НПМГ - тема 6

• 52 494
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да ви обърна внимание - имаме анкета в Школо
"Уважаеми родители,

Във връзка с проучване на нагласите за възстановяване на присъствен учебен процес в НПМГ, моля да попълните следната анкета:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=L116wn7qh0GG … TTUhMRlgwTVE5Ui4u

Моля анкетата да бъде попълнена САМО от един родител/настойник.

С пожелание за приятна вечер,

Деница Кожухарова"
Revolving Hearts

# 691
  • София
Влизайте и бързо попълвайте. Децата да разпространят и помежду си. Хубаво е тази вечер да се подаде.
Благодаря! 💕

# 692
  • София
selena6, Слънчевата,  благодаря!!!
Цял ден ровя в Школо и точно най-важното да изпусна.

# 693
  • в страната на чудесата
Ще направите ли подписка или петиция да разрешат на държ училища да купуват или получават тестове като дарения? Ако има такава, моля ви я публикувайте, да я подкрепим...

# 694
  • София
Аз все още се опитвам да осмисля малоумното решение, с което разрешават на ДУ да приемат ЗС за тест от лаборатория - 30 лв, а да забранят организирането на училището за по-голяма покупка, на по-ниски цени...
И изобщо,  в шах и мат съм. 🙄
Лейка, мислиш ли, че дори и с подписка, има някакъв шанс това да се промени? Аз не вярвам, но не ми пречи и това да пробваме.

# 695
Статия относно новата заповед:

https://myfamily.bg/pi2987-Nova-zapoved-Golemite-uchenitsi-se-vr … b3IEX07jGLppuu9F4

Имам чувството, че умишлено се саботира връщането на децата. Не мога и да си представя причините за това. С това изискване на 50%+ за деца със зелен сертификат ще ми е много чудно колко паралелки ще се върнат.... освен в ЧУ, където ще им закупят за тяхна сметка тестове.

# 696
  • София
Аз все още се опитвам да осмисля малоумното решение, с което разрешават на ДУ да приемат ЗС за тест от лаборатория - 30 лв, а да забранят организирането на училището за по-голяма покупка, на по-ниски цени...
Лейка, мислиш ли, че дори и с подписка, има някакъв шанс това да се промени? Аз не вярвам, но не ми пречи и това да пробваме.
Подписка, лично писмо до двамата министри и всичко каквото трябва. С цитиране на финансовия ефект - да речем 20 лв.разлика х 2 пъти седмично х Хикс ученици. Да видят с очите си за каква сума става въпрос.

Скрит текст:
Хем сме бедни, хем сме смотани - ужас направо Sad

# 697

10 лв са тестовете.
30 лв са там където лабораторията няма договор с МЗ, а те са малко.

# 698
  • в страната на чудесата
Ама действайте бързо, как дали има смисъл. Естествено че има! Това е много несправедливо. Всички ще го подкрепим.

# 699
  • София
Момичета, искам и тук да ви помоля, който знае или има съмнения все пак, че детето е минало през вируса, но няма официален документ за това, както и не е ваксинирано, да пуснете по един тест за антитела. Пак казвам, за тези които имат желание да се раздвижат нещата. Оказва се, че много деца, които са минали през вируса дори преди година, имат солидно количество антитела. Вероятно децата са се буустнали през лятото и началото на тази учебна година.
Каквото и желание да има училището, без нашите действия не може да направи нищо!

# 700
Момичета, искам и тук да ви помоля, който знае или има съмнения все пак, че детето е минало през вируса, но няма официален документ за това, както и не е ваксинирано, да пуснете по един тест за антитела. Пак казвам, за тези които имат желание да се раздвижат нещата. Оказва се, че много деца, които са минали през вируса дори преди година, имат солидно количество антитела. Вероятно децата са се буустнали през лятото и началото на тази учебна година.
Каквото и желание да има училището, без нашите действия не може да направи нищо!
А дали се полага сертификат на 11 годишни след положителен тест за антитела? Какъв тест да направя?

# 701
  • София
А дали се полага сертификат на 11 годишни след положителен тест за антитела? Какъв тест да направя?
Отивате в лаборатория и казвате, че искате тест за антитела за издаване на сертификат. Има право, разбира се. Аз сутринта отметнах това, сега чакаме. Ще пиша какъв е резултатът на дете, което преди година се чудеше 2 дни дали има обоняние или не, а след това позитивираше аптечни тестове за антитела.

# 702
  • София
Полага се. Моята 10-годишна има и не я тестват в училище. В лабораториите знаят кой тест са пуснат и в какви единици.
Слънчева, дано да има достатъчно количество младежът.

# 703
  • София
Сега се сетих, за децата под 14 г. носете акта за раждане, а тези над - лични карти, задължително.

# 704

Здравейте! Малко встрани от текущата дискусия, но не можах да се сдържа. Това е публикация на г-н Илиян Шехада (БЕЛ) в Инстаграм. Има хора, дето ги е пипнал Господ и е казал "Ти ще си учител!". Такива думи за нашите деца! Шапки долу!

Общи условия

Активация на акаунт