Отговори
# 195
Sunglasses

Софииии , любимците се появиха в комплект.
Нови снимки  нека да не е суша че бактисахме.  
Нема как да не влачи албанската рода , зет като мед .
Прическата  на Толга ми хареса повече на тези снимки, отколкото на сватбата .

Скрит текст:
Ето го и Аполона. Посетил е родата в Чанаккале.
Иде  ми да се пресегна да го гушна и щипа по бузките пухкави и наболата брадица Blush Целуфан без свян ще му лепна. Kiss
 Фанал е тен от морето.  Nature Sweat Drops Сигурно шаманката ги снима или друг от родата.
Немам думи как го прилъга и омая лисицата.Angry
Преди не беше толкова затворен ,сега се промени но си има своите причини.

Прилича на Сарп в лицето и тялото . Кефи ме с новата визия и Еми ще се зарадва и хареса като го види. Ще се зарадва на маминият сладур че се появи.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 10:50 от femmi2

# 196
Здравейте!

Ако искаш да ти се чува думата — не повишавай тон.
Дъждът е този, който кара цветята да растат, а не бурята.

Мевляна

# 197
Здравейте, момичета!

"Мечтите се сбъдват. Ако я нямаше тази възможност, природата нямаше да ни подтиква да ги имаме."
Джон Ъпдайк
Лека, спорна и емоционална нова седмица!
Усмихнато и цветно да е днес, с привкус на турско кафе и разходка по Босфора ...

ВЕЛИКИ ИНВЕСТИЦИИ И ВЕЛИК ПРОЕКТ ОТ TOLGAHAN SAYIŞMAN ..  

Толгахан Сайъшман, който е в света на шоуто повече от 20 години, актьор с  много награди за актьорско майсторство, направи нов опит и основава компания HAN MEDYA YAPIM. Сейъшман направи бързо навлизане в сектора с телевизионни сериали за цифрови платформи през 2021 г. и през 2022 г., се готви да заснеме 2 филма, които се планира да бъдат пуснати.
Първата инициатива на HAN Media е поредицата „LIMIT“. Написана и илюстрирана от наградения автор Keiko Suenobu, тя е публикувана за първи път през 2009 г. от най-големия японски издател Kodansha Ltd. HAN Media лицензира правата за телевизионната адаптация на поредицата „LIMIT“. Турската версия на поредицата, чиято английска версия е публикувана чрез Kodansha USA, скоро ще срещне читателите.
Да бъдеш първи в Турция – отличителна черта за  HAN MEDYA YAPIM; Сценарият на адаптацията на японския роман е написан от Makbule Kosif и Gülsev Karagöz. Müge Uğurlar седи на режисьорския стол; Заснемането на проекта, който ще бъде заснет във формат на минисериал за цифрова платформа, започва след месеци на подготовка.
Произведението, което е продадено в 1,2 милиона копия в света и е високо класирано в списъка на най-продаваните творби на The New York Times в Америка се разказва за борбите на 5 ученички за оцеляване след катастрофата в автобус на група ученици от гимназията.
Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır и Çağla Boz играят водещите роли в „Лимит“. Бяха направени прослушвания чрез интервюиране на 630 актьори по време на подготвителния процес от приблизително 5 месеца. Снимките на проекта, който включва още Burak Altay, Burcu Binici, Erdem Şanlı , Mert Altınışık, Aylin Kabasakal, Canan Ekinci и Gamze Dar, започнаха в Balıkesir Dursunbey и се планира да завършат след 5 седмици.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 10:46 от Emiliya

# 198
Емииии , Flowers Tulip  красавците винаги те посрещат като се върнеш от някъде.
И този път имаме нови снимки.
Харесват ли ти на тях ?
Толга релаксира на морето ,Чачо в Чанаккале. На мен ми заприлича на Сарп ,ти какво ще кажеш ?
Разкажи как е в Истанбул ,кои места посети, има ли туристи?
Срещна ли някоя звезда.
Гадно е като се разхождаш с маска на лице в тия горещини.
Тези снимки от Босфора твой ли са или ?

