Къде в Бургас? (59)

• 121 178
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 210
Lady Vengeance-благодаря, че сподели. Аз живея в центъра но никога не съм ги опитвала тези торти. Поръчвам само от Захаро. За Евелин за първи път чувам но ние не сме по сладкото така или иначе.

# 211
Момичета, къде водите децата си (2,3г) като се развали времето?
Освен детските центрове

# 212
  • Бургас
https:// На битака в Каблешково има ли перилни препарати ......

# 213
  • у нас
https:// На битака в Каблешково има ли перилни препарати ......
Да, има.

# 214
На мен пък на Евелин тортите не ми харесаха. Не са лоши, но не са и уау. Въпрос на вкус Simple Smile

# 215
На мен пък на Евелин тортите не ми харесаха. Не са лоши, но не са и уау. Въпрос на вкус Simple Smile
Те са основно мусови, което ще рече разбита сметана с някаква добавка, обикновено шоколад. Да, различни са от масовката, но цената им е уау като имаш предвид качеството и количеството за тази цена.

# 216
Те са основно мусови, което ще рече разбита сметана с някаква добавка, обикновено шоколад. Да, различни са от масовката, но цената им е уау като имаш предвид качеството и количеството за тази цена.
Веднъж пробвахме, няма да повторим. Не че не са вкусни, но не са нещо изключително, на тази цена пък съвсем. Не знам има ли в града свестни бутикови торти, хвалят много "Креми", но и те не са никак евтини.

# 217
Ами на този етап в Бургас само на Евелин са ми уау на мен и съм готова да платя цената. Все пак не ядем всеки ден торти. Иначе за протокола ям само шоколадови торти, други там не съм опитвала. Тортата без брашно и захар е страхотна. И парчето си остава цяло, когато го отрежа.
На Креми  са хубави, но нищо особено за мен.

# 218
Има една сладкарничка Vanilla в Меден рудник. Имат страница във Фейсбук. За първи път аз, мъжа ми и детето седнахме и изядохме цяла торта! Шоколадова имат една с пласт лешников крем. Ама не подобие някакво шоколадово, а шоколадова торта с тоя лешников пласт крем. По поръчка ни я направиха и дадоха опции да изберем крема и блатовете. Цената не помня, но със сигурност не беше скъпа като тортите на Захаро например.

# 219
Колко да са им скъпи тортите на Захаро? Погледнах в сайта им, стандартните торти са средно 25-30 лв. за 8 парчета... Повече нямам какво да добавя.

# 220
Къде в града има готови банери/надписи тип - ЧРД, добре дошло бебе

# 221
  • някъде по морето
Здравейте,  търся убитозелени пердета от тафта...Къде мога да погледна? В Бриколаж, Айко, Юск не намерих....

# 222
Здравейте,  търся убитозелени пердета от тафта...Къде мога да погледна? В Бриколаж, Айко, Юск не намерих....
Вижте в Домко, в магазин "Чар" на ул. "Хр. Ботев" срещу РДВР - големия бял блок, левият магазин е за домашен текстил. По-малки магазини има на пл. "Баба Ганка" - партер по стълбички, на ул. "Гладстон" в отсечката между Младежкия дом и бул. "Сан Стефано". За други не се сещам. Вижте също и в Практикер и Хоум Макс.

# 223
  • Бургас
Аз препоръчах Кисо и продължавам да твърдя, че за нашето семейство по-хубави торти няма. Всъщност излъгах: синът е традиционалист и признава основно Гараш на Креми.
Не знам защо при вас не са се получили нещата, аз съм взимала и от тортата Мега шоколад и си беше фантастична.  Освен нея съм взимала Птиче мляко, Лайм и босилек и Шам фастък. За роднините, без повод, купувам основно класически еклери.

Евелин като я отвориха, взимах само от там. Мъжът категорично не ги харесва и ги ядях основно аз. Преди две-три седмици купих от ресторанта им 2 парчета торта и една кутия от Кисо. От Кисо кутията на другия ден беше празна, а двете парчета на Евелин постояха около седмица, някой отвреме-навреме бодваше от парчето и го връщаше в кутията и накрая ги изхвърлих буквално. При това  за  тях платих  над 20 лв, което честно казано този път ме шокира. Едната им торта беше горски плодове с виолетка, а другата Мон Чери. Zlat_na е права, основно мусови са им тортите и имат адски много сметана. С две думи, моята еуфория по Евелин категорично премина. Хайде, да не съм съвсем груба, давам им пълни 5 звезди на течния шоколад, който ми напомня едновремешния от къщи, на меденките им с пълнеж, които правят по Великден и на шоколадовата торта без брашно и захар.

На Креми категоричният ми победител е тортата Марабу.

Захаро, Роза, Марс, Амадеус  и прочие са супермаркетни сладкарници. Нямат нищо общо с гореизброените.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 11:05 от LaDiDa

# 224
  • Бургас
Здравейте,  търся убитозелени пердета от тафта...Къде мога да погледна? В Бриколаж, Айко, Юск не намерих....
Вижте в Домко, в магазин "Чар" на ул. "Хр. Ботев" срещу РДВР - големия бял блок, левият магазин е за домашен текстил. По-малки магазини има на пл. "Баба Ганка" - партер по стълбички, на ул. "Гладстон" в отсечката между Младежкия дом и бул. "Сан Стефано". За други не се сещам. Вижте също и в Практикер и Хоум Макс.

+добавям магазинчето зад БСУ, в пресечката на пекарната /срещу входа на ДСК/-има много стока и добри цени
+магазин Curtains  до Новата поща
+Айко
+Домко

Общи условия

Активация на акаунт