НПМГ - тема 6

• 53 458
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Кати, извинявам се!
Сега погледнах, качили са новия списък.https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%8 … 0%b8%d1%86%d0%b8/
Не отказвай поръчката. 😁
Признавам си, никога не се е случвало през юли. Да ни е честито!

# 106
Списъците за учебниците са за учебната 2021-2022 г. - https://npmg.org/препоръчани-учебници/
Писали сме едновременно със Слънчевата Simple Smile

# 107
Не се търси математик за по-малките. Математичката, която води дъщеря ми до 10 клас ще ги поеме, защото има опит с по-малки. Страхотна е, дъщеря ми страшно съжалява, че няма да продължи с нея в годините, в които ще учат основно математика.

# 108
KatiABV, откъде поръча учебниците? Аз обикновено ги взимам от store.bg, но май имаше отстъпка, ако плащаш с Visa в Озон.

# 109
  • София
Кати, извинявам се!
Сега погледнах, качили са новия списък.https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%8 … 0%b8%d1%86%d0%b8/
Не отказвай поръчката. 😁
Признавам си, никога не се е случвало през юли. Да ни е честито!

Аз я анулирах и трябва да я повторя, нооо... някак по-добре да повторя поръчка и пак да ги търся, отколкото потенциално да изгоря с 270 или там някъде лв., така че... не е драма, благодаря за съпричастността!

Октоподче, от Озон в момента поръчах, но понякога от стор - според... абе, както дойде, единият от учебниците просто го нямаше в стор в момента. Но плащам при доставката (въпреки, че всъщност при такъв тип поръчки изобщо и не проверявам на момента, те са много... ).

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 11:43 от katiABV

# 110
И аз поръчах от Озон. За учебника по Биология пише "последни бройки". Код за -5% "Clash5".

# 111
Момичета, не бързайте с поръчките.
Може да се смени учител, ако нещо се случи и новият да работи с различен учебник. Или пък някакви други обстоятелства да се появят. Преди учебната година се прави родителска среща за зайците с присъствието на учителите и там ще ви кажат.
Учебниците се намират лесно.
Учебниците по музика и изобразително изкуство изобщо няма да са ви нужни.

# 112
  • София
Може поне част от учебниците да се намерят и от предходен клас.
Потвърждавам за Музиката и ИИ, преди (не съм гледала сега) даже пишеше, че не са задължителни.

# 113
  • София
И аз поръчах от Озон. За учебника по Биология пише "последни бройки". Код за -5% "Clash5".

Хах, вече повторих поръчката преди да видя кода - нещо не ми е ден май. Sad
Музика и рисуване учителката, която записваше (по рисуване, м/у другото страшно сладка и усмихната и с готино чувство за хумор, искам и на мен да ми преподава..) каза да не купуваме учебници.

# 114
  • София
И по Музика е същата.
По рисуване правиха изложби във ФБ, назад имаше линк с творбите.

# 115
Кати, може да анулираш поръчката и да я потретиш вече с кода. 😁

Благодаря за съветите относно учебниците, но аз съм гърмян заек. Употребявани учебници с чудесно качество има в розовата книжарница срещу фонтаните на НДК. Там връщам лятото комплекта на големия и взимам ваучер за следващата учебна година. На него и писалищна дъска да дам, все тая. Grinning

Зубърчето не мога да го попаря в ново училище със стари учебници.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 14:13 от Октопод с рокля

# 116
  • Къде ли не
Ооо, с творчеството на групите по изкуства се запознах във фейсбук и бях пленена! Щях много да се радвам детето да учи там, но той избра друго! За следващото дете се надявам да учи там и да посещава този клуб! 😊

# 117
Кажете как се започва с езика /английски и немски/ в 8 клас?

# 118
  • София
Кати, може да анулираш поръчката и да я потретиш вече с кода. 😁

Благодаря за съветите относно учебниците, но аз съм гърмян заек. Употребявани учебници с чудесно качество има в розовата книжарница срещу фонтаните на НДК. Там връщам лятото комплекта на големия и взимам ваучер за следващата учебна година. На него и писалищна дъска да дам, все тая. Grinning

Зубърчето не мога да го попаря в ново училище със стари учебници.

Умно. Досадно, но изключително умно - всъщност, с цели 15лв! Благодаря!!!

# 119
  • София
Езикът се започва от ниво 0 и се напредва бързо, тъй като имат по много часове всеки ден. В общия случай, ако детето е учило вече АЕ, му е скучно през цялата година. Добре, че има други предмети, по които да се готви сериозно. Joy Честно казано натоварено си беше в 8 клас, а АЕ беше малко като свободен час, за разлика от всички останали предмети.

Общи условия

Активация на акаунт