как така Алмеда още не се е "похвалила" в сторито си - няма фотки, няма инфо. А може маминият да е заминал сам и да е оставил обичната си съпруга в Истанбул да се грижи за децата.

# 154
Толга нека да ходи във Внеция, да отпусне малко напрежението. Аз пък днес съм с Джихан на острова - красота, рай, океан и надявам се прохладен бриз... дори властната свекърва не ми пречи и няма да ми развали настроението.

# 155
О , Венеция как да не завидиш на маминият .
 Ех , да сме там сега .
 Така е Еми , във всичко си ги бива любимците .  Благодаря за гифките станала си много хубави Heart Eyes

Бях се наточила за Йешилчам през август но блу тв си промени програмата и ме ядосаха . Imp До края на годината ще го излъчат.  Много ми липсва на екран и да му слушам гласа Sob
 Дотогава ще се молим за ново фото и да излезе от пещерата  и маминият сладур също Joy

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 14:12 от femmi2

# 156

Цеце, страхотни гифки от острова си ни направила. Благодаря ти! Наистина приказно място, за съжаление само в 4-ри епизода успяхме да му се порадваме. Но това не пречи да се наслаждаваме и на това, с което разполагаме.

Феми, жалко, че няма да видим "Йешилчам" през август, но пък аз ще имам време да изгледам 1-ви сезон.
    Красавци ...

# 157
Цеце , наисатина много хубави гифки си направила . Flowers Hibiscus

Суде по думите на пресата има ашкъм . Ето го

Казва  се Емре Бей . Не го знам , но изглежда симпатяга на фотото .
 От два месеца се сращат . Колко е истина ....

Еми , виж какъв гиф резнах , добре се получи Sunglasses

# 158
Добре е Феми, продължавай все така.
И от мен поредната порция занимавка...

# 159

Момичета, много приятно ме изненадвате днес - страхотни гифки сте спретнали. Страничката ни се изпълни с красота. Благодаря ви!

Аз попаднах на тази статия:

Толгахан Сайъшман, който преживя радостта от бащинството за втори път миналия месец и взе дъщеря си Алина на ръце след сина си Ефехан, промени колата, която използва правена по поръчка Mercedes-Maybach и взе  Vito.
Известният актьор беше забелязан да се качва в новата си кола на връщане от офиса си. Толгахан Сайъшман по традиция включи инициалите (Ефехан, Толгахан, Алмеда и Алина) към номера на колата - табелата ЕТА е неизменна част от неговите превозни средства.
Пазарната стойност на микробуса е 600 000 TL.

Скрит текст:

# 160
Емииии , това нова гифка от новата придобивка ли е ? То верно автобус луксозен да вози албанската рода.

хайде да сложа и мачото Алп.
https://twitter.com/lunamiyy/status/1421502590840451075

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 22:00 от femmi2

# 161

Трябваше да постна този призив.  Развълнува ме, потресе ме и в същото време ме накара да се замисля - за силата на любовта към ближния, към Родината, за саможертвата и желанието да се пребориш, да допринесеш за избавяне от огнения ад.

Цитат
tolgahansayisman
🚨Обаждам се на всички държави, които могат да ни помогнат. Ние сме загинали и опустошени с общо 112 пожара. Тези, които не можем да спрем, все още са толкова силни. Нямаме достатъчно противопожарни самолети, за да го спрем. Загубихме 8 души, толкова много животни и нашите гори. Моля, помогнете ни!!!!! Имаме нужда от самолети спешно. Имаме само 1 свят.🚨

Видях снимката първо в Instagram-а на Толга и текста, написан на английски, френски, немски и турски език. Но тази инициатива беше подета и от много други турски актьори. Адмирации за всички, които разпространяват този вик за помощ, доверявайки се и разчитайки на своите фенове от цял свят. Убедена съм, че още утре в Турция ще бъдат изпратени достатъчно противопожарни самолети и пожарите ще бъдат потушени.

Скрит текст:

Феми, гифката на Толга не е нова, (2018 г.) но много му се радвам, когато шофира и пее. Мамино слънчице е Толгахан! Kissing Heart  
     Нямах време да "проуча" приятеля на Суде, за който ти пишеш. Охх, дано не я омъжат и нея, че ми омръзна от сватби, а ако престане и да се снима като Амине - ще ги залича от темата. Joy Joy
     Ново от сторито на Суде:

И гифки от 5-ти епизод на Случайна любов". Започват да прехвърчат искри между Шимал и Дживан. Става все по-интересно и забавно.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 02:54 от Emiliya

# 162

Nature Sunny Добро утро и хубав ден момичета* Nature Sweat Drops

..нЕма да се тръгва от морето защото големия наплив
бил заради уикенда и снощи повечето хора си тръгнаха,
не че сега са малко но не е това което ми уплаши окото..
днес ще се разходим до плажа Аркутино*

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 163
Здравейте, момичета!

Не забравяйте да направите четири неща днес: усмихнете се, не се ядосвайте, не мислете твърде много, бъдете оптимисти...

Красива и успешна нова седмица, изпълнена с много обич и сбъднати мечти!

Софи, радвам се, че се обади. Правилно решение си взела, стойте повечко на морето, там поне е с една идея по-поносимо. В града е адска жега. Не се издържа.

# 164
Здравейте дружки !
Да си пожелаем добри новини за любимците и ние сме да добре.
Да завали обилно и да приключи този ад в Турция.
Много звезди от бранша призовават за помощ защото не достигат хеликоптери.
Някой вече даряват хонорарите си да помогнат на хората.
Умишлено са запалили пожарите. И жегата оказва влияние но....
Дали ще заловят извършителите.   

Софи ,:sweat_drops:
Добре си решила да останеш на моренцето.
Забавлявай се и да впечатления от новите места.
Хапваш ли си прясна рибка,миди ?

Общи условия

Активация на акаунт