# 199
Еми, добре завърнала се!
Как те посрещна Истанбул на Ийт Козан? Крепостта от снимките е много впечатляваща.

# 200
Скрит текст:
Ето го и Аполона. Посетил е родата в Чанаккале.
Иде  ми да се пресегна да го гушна и щипа по бузките пухкави и наболата брадица Blush Целуфан без свян ще му лепна. Kiss
 Фанал е тен от морето.  Nature Sweat Drops Сигурно шаманката ги снима или друг от родата.
Немам думи как го прилъга и омая лисицата.Angry
Преди не беше толкова затворен ,сега се промени но си има своите причини.

Прилича на Сарп в лицето и тялото . Кефи ме с новата визия и Еми ще се зарадва и хареса като го види. Ще се зарадва на маминият сладур че се появи.
    Феми, това вече е Чачо, когото харесвам. Радвам се, че си пуснала снимката, за да го видим.
     За Истанбул ще ви разказвам в следващите си постове. Това е градът, който ме зарежда емоционално, чувствам се отпочинала и въодушевена от забързания ритъм на живот, пъстротата и многолюдието.
    С маска се влиза само в затворени помещения, а на улицата носенето й не е задължително.
    Бяхме и в азиатската част, но не успях да срещна нито маминия хубавец, нито някой друг актьор. Но това не ме отчайва, ако не затворят границите отново ще отида до края на годината. Stuck Out Tongue Winking Eye (да си наваксам за отсъствието ми по време на пандемията)
   Ново от сторито на Алмеда: Толга на тези видеа е страхотен.

Цеце, гледката от корабчето наистина е впечатляваща, а снимките, които направих и качвам се получиха много добре.

# 201

ЕМИ* здравей
 с много виртуални прегръдки и целувки*

мноого хубави снимки на Босфора си ни донесла! Hands Ok Hand

Феми* ша припадна..каква е таз сватба на Чаго
след 3 седмици..!?!!
Scream

# 202

Феми* ша припадна..каква е таз сватба на Чаго
след 3 седмици..!?!!
Scream
     Софи, нашите любимци ще ни "довършат" Sweat С Толга и албанската рода се примирихме. Там няма мърдане - две деца и съпруга, която командва със замах.
     Месеци наред се терзаем за Джан и цирка, който разиграва с перхидролката. Там нещата се поуспокоиха - Джан напоследък го раздава соло, може и да се спасим от пластмасовата напаст.
     Сега за Чачо ли трябва да "страдаме"? Откъде измислиха тази сватба?! Дано да са неверни слухове от фенове, които харесват Дуда. Ако изтървем и този ерген, съвсем ще го закъсаме. Неее, малки шаманчета не ни трябват, стигат ни Толгаханчетата. Joy В детската ни градина няма свободни места! Чачо да не мисли за глупости, а да си гушка рибоците.

За настроение - „Случайна любов” - 6 епизод с руски субтитри:
https://vk.com/dizimaniark?z=video-195720016_456239127%2F2da7972 … -129812063_545201

# 203
# 204
Здравейте, момичета!

"Щастието е заразително. Колкото по-щастливи сте вие, толкова по-щастливи са тези, които са около вас. Желай щастие на всички и сам ще бъдеш щастлив."
св. прав. Алексий Московски

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

Алмеда в Instagram:

Цитат
almeda92
опитваме се да бъдем романтични 🤪

# 205
Здравейте!

И Нур се опитва да бъде романтична.

# 206

Охх бее, затъжила се бях за тази усмивка! Време е да поровя из сериалите на Толга, за да се насладя на любими моменти. Моля се по-скоро маминият да се захване с нов проект и да ни зарадва с присъствие на екран. Стига е раздавал команди само по телефона!

# 207
Емиии , това щях да пиша и аз. Маминият шеф раздава команди по тела станал е бизнесмен и продуцент. Ние го чакаме на екран.
И за филма няма инфо що си смени визията.
Не издържа дългата коса или са отложили снимките.

Ще ни довършат тия красавци и любимци.
Затова по добре да нямаш такъв да не страдаш и мислиш.
Но трудно се отказваш зарибиш ли се един път.
Липсва ти всичко с него.

Има добри новини за Джан ,а за Чаго се моля да е лъжа. Не знам как ще го преживеем. Sob
Вярвам че няма да ни го причини и ще прояви разум.  Да си живеят като досега що трябва да става като останалите.
Цени си свободата мили мои после става лошо. Странно ми е Чаго да им е снесъл това, което пишат. Ашкъма плаща и шаманката се разпорежда и нарежда. Imp
Тоя израз е в десятката да си гушка и гледа рибоците и не мисли за глупости. Те са неговите скъпи съкровища. Joy
Ще ме изкефи да  сложи рога  на възлюбенатЪ   ама де тая радост Joy Айде адиос как те търпях бил съм сляп и омагьосан.
Фема е герой.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 22:53 от femmi2

# 208
Ще ни довършат тия красавци и любимци.
Затова по добре да нямаш такъв да не страдаш и мислиш.
Но трудно се отказваш зарибиш ли се един път.
Липсва ти всичко с него.
    Феми, може и да ни ядосват любимците, но пък ни доставят и огромна радост.
Аз "опознах" Толга през 2017 г. вече като семеен мъж, за ергенските му приключения впоследствие попадах на различни статии. Албанката не ми пречи да обичам и ценя този невероятно красив и талантлив актьор. Интересно ми е всичко, свързано с него в реалния живот. Следя всяка негова изява и се радвам искрено на успехите му.
     Чачо и Джан също са ми много скъпи. Вълнуват ме и не мога да съм безразлична към случващото се с тях. Чета всичко, което ми попадне за тези красавци и пиша в темите не за отбиване на номер, а защото не мога да стоя безучастно и да подминавам успехите или неуспехите им.
     За Джан вече съм спокойна, сега чакам със свито сърце информация за Чачо. Надявам се слуховете да са лъжа, пък и не мога да повярвам, че Чачо ще реши да се жени точно сега, когато е затрупан с ангажименти и се е съсредоточил в кариерата си.
     Толга нямам идея защо отряза дългата си коса, не говори нищо и за филма. Приел е толкова присърце оказването на помощ и съдействие около пожарите, че не му остава време за друго. Положението обаче се стабилизира и маминият ще ни изненада скоро. Вярвам, че ще се появи на екран, след като приключи заснемането на първата му продукция като продуцент.  
     Раздвижване има около "Лимит", явно карантината е преминала и продължават със снимките. Попаднах на още една статия за сериала, която не се различава по съдържание от предходната, но я пускам и нея, заедно с новите снимки.

HAN MEDYA, собственост на Tolgahan Sayışman, с отличието да бъде първи в Турция;

Поредицата "LIMIT", която е адаптация на японски комикс, се появи на снимачната площадка в Balıkesir Dursunbey. Обръщайки голямо внимание на всеки детайл от проекта, Сайъшман посети наскоро снимачната площадка, наблюдаваше някои от кадрите от бюрото на режисьора и разговаряше с актьорите по време на снимките.
В произведението, което е продадено в 1,2 милиона копия в света и е високо класирано в списъка на най-продаваните романи на The New York Times в Америка; Той разказва за борбите на 5 ученички за оцеляване след катастрофата в автобус на група ученици от гимназията.
Сценарият е написан от Makbule Kosif и Gülsev Karagöz, като Müge Uğurlar седи на режисьорския стол; Снимките на проекта, който ще бъде заснет във 2-сезонен мини-сериален формат за цифрова платформа, започнаха след 5-месечен подготвителен период.
Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır и Çağla Boz  играят главните роли в „Лимит“, където бяха направени прослушвания чрез интервюиране на 630 актьори по време на подготвителния процес. Снимките на проекта, който включва още Burak Altay, Burcu Binici, Erdem Şanlı , Mert Altınışık, Aylin Kabasakal, Canan Ekinci и Gamze Dar, се планира да приключи до 5 седмици.
Източник: dizicibagyan, televizyon_dunyasii, camdaki_teyze_magazin

Скрит текст:

# 209

Broken Heart Flowers Four Leaf Clover

Bowtie Толга си е романтик,опитите са за пиявицата..
както е тръгнало  скоро ще стана фен на *Женени с деца*..
поне ще ми е смешно и нЕма да се ядосвам на изпълнителите!
Joy

Общи условия

Активация на акаунт