Отговори
# 210
Здравейте, момичета!

"Възможностите са като изгревите - ако се бавиш, можеш и да ги пропуснеш..."
Уилям Артър Уорд

Добро утро в сряда!
Нека ни донесе много хубави моменти, радост и късмет!
Усмихната и прекрасна да е!

Ново от сторито на Толга:
Скрит текст:

От Han Medya & Yapım:

И настроение с Шимал и Дживан:

# 211
Здравейте Nature Sunny
Еми ,Тия сладури създават настроение като гледам твойте гифки.
Сега ми стана ясно защо Толга е избрал за Лимит ученички на вид ,щото такъв е сценария.    
Преди ми направи впечатление.

Чачо доста е ангажиран. Всички платформи го дърпат и желаят да работи с тях.
Изглежда че за Амазон ще снима догодина.
Доста е вероятно.
Отказал е на Япъма за три куруша. Добре е направил. Не му трябва толкова сезони на тв.
Ама така ме ядосаха тия дето драскат че бил с Его и не искал да дели главни роли.
Такова нещо няма да направи и да изисква.
Та той много си химичи с мъже партньори и досега никой лошо не е казал за него. Разбират се и работи идеално с екипи.
Трудно ще го накарат да се върне на роден екран.
Тогава ще има условия за Сценария. 
Толкова да е погълнат от работа и да гради още по успешна кариера и да забрави за тая...
Замислям се че шаманката не се е задържала толкова с другите гаджета.
С любимеца  държи здраво кокала.Imp  Ясно защо. Някой ден ще фърчи  шаманска перушина лично аз ще я оскубя:joy:

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 15:35 от femmi2

# 212

Феми, ако в "Лимит" участваше и Толга досега щях да издиря книгата, да я прочета и да съм наясно със сценария. Но тази продукция ме интересува само дотолкова, че е първият проект на Толга като продуцент и имам огромно желание маминият да се представи блестящо, всичко да му върви по вода и отново да заблести с таланта си и на продуцент. Вярвам в способностите му и се надявам да бъде оценен по достойнство.
     Гледам го на последната фотка - отново е "нахлупил" шапката, което означава, че пак ни готви изненада с различна визия. Ще видим!
     Информацията за Чачо не зная вие откъде сте я прочели, но аз не намерих никъде-нищо. Ако беше истина всички медии щяха да отразят предстоящото "събитие". Вече съм сигурна, че това е гадна клюка, целяща да "разбуни духовете". Дано изляза права и да оставят Чачо на спокойствие да си лови рибоци, а може и красиви двукраки "шаранчета". Stuck Out Tongue Winking Eye
    Суде и Умит са големи сладури в "Случайна любов". Още не е пламнала искрата на любовта между главните герои, но комичните ситуации, в които попадат предизвикват искрен смях. Майстори на физиономиите са двамата - като ги видя на екран и започвам да се смея. Диалозите също са добре написани и изпълнени със съдържание. Не съм гледала Умит в друг сериал, но от Суде съм очарована - много разнолика актриса.

(фраг от епизод 7)
Скрит текст:

Малко романтика с Али в "Игра на чувства":

# 213
Нерде ще се излъчи Лимит ?
Преди писаха на платформа но коя ?
Разбира се това се договаря с продуцента.

Еми , и аз така мисля и ще видиш че ще излезем прави че създават излишно напрежение и пишат това защото неговото име продава.
Изданието ,което го написа не е жълто така се коментира.  
Само там го пише ,иначе лесно ще го копират и други.

Излезе нова снимка с Аполона. Празнува РД на дъщеричката на близък приятел.   
Станал е предишният човек по когото въздишахме.
По черни шорти е на фотото . През тела не мога да го донеса.
Иде ми да му съблека блузката и да видим плочките.Stuck Out Tongue Winking Eye да го тръшна в басейна и да излезе мокричък. Ухае на грях , усещам.
Пак ме налегнаха лошите мисли тоя вид хубавия да не е заради...
Оф пепел на клавиатурата.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 19:30 от femmi2

# 214
Здравейте!

Вече от три седмици външния термометър на  работа ни показва 40 - 45 градуса и колкото и да харесвам топло това ми е прекалено, че чак ме удари в кръвното тази жега. Затова от мен по един айрян.

Толга, е много по- хубав с тази прическа, отколкото с дългата коса. И най ми харесва ето така...

А също и...

# 215
Излезе нова снимка с Аполона. Празнува РД на дъщеричката на близък приятел.  
Станал е предишният човек по когото въздишахме.
По черни шорти е на фотото . През тела не мога да го донеса.
Иде ми да му съблека блузката и да видим плочките.Stuck Out Tongue Winking Eye да го тръшна в басейна и да излезе мокричък. Ухае на грях , усещам.
Пак ме налегнаха лошите мисли тоя вид хубавия да не е заради...
Оф пепел на клавиатурата.
Скрит текст:
   Феми, грабвай красавеца, радвай му се и не мисли за глупости!
"Лимит" ще се излъчва на платформа, но за сега не споменават на коя. Толга ще подсигури най-доброто за първия си проект.
    Да сложа и маминия хубавец!

Цеце, благодаря за айряна.
    Да прибавя и аз по една напитка, че при нас температурата спадна до 29 градуса: Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 18:21 от Emiliya

# 216
Здравейте!

Всяка сутрин имаме избор: да продължим да спим и да имаме прекрасни мечти, или да станем и да ги сбъднем. Изборът е наш.

# 217
Здравейте, момичета!

Едно от важните неща е умението да започваме отначало...
кафето, денят, хубавите мисли и мечтите...
Добро утро!

Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!

# 218
Наминавам да разредя поста.
Еми , може да сте споделяли но съм забравила. Знаем ли името на филма на Толга който ще снима и жанра. Или чакаме още инфо.  
Мерси за готиния сладур.  KissРадвам му се ,липсваше ми тази негова усмивка.    Завиждаме неблагородно на шаманката.  Възползва се от всичко ,щото и позволяват.

На мен ми е зле ,едвам ставам. Ужасно се чувствам. Летен вирус съм пипнала.Head Band

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 17:13 от femmi2

# 219

Феми, пази се, летните вируси не са безобидни. Желая ти бързо възстановяване, за да можем заедно да въздишаме по любимците.
     За филма на Толга нищо не знаем. В едно от интервютата той сам спомена за участие във филм, но не конкретизира нито кога ще го снима, нито какъв жанр ще е. Остави ни да гадаем и да чакаме ... Станал е много потаен напоследък.
     Ново от сторито на Суде:

И старо от Амине - да не я забравим:

# 220
Феми, ти сигурна ли си, че е летен вирус, защото на мен като не ми беше добре си помислих същото, а се оказа че почти съм изравнила границите на кръвното. Сега по цял ден се наливам със солен айрян, кола и кафе, за да го държа в норма. Бързо оздравяване!
Да ти дам стимул...

# 221

Четвъртък е - време за "Случайна любов"!

# 222

Kissing Heart Петък 13* късмет!! Flowers Four Leaf Clover

Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover Blush

# 223
Здравейте, момичета!

«Вчерашните сълзи, днешните усмивки и утрешните мечти винаги ще бъдат силата на тези, които не се предават въпреки всичко.»

Петък 13-и се счита за мистичен ден, в който могат да възникнат различни неприятности. Да посрещнем този специален ден с усмивка и настроение, да запазим спокойствие и самообладание и с разумна предпазливост да се отървем от негативните мисли и да се забавляваме.

Бъдете смели, мечтайте, усмихвайте се - бъдете щастливи!
Прекрасен ден!

# 224
Здравейте в петък 13 .
Цеце , Тенкс за стимула.
Може и кръвно да е в жегите ми спада  не съм го мерила.  Жегите с мойто ниско става още по зле.
Симптомите са на летен вирус. Пия хапове и чай ,кола за лошо и айрян .

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 15:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт