Къде в Бургас? (59)

• 120 141
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 695
О, да. И аз моля за препоръка за китайски. Така искам нещо супер нездравословно да хапна. Душата ми го зове 😂

# 1 696
Момичета, може ли да ми препоръчате китайски ресторант. С прилични порции. Че в Пловдив напоследък в някои порциите станаха порцийки.

Не съм много по китайската кухня, но тук съм била (почти ми е под терасата) и имат добри неща в доста пълни чинии Wink , а и други го хвалят.
Пускам и принтскрийн, че линкът е наполовина.
Скрит текст:

https://www.google.com/maps/dir/%D0%A0%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D … 5424,16.25z/data=!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x40a69384f7fe9919:0x265f38fc513e5642!2m2!1d27.4625836!2d42.5266681!1m0?hl=bg

В Изгрев има още един, за който съм чувала добри отзиви, но аз не съм била. За другите части на града не съм запозната.

# 1 697
  • Burgas, Bulgaria
Аз харесвам много,,Китайска луна",имат и доставка до вкъщи.

# 1 698
Това е ресторантът от поста на Im So Excited

https://chinatown.bg/

Имат малки и големи порции, доставка до дома. Яко са вдигнали цените - имам брошурата. Например телешко с бамбук и три вида гъби - 700 г беше 13.90, после 16.30, сега - 17.30.

# 1 699
  • Бургас
Освен "Китайска луна" и "Нов Шанхай" до "Златна котва" май други няма в центъра..."Шанхай" в Славейков, до преди месец поне, не си беше вдигнал цените, сега не знам.

# 1 700
Еха, това е много сериозно увеличение. Като се добави и доставка ако не консумираш на място, и както винаги взимаме и втора порция нещо друго... Не знам..
Ще си ям плодовете и ще си мълча. Не искам да знам в София какви са цените Sad

# 1 701
  • Пловдив
Благодаря, момичета, ние сме в Равда, така че ще поръчвам на място и ще нося. Още утре, благодарение на вас Simple Smile

# 1 702
Благодаря, момичета, ние сме в Равда, така че ще поръчвам на място и ще нося. Още утре, благодарение на вас Simple Smile

За тези, които поръчват по телефона,

посочвате час за доставка - в събота последната е в 17 ч.

# 1 703
Скоро бях питала за магазин за злато тези дни купихме на дъщеря ми (заедно с кръстницата й за бъдещо кръщене) от Богориди срещу едни сладоледи Gold&Gold се казва мн съм доволна,голям избор приемливи цени докато на unique ми се видяха скъпи

# 1 704

За тези, които поръчват по телефона,

посочвате час за доставка - в събота последната е в 17 ч.
Това и за нас е най-вкусното китайско в Бургас. Преди месец поръчвах последно, дойде страшно бързо. В неделя обаче не работят, миналата седмица бяхме решили да вечеряме там и останахме разочаровани.

# 1 705
  • Пловдив
Хуа Лонг е топ фаворит за китайско у дома, работят без почивен ден. Много богато меню, вкусна и немазна храна, нямаща нищо общо с масовото китайско тип топла витрина. Хрупкавата патица е фантастична.

Чайна таун също готвят добре, но отдавна не сме ги посещавали/ поръчвали.
Китайска луна е на светлинни години от това, което беше, най-обикновена и посредствена улична храна, а онези срещу Златна котва не знам как съществуват още, многократно е съобщавано за хлебарките и потресаващата хигиена при тях.

# 1 706
Хуа Лонг не е ли затворен? Или са го преместили някъде?

# 1 707
Хуа Лонг не е ли затворен? Или са го преместили някъде?
Ако не бъркам името, в Изгрев, на Велека, зад пържената риба се намира. Беше някакво долнопробно кръчме преди.

# 1 708
Здравейте, знаете ли къде продават бижута от стомана?
От години нося такива и днес харесах едни в Китен, но цените бяха кошмарни. Искам да се опитам да ги намеря някъде в Бургас. Дано да можете да ме насочите.

Става въпрос за колиета, гривни, обици, ще приложа снимка в скрит текст за пример Simple Smile
Скрит текст:

# 1 709
  • Пловдив
Качествени бижута от медицинска стомана има в магазините на бижутерия Ultraviolet.
 От типа на показаните на снимката има в Бижумания на Александровска.

Общи условия

Активация на акаунт