Къде в Бургас? (59)

• 120 122
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 710
Хубави и интересни бижута има на Александровска между Първа инвест. банка и Кенсол, малко тясно магазинче. Не са от най-евтините, но са много красиви и качествени, купувала съм оттам и за себе си, и за подарък. Иначе от мед. стомана купувам онлайн от 2 сайта - perli.bg и sxy jewelery.

# 1 711
  • Бургас
Бижута от стомана изработва моя съученичка, това е сайта, има и ФБ.

https://teoniko.com/

https://www.facebook.com/teonikojewellery

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 20:49 от Галчудо

# 1 712
Здравейте, какво мислите за покупката на имот в Крайморие или Сарафово и живеене там?
Има ли перспектива този район?
Някой чувал ли е да са предвидени учебни заведение за там?
Има ли редовен градски транспорт?

Кой квартал в града е най-удобен за младо семейство с дете?

Благодаря!

# 1 713
  • Бургас
И двете места са ок.
На мен лично Сарафово ми харесва повече. Въпреки,че до преди няколко години беше по-спокойно,отколкото е сега. И там се засели много.

# 1 714
  • Бургас
Не съм сигурна, но в Крайморие май няма училище, само детска градина. Автобусите не са много често. Сарафово е по- добрия избор, според мен - детската градина и училището ги разширяват с нови корпуси даже. Автобусите са по начесто, скоро откриха и Била, друго си е наблизо да има и хипермаркет. Презастрои се квартала, което от друга гледна точка не е ок. Славейков ми се струва най- удобен за младо семейство с дете- има достатъчно детски градини, училища, хубав парк и тн.

# 1 715
Здравейте, къде в центъра правят поправка на бижута?

# 1 716
  • Бургас
В Сарафово шумят самолети и лятото е ужасно пренаселено. Задължително гараж, ако имате кола. Зимата се търпи. Транспортът е редовен. С малко дете е ок, обаче като порасне това дете и тръгне на училище в Бургас, и иска да остава с приятели в центъра, се явява проблем. Но е пренебрежим.
Крайморие не е ок. Там училище няма. Транспортът не е така редовен. Като цяло е село. А плажът е с най-мръсната вода, защото според спецификата на морските течения всички отпадъци от пристанището отиват там. Само новите бургазлии не го знаят и тези, дето прииждат на плажа заради рекламата му.
Най-добре се живее в центъра на Бургас, Славейков, донякъде Изгрев. Доколкото ми е известно, цената на имотите в Сарафово се изравни с тези в по-централните квартали.

# 1 717
  • Където морето целува небето...
Здравейте, къде в центъра правят поправка на бижута?
Два пъти съм оставяла в Карахан до Старата поща.

За живеенето в кварталите - ако сте с дете или две, които учат в Бургас се превръщате в частен шофьор. Особено в Крайморие, което е свързано с училище, школи, тренировки в града. А ако са две и са на различни места е още по-забавно. Да не говорим, че лятото и на двете места е лудница. А зимата в "новата" част на Сарафово след Атлантис си е мъртвило и тъмница, стигала съм до там, където обръща автобуса и си беше кофти за прибиращи се сами деца. Лично аз живея в друга част на града, но към днешна дата бих се преместила в Славейков.

# 1 718
Някакви впечатления от доктор Янакиев хирург в стоматологията ?

# 1 719
Аз смятам, че и Зорница не е никак лош квартал за живеене - близо е и до два парка, не много далече от морето, има две болници, детска градина и две начални училища. А самият квартал е малък и тих, но с доста детска площадки.

# 1 720
  • Бургас
Така е, но там почти само панел, а и няма предлагане, точно защото е малък. То, не че другаде има за читави имоти, в момента пазарът е ужасен - надценени коптори, панели на първи или последен етаж, супер скъпи имоти или в строеж.

# 1 721
  • Където морето целува небето...
В момента е така с пазара да. Потресаващи имоти на цени като за мезонети лукс. Последно гледах опожарен в Изгрев на цена на тристаен в Лазур. Според брокер ще има падане на цените при покачването на лихвите по ипотеките, защото търенето ще спадне. Да видим!

# 1 722
  • Пловдив
Аз смятам, че и Зорница не е никак лош квартал за живеене - близо е и до два парка, не много далече от морето, има две болници, детска градина и две начални училища. А самият квартал е малък и тих, но с доста детска площадки.

В Зорница има само едно начално училище и това е " Георги Бенковски", най-близкото е " Климент Охридски" в Изгрев.

# 1 723
  • Бургас
Ако живеете в Крайморие децата ви ще учат в "Меден рудник". Категорично НЕ!
Вижте квартал Ветрен. Автобусите са редовни, има основно училище и детска градина. И разкошен парк като горичка с люлки, игрище, места за барбекю с пейки. Там е и минералната вода, и болница "Дева Мария".

# 1 724
  • Бургас
В Славейков самолетите се чуват денонощно,много яко. Докато в Сарафово не се чуват изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт