Къде в Бургас? (59)

• 120 088
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Берлин
Момичета, защо ме пращате да пазарувам в Изгрев? Това не е ли посока Слънчев бряг? Моят маршрут с колата ще е Черноморец (Червенка)- Централна гара- Черноморец. Та в отсечката между Черноморец и гарата търся Кауфланд да напълня багажника и после да взема приятелите от гарата. Или съвсем се обърках 🤷♀

# 1 816
  • Бургас
Има Била и Лидъл до кръговото на Трапезица до автогара запад.

# 1 817
Жената ви казва какъв и е маршрута, точно Кауфланд в Меден рудник е най-удобен, още повече, че изобщо не се влиза в комплекса.

# 1 818
  • Берлин
Лейди, благодаря

# 1 819
Папурче, откъде ще дойдете в Бургас с тази кола? Няма ли да е откъм автомагистрала Тракия? Ако е така - Метро ви е по пътя, а Кауфланд и Била в "Изгрев" са на  2 минути от Метро. Аз така разбрах, че преди да отидете в Черноморец искате да пазарите.

Ако трябва да влезеш в града откъм Черноморец и да стигнеш до гарата, то отбивката до Изгрев не е много по-голяма от отбивката до Меден рудник, обаче в Изгрев имаш три големи магазина един до друг, а в Меден рудник - един. Въобще с кола не са толкова големи разстоянията - ако по отбивката до Меден рудник стигаш за 5 минути, от гарата до Изгрев ще стигнеш за 10.
Трапезица ви е по пътя при всички маршрути.

# 1 820
  • Бургас
Изобщо не им е по пътя Трапезица ако ходи до М Рудник. И до Изгрев няма да е 10 минути. Наистина М Рудник е най близо. От кръговото за М Рудник до тамошния Кауфланд е около километър. После пак през кръговото направо и през Акациите до гарата. А ако ходи до Изгрев трябва да мине кръговото, след това Трапезица, болницата, кръговото но Метро и после в посока гробищата. Но като сте с кола не виждам пречка да отидете където и да е в града. Просто ще ви отнеме повече време.

# 1 821
  • Бургас
Да не говорим, че от автомагистрала Тракия съвсем не е необходимо да се влиза в центъра и да се минава през Трапезица. Има си отбивка за Созопол, минава се през Г. Езерово и Меден рудник, вместо наляво за Созопол завива надясно към Кауфланд и после за Черноморец.

# 1 822
Тази "отбивка" е един междуселски път. Имам близки, които живеят до нея. Станали са на регулировчици да обясняват къде е пътя на загубили се шофьори, защото няма никакви указателни табели.
Но може и да идват с кола от летището. Само можем да гадаем, като нямаме информация.

# 1 823
Момичета, защо ме пращате да пазарувам в Изгрев? Това не е ли посока Слънчев бряг? Моят маршрут с колата ще е Черноморец (Червенка)- Централна гара- Черноморец. Та в отсечката между Черноморец и гарата търся Кауфланд да напълня багажника и после да взема приятелите от гарата. Или съвсем се обърках 🤷♀

Жената ясно написа - идва от Черноморец на гарата да посрещне гости и пътем иска да пазарува.

# 1 824
Здравейте!
Искам да попитам за едно магазинче за месо в Славейков. Миналата неделя срещнах случайно една жена на улицата и тя ме заведе до него. По пътя ми разказа как преди е било само магазин за месо,  а сега продават и други неща. Семеен бизнес, но месото било много хубаво. Отидохме и аз си взех овкусена кайма, защото ми се бяха прияли кюфтенца. Направих си ги и действително бяха разкошно вкусни. Вчера отивам до Йоги,  защото ми е най-близо и пак взимам овкусена кайма,  защото все още искам кюфтенца правя ги вчера по същия начин като предния път и то не беше гняс, вода, и не знам още какво пуснаха. Направо не искам повече да пазарувам от Йоги. От другото магазинче си пусна хубава мазнинка,  миришеше си на кюфте истинско и пак ще отида там. Вие знаете ли го това магазинче?  Мисля че се казва Георгиеви? Близо е до парка на Славейков, при един булевард трябва да минеш през едино блоково тунелче и си там.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 10:17 от Lale_Lili

# 1 825
  • Пловдив
Да не говорим, че от автомагистрала Тракия съвсем не е необходимо да се влиза в центъра и да се минава през Трапезица. Има си отбивка за Созопол, минава се през Г. Езерово и Меден рудник, вместо наляво за Созопол завива надясно към Кауфланд и после за Черноморец.

Като скоро препатила да ви предупредя. В началото на юни с колежка бяхме в журито на един песенен конкурс в Созопол. Тръгнахме от Пловдив и минахме през прекия път за Созопол. Като километри може да е и по-кратък, но ... Минава се през сто села (Братово, Камено и т.н...), едно от тях няма нормален път, всичко е в дупки, кара се с 30 км/ч в тях с 40-50 между тях. Сто пъти съжалих и никога повече не бих минала от там.

Същото казвам и за прекия път през Каблешково за Сл. бряг. Години минавах от там за Равда. Първо Българово е само дупки, после пак през села - в интерес на истината по-добри са им от тези по пътя за Созопол, но пак е бавно. Друго си е през Бургас - два светофара и две кръгови - и на по-добър път, а разликата е 6 км (засякох я).

# 1 826

Като скоро препатила да ви предупредя. В началото на юни с колежка бяхме в журито на един песенен конкурс в Созопол. Тръгнахме от Пловдив и минахме през прекия път за Созопол. Като километри може да е и по-кратък, но ... Минава се през сто села (Братово, Камено и т.н...), едно от тях няма нормален път, всичко е в дупки, кара се с 30 км/ч в тях с 40-50 между тях. Сто пъти съжалих и никога повече не бих минала от там.

Същото казвам и за прекия път през Каблешково за Сл. бряг. Години минавах от там за Равда. Първо Българово е само дупки, после пак през села - в интерес на истината по-добри са им от тези по пътя за Созопол, но пак е бавно. Друго си е през Бургас - два светофара и две кръгови - и на по-добър път, а разликата е 6 км (засякох я).

ЗлаВещица, Tintina говори за друг път - на колелото на входа на Бургас се завива надясно, минава се покрай езерото и се излиза на светофара на стадион Черноморец.

# 1 827
  • Където морето целува небето...
Абе два светофара и две кръгови, но в момента трафика е ужасен. Още две седмици ще е ужас.
Ако ходенето до ЖП гарата е този уикенд, имайте в предвид че ще има двудневен фестивал на морска гара и паркингите ще са претъпкани.

# 1 828
Скрит текст:

ЗлаВещица, Tintina говори за друг път - на колелото на входа на Бургас се завива надясно, минава се покрай езерото и се излиза на светофара на стадион Черноморец.

Да. "Проф. Яким Якимов" - Крайезерна" под Автогара Запад - "Тодор Александров" зад стадион "Черноморец" и на кръговото на южния изход.

# 1 829

Tintina говори за Г.Езерово - някакъв друг път е това. Пътят по Крайезерна няма нищо общо с Г.Езерово. Иначе и според мен от там е най-близо и бързо, колкото и да е натоварен трафикът.

Общи условия

Активация на акаунт