Отговори
# 570

Flowers Rose ФЕМИ* станахме половин артисти и танцьори
заради любимците,но-о-о от никъде/ нищо за нас,
в немилост фенска сме, да я преглътнем с

коктейл *Учтивост* - пиеш и не питаш к,во..
Joy

# 571

Изчезнах за има-няма 3 часа и съм изпуснала ритъма на танца. Дано от *Учтивост* е останало нещо. Ще пия без да питам. Joy То и да питам, и да не питам вести от нашите красавци няма.
    Ново само от сторито на  Суде:

# 572

Flowers Bouquet ЕМИ*  този ритъм е убийствен,
само Чагатай може да го издържи, но го нЕма..
Феми* пусна клипа и забегна из други теми при къдрокосия Мачо,
Joy

с надеждата ,която умира последна,
се надявах все пак да намеря нещо ново за Толгахан,
но попаднах на добре забравеното старо - че повече няма да се снима
след Дума на честта* и ще се занимава само с бизнес..
излиза че чакаме да се появи..Годо*
Joy

-

# 573

с надеждата ,която умира последна,
се надявах все пак да намеря нещо ново за Толгахан,
но попаднах на добре забравеното старо - че повече няма да се снима
след Дума на честта* и ще се занимава само с бизнес..
излиза че чакаме да се появи..Годо*
Joy

Софиии, попаднала си на грешната статия. Аз от един час ровя из интервютата на Толга, за да те опонирам, пък и да успокоя себе си, защото съмнението, че скоро няма да видя маминия хубавец в роля ме изкарва от релси. Не мога да се примиря, нито пък искам да повярвам!

Сайъшман, който привлече вниманието с дългата си коса и нова визия, снощи даде добри новини на феновете си.
Толгахан Сайъшман каза, че промяната на имиджа е за проект. Но този проект не е поредица. Изказвайки, че ще участва във филм, актьорът допълни:

„В следващия период има нов проект. Удължих косата си при подготовката. Ще видя, по-късно мога да я отрежа отново. Дългата коса е трудна за поддържане.”
 „Следващата продукция е филм“,
каза той.
Актьорът не даде подробности за проекта.

Толгахан Сайъшман за себе си, за детството си, за работата си.

"Актьорството не е хоби за мен, а страст. Играта за мен е нещо като да обичаш някого. Аз дори не знам как да обясня това."
     "Чувството, което преживявате при снимките, е необяснимо, нещо като правене на любов. Имам голямо удоволствие. Това е като поклонение."

Липсват ли ти  годините, когато си бил модел?
Понякога - да, но не и на работа. Сега правя това, което винаги съм искал да направя. Сега мога да кажа, че живея като мечта, която винаги съм обичал. Доволен съм от моята позиция, но ми липсват приятелите от онези времена.

Има много имена в киноиндустрията, които бързо изчезнаха, каква е тайната на вашия успех?
Много е важно да познавате аудиторията си. Работя много и внимавам за работата си. Възприемам и приемам зрителя. И, разбира се - добър късмет.

Няколко души казаха, че вече няма да правят сериали, вашето мнение?
Докато ме търсят, няма да престана да бъда актьор. Веднъж реших да стоя от другата страна на камерата, като продуцент. Тогава си помислих, че играя добре. Тогава защо да се откажа от това,  с което се справям добре. Това се заби в главата ми, когато се заселих в Америка. 60-70-годишните актьори са невероятно ценни, Кристофър Лий умира на 90-годишна възраст, но на  83 играе в екшън филми и прави филми с невероятно големи бюджети. И като видя това, не искам да бъда този човек, който рано се отказва от игра, като обръща гръб на актьорството...

Важно ли е да сте добър човек във вашата област?
За мен е важно, добрите хора да получат признание, но, разбира се, не казвам, че лошите губят. Важно е да бъдем пример за другите. Това е моята цел. Не се стремя към прекалено успешни проекти. Аз просто искам да работя в любимата сфера, да уважават работата ми и да живея в мир със семейството и приятелите си.

# 574

Flowers Bouquet ЕМИ* интервюта има - филм няма,
косата отдавна я подстрига и изчезна..ние чакаме,
кога ще тръгне Лимит* - "очаквайте скоро"..
като не играе в него,все тая..
остава благоволението на скъпата съпруга
да ни пуска сянката му ,когато е на кеф!
Joy

# 575

Софи, албанската пиявица хич няма да я чакам, за да гледам маминия в гръб или само силует. Ако през седмицата папараците не го засекат, аз грабвам фотоапарата и се командировам до Истанбул. Ще го дебна и ще го фоткам колкото си искам, а може и за ръчичка на снимачната площадка да го заведа. Стига ми е образувал нерви този красавец. Или да се захваща за работа, или се отказвам от него през държавен вестник.

# 576
Здравейте Nature Sunny

Емииии :rose
Идвам с тебе в Мегаполиса. Взимаме фотоапарата и тоягата и да му мислят любимците.Imp
Пускат по някоя стръв и после пак се покрият.
Гифа с маймунката и апарата ме разсмя.
Това е Дуда.Joy

Ако чакам да му почнат проектите на  Аполона за да му видим очите....
Още не е за вярване че се връща в телевизията и ще дебнем за рейтинги.
 Ще си договори един сезон без съмнение.

Толгахан  загатна
с новата снимка с актьора от Шампион може би за проект. Останали са приятели след сериала.

# 577
Здравейте, момичета!

"Времето е като сито. Пресява хората в живота ни. И ни оставя само златния пясък."

Желая ви  слънчев, усмихнат, весело намигащ септемврийски ден
и седмица, изпълнена с прекрасни изживявания!
Бъдете здрави и щастливи!

Феми, благодаря ти, че редовно наминаваш в темата и ме редуваш. За сега няма нищо ново около любимците, но аз не губя надежда. Все ще изникне някоя снимчица или новина, ако не - отиваме по адреси Joy и ще издирим красавците. Няма да ги оставим на мира, докато не се появят.

# 578
Пускайте  убийствения ритъм барем ги предизвикаме да се появят убавците.
Чаго е станал пластичен. Една ламбада няма да му се опре.  

Цеце ,не може да се оплаче. Има нови снимки с Акън и новата му партньорка не я харесвам .
На новите снимки не усетих искри. Дано им се получи.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 19:44 от femmi2

# 579

Феми, тази вечер аз ще го раздавам по-лежерно. Stuck Out Tongue Winking Eye Ламбадата не е за мен, ще се впусна в нежен и романтичен валс. Ти пусни ламбадата (ако си на компютъра), а Софи, ще ни подготви по един коктейл за разтуха и забрава. Хубавците не вярвам да се появят скоро. Но ние ще се забавляваме до припадък, а Чънарко ще ни съпроводи на ръце до вкъщи.

# 580

Flowers Bouquet ЕМИ* предлагам тази вечер
да направим рокада - коктейла да е * Ламбада*
 а "танца  на фенките"  неудържим..
Joy

Flowers Rose ФЕМИ* още ритъм за да се появат убавците.
Скрит текст:

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 581

Софиии, на този ритъм и коктейла "клъвна" само Джан. Stuck Out Tongue Winking Eye Такива клипчета е пуснал, че и аз посегнах към валериана, който Ели раздава. Има за какво да се припада по този красив, талантлив и сексапилен актьор. А останалите двама хубостници нека си гушкат половинките и живуркат на рахат. Нашето търпение е на изчерпване ...

# 582
Flowers Bouquet ЕМИ* в първия момент си помислих
че  вече и "малкия Джан* е включен в тренировките..

Joy Joy
Цитат
Hands Clap Hands Clap

# 583

Софиии и малкият, и големият Джан - всичко е "впрегнато" в тренировките.Joy Joy Зор, чок зор, но пък си заслужава - гали окото това тяло. Stuck Out Tongue Winking Eye Вихри въображението на старо и младо.
    Да сложа и нашия атлет - доста облечен, но перфектно изглеждащ!

# 584

Общи условия

Активация на акаунт