◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXII ЛОИ - Токио 2020 (23.07 - 08.08.21) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 50 976
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Дяволо, позна!

# 106
  • Великобритания
края беше най интересната част , много впечатляващо наистина

# 107
  • София
Уф, Наоми Осака. Не съм и фен, но е факт, че е най-разпознаваемата японка. Всеки я знае. В момента е може би най-известната спортистка изобщо в света. Хареса ми как се разтвори жертвеника, как изкачи стълбите на императорския дворец. Целия сегмент с щафетата с огъня бе много вълнуваща. Малко съм тъжен, че изобщо не видях никъде Юзу, който е спортна икона в Япония, но така са решили.

Simple Smile

# 108
  • MJF
Брей, така е то като от доста години вече не следя тениса. Тази Осака Наоми - сан съвсем ме изненада , чувам и виждам я за първи път Blush. Така е то, всеки със спортовете си Wink.
Видяхме Фуджи. Слънцето изгря. Всичко в норма. Имератора рече каквото рече и така ....

# 109
  • София
Краят беше много емоционален. Тя запали жертвеника съвсем обикновено без никакви каквито и да било ефекти, но начинът, по който лумна и цветовете, които бяха избрали много ми повлияха. Напълниха ми се очите като гледах издигането на знамето на фона на празните трибуни. Това ли ще е животът ни вече. Мисля, че една снимка със знамето ще бъде в топ 20 на снимките на 2021

# 110
Понеже и аз не се вълнувам от женският тенис не знаех коя е Наоми Осака
Прочетеното в Уикипедия:
  т.е , ако бяха и обърнали внимание САЩ навремето сега щеше да твърди, че е японка на кукуво лято.
...Родена е в Япония в семейството на баща от Хаити и майка от Япония, но живее в САЩ от тригодишна възраст...

...Въпреки че, Осака е отраснала в САЩ, родителите и решават, че тя ще представя Япония. Това решение може също така да е породено от липсата на интерес от страна на Американската Тенис Асоциация, докато Наоми е все още малка. По късно асоциацията предлага на Осака възможността да тренира в националния им тренировъчен център в Бока Ратон, но тя отказва...

# 111
  • София
Има ли някъде програмата за всеки спорт? Интересувам се конкретно за каратето кога ще го дават

# 112
Има ли някъде програмата за всеки спорт? Интересувам се конкретно за каратето кога ще го дават

И аз питах и Diavolo даде инфо (45коментар, 4 страница Simple Smile )
Цитат
нашето момиче ще започне участие на 5 август, четвъртък
11:00 - 15:40 (сметнал съм го в Бг време)
Карате кумите:
Ивет Горанова 55 кг - елиминации, полуфинали и финали (всичко се решава в един ден)

Иначе на първа страница подробно кога участват нашите Simple Smile

# 113
Спортистите на Киргизстан,Таджикистан и Пакистан са излезли без маски. Поведоха хорото. Yum

# 114
Спортистите на Киргизстан,Таджикистан и Пакистан са излезли без маски. Поведоха хорото. Yum
Странно, уж гледах/слушах представянето, но не съм разбрала някой да е бил без маски

# 115
Странно, уж гледах/слушах представянето, но не съм разбрала някой да е бил без маски
Сега го прочетох в сайта на "Гонг".

# 116
  • София
по коя ще се излъчва

# 117
  • Далечният изток
Каратето е 3 дни - 5, 6, 7 август.
https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/all-spo … ampaign=dp_google

Първи пост, много е подробен! Wink

# 118
Някой се интересуваше за софтбола,то е същото като безбола, но с по-голяма топка, на по-малък терен и може да се играе и в зала.

На единия ръкав на дрехите на