Отговори
# 585
Здравейте, момичета!

Оставяйте в своя живот само това, което ви вдъхновява и ви изпълва с енергия. С всичко останало се разделяйте без съжаление.
Усмихнат ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

# 586
Добра вечер дъждовна.
На танца клъвна Джан. Тяло мама мия е направил.  

За останалите красавци Ламбада и сръбско докато се появят.
Рибка ,а маминият какво обича ?Футбол.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:26 от femmi2

# 587

Ново от Barbaros Tapan:

Цитат
barbarostapan
В четвъртък
Посетих моя скъп приятел @tolgahansayisman в офиса на продуцентската компания @hanmedyapim. Страхотни неща предстоят скоро.
Желая ти най -доброто, братко мой #tolgahansayisman

Става все по-любопитно. Какви страхотни неща ни предстоят?! Каква "скрита лимонка" ще се окаже наш Толга и с какво ще ни сюрпризира. Май ни е нужно още малко търпение, за да разберем подробности. Но срещата с този известен журналист и приятел никак не е случайна.
     Потърсих повече информация за Barbaros Tapan - журналистът, който през 2015 г беше интервюирал Толга в Los Angeles за американската телевизия.

Ето какво открих:

Барбарос Тапан, журналист, член на HFPA (Златен глобус)

Роден в Истанбул през 1974 г., Барбарос Тапан живее в Лос Анджелис от 22 години. Той е представител на Лос Анджелис за Hürriyet, Fanatik, CNN TURK и DHA на Dogan Media Group, както и като американски редактор на списанията SKYLIFE и Business на Turkish Airline. В момента той е турски представител на една от водещите световни медийни организации, HFPA (Холивудска асоциация за чуждестранна преса). Тапан също е част от една от най -големите организации за телевизионни и филмови награди като жури на Златния глобус. В рамките на една година Тапан редовно провежда около 300 телевизионни и филмови интервюта и работи с някои от водещите режисьори на Холивуд в множество проекти. Различните му интервюта с холивудски и NBA звезди, издадени в Turk of America, ги накараха да връчат на Tapan специална награда през 2017 г. за приноса му към Турция и турската култура в Америка.

# 588
Брех ,маминият се е раздвижил.
Радвам се че има нови снимки и то с такъв журналист.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 21:04 от femmi2

# 589
Здравейте,
През почивните дни гледах малко от сериала с Толгахан "Сега и завинаги". Не съм го изгледала, но разбирам защо този мъж се любимец на много жени. Сериалът е готин, макар сюжета е банален и леко фантастичен, но заради красотата и химията между артистите си заслужава гледането. Благодаря Hug

Разбрах, че основен цвят на темата е синьо и направих две картинки в същия цвят. Този сладур често е много сериозен, но като се усмихне грее като слънце или като луна по пълнолуние.

# 590
   Дени, изненада ме много приятно - колажите са страхотни! Благодаря ти много! Маминият красавец наистина "грее като слънце или като луна по пълнолуние"! Ако успееш да изгледаш до край  "Сега и завинаги" ще очаквам с интерес коментара ти.

Феми, добре се е раздвижил маминият, чак се е уплашил от тоягата. Преди 20 минути е пуснал снимка със съпругата си, да ни демонстрира с какво е бил зает до момента. Има и посвещение на любимата, написано на албански език: "Моето сърце".
     Снимката е от престоя им в Албания, но и на нея Толга изглежда страхотно.

Dhërmi, Vlorë, Albania
Цитат
tolgahansayisman
Zemra ime❤️Моето сърце
    В сторито си Толга е качил и снимката с Barbaros Tapan. Чак се изненадвам, две снимки да качи за има-няма и час - това си е постижение. Като го знаем колко рядко се появява в Instagram, днес се отчете за месеци наред. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 21:27 от Emiliya

# 591
Дени , колажите са супер Blue Heart

Емиии , как така не си резнала любимата съпруга но фотото е страхотно .
Харесват ми и двамата на него . Sunglasses

ритми ,чупки в ханша и стъпки Heart Eyes
People Dancers

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 21:34 от femmi2

# 592

Феми, нямах време да резна Joy албанката от снимката с Толга, но не я и "отчетох", любувах се на Толга и нищо около него не забелязвах. Ама още утре ще "насадя" до нашия красавец или Суде, или Амине. Joy Joy
   Ти си ни пуснала отново ламбадката, а аз се опитвам да открия Чачо на барабаните.
    Успях:

# 593
Емиии ,Чаго се появи
Без майтап.
Не устоя на ламбадата и ритъма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ми хареса стайлинга.  Нейсе важното е че се появи.

Красавците днес ни зарадваха. Маминият също се появи.
Чаго в компания с приятели. Фото йок ,през телефона съм.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 00:00 от femmi2

# 594
Феми, ще донеса новите снимки на любимците...

Като започна с повторение на Толга, страхотен е тук

Това не е периода, в който харесвам Чачо

Това е периода, в който го харесвам

И най- новите снимки на общия ни любимец с Дени

# 595
Цеце ,Грасияс.
Всичките любимци с нови снимки си наредила.
Толга е страхотен.
Акън не се е променил много от Херджай.

Какво да ти кажа за Чаго. Далече  е от красавеца който си знаем да ти омекнат колената.
Какво да направя променя се за роли риболов ,мързел и така ...
С новият проект ще ни изненада с визия.
Поне е слаб и не се е олял.

# 596
Цеце ,Грасияс.
Всичките любимци с нови снимки си наредила.
Толга е страхотен.
Акън не се е променил много от Херджай.

Какво да ти кажа за Чаго. Далече  е от красавеца който си знаем да ти омекнат колената.
Какво да направя променя се за роли риболов ,мързел и така ...
С новият проект ще ни изненада с визия.
Поне е слаб и не се е олял.

Чаатай почти го е докарал визия ала младия Хемингуей - брада, каскет, вълнички се подават под каскета. Хемингуей и той е бил фен на риболова, ценител на женска красота и е живял като отшелник. Много интелектуален вид имаЧаатай, само лула му липсва и ще е бомба Kissing Heart Акън с лимбата на челото и усмивка 24 карата е заприличал на същински турски коцкар. Представям си го как върви по улицата и момичетата припадат по него, а той върти броеница и оправя лимбата. Толагахан ми е най- непознат, но и той не прилича много на героя си "Сега и завинаги". Каквото и да си говорим и те са хора. Няма начин винаги да са на high level

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 00:16 от DeniAra

# 597
Дени, не знам дали си стигнала до периода Санджактар в ''Сега и завинаги'', но актьора, който изигра ролята и актрисата, която игра Дилшах в Hercai били съпрузи. Когато някой го написа това си помислих, че са си като ''две капки вода'', той изигра брилянтно психопат и тя също се представи доста добре в ролята на психясала (щом ми идеше да я замерям с камъни).

Цитат
Акън с лимбата на челото и усмивка 24 карата е заприличал на същински турски коцкар. Представям си го как върви по улицата и момичетата припадат по него, а той върти броеница и оправя лимбата.

Аз си помислих същото, ама викам си ''да не ме разчекнат'' и не го написах.
А Толга бързо сменя образи, ала Акънчо ще има да си стои още дълго в образа на Миран.

И ето една от любимите ми снимки на Толга

# 598
Дени , направо мЪ разби с тоя пост. Joy

Акънчо  златен зъб  липсва на 24 каратовата усмивка и да върти броеницата. Joy
Ся сериозно хубава е усмивката.  

Чаатай не е излязъл съвсем от образа на ретро продуцента.
Само дето е с брада ,не мустак. Лула му липсва за интелектуалния вид.
Косата като не я стриже расте на вълнички.
Ценител на женската красота в сериала ,не и реала. Не говоря само за Дуда.  Това неговото ко е вкус.... аз съм Адриана Лима любимката му от едно време Joy

Цеце , интересно инфо значи са съпрузи двамата. Не съм гледала още актрисата като психясала , мъжът й си го бива в ролята на Санджактар.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 12:06 от femmi2

# 599
Среднощен привет момичета!

Еми Kissing Heart хайде да видим какви изненади ще ни поднесе прекрасния Толга. Innocent
Дъъълго време липсва на екран... и на мен ми липсва вече...  
В очакване съм на тези "страхотни неща" и аз! Heart
Да се знае!

Общи условия

Активация на акаунт