Къде в Бургас? (59)

• 120 233
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 530
Момичета, препоръчайте читава маникюристка в района на Братя Миладинови-Лазур- Център, която работи в събота . Не искам да рисува Тайната вечеря, само да работи качествено и в салонът да е чисто.
Моята е в Лазур! На Батак! Ако искаш тел на лични

# 1 531
  • София
LaDiDa, може ли да споделиш тук кой е салонът и коя е маникюристката?

# 1 532
  • Бургас
Искам да споделя за работещ в събота нотариус !
Има такъв,намира се срещу ТОХ-а.
Казва се Стефка Ангелова.
В събота работи от 10 до 14 ч

# 1 533
  • Пловдив
Искам да споделя за работещ в събота нотариус !
Има такъв,намира се срещу ТОХ-а.
Казва се Стефка Ангелова.
В събота работи от 10 до 14 ч

Съжалявам, че ще го кажа, но Стефка Ангелова освен груба , е отчайващо некомпетентна.
Отказа да ми завери декларация, по която бях пълномощник на сестра ми. Отсече, че няма да го направи, без документи за собственост, които изобщо не бяха необходими. Навика ме и ми загуби времето. Оттогава заверявам такава декларация вече 4 пъти в различни кантори и никой не беше чувал за нейните изисквания.
Работещ в събота адекватен нотариус е Симеон Илиев, има контакти в нета.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 20:45 от MellisaS

# 1 534
  • Бургас
Симеон Илиев не работи в събота. Иначе и аз само при него ходя.

# 1 535
  • Бургас
Много съм доволна от маникюристката в Студио Le soleil на улица Перущица в Лазур. Казва се Йоана и работи в Събота. Мога да оставя номер при интерес.

# 1 536
А къде работят бързо и чисто? И по възможност да не ми слагат гел лак, а обикновен евентуално.

# 1 537
  • Пловдив
Симеон Илиев не работи в събота. Иначе и аз само при него ходя.

Вече и с предварителни уговорки ли не работи в събота? Жалко, беше ми много удобен.

Много съм доволна от маникюристката в Студио Le soleil на улица Перущица в Лазур. Казва се Йоана и работи в Събота. Мога да оставя номер при интерес.

Ще съм благодарна за номер.

# 1 538
  • Бургас
Илиев вече не работи в събота.
На мен все пак Ангелова ми свърши работа. Държа се съвсем нормално.

# 1 539
Трябва ми майстор за пералнята да я погледне,как ли я не я чистих,а тя ми цапа дрехите,прах смених,омекотител не слагам,с белина я пуснах да върти.....

# 1 540
Трябва ми майстор за пералнята да я погледне,как ли я не я чистих,а тя ми цапа дрехите,прах смених,омекотител не слагам,с белина я пуснах да върти.....
При тези съм правила перялня, доволна съм!
http://www.remont-na.com/1452/serviz_vili-dani_burgas.htm

# 1 541
  • Бургас
Здравейте, някой може ли да ми препоръча надежден сервиз в Бургас за ремонт на плейстейшън. Благодаря! Simple Smile

# 1 542
Здравейте, някой може ли да ми препоръча надежден сервиз в Бургас за ремонт на плейстейшън. Благодаря! Simple Smile

Информацията ми е стара, но мисля, че няма да намерите такова нещо. Играхме го и ние тоя филм в търсене на сервиз за плейстейшън, и накрая направихме американски ремонт - купихме нов. Simple Smile)))

# 1 543
  • Бургас
На моя син го ремонтираха в Славейков, едно сервизче до Спиди в кооперацията до Била.

# 1 544
Аз търся надежден сервиз за ремонт на телефони и таблети.

И още един въпрос - има ли все още пункт, в който да събират дарения за украинските бежанци? Имам хубави и запазени детски играчки.

Общи условия

Активация на акаунт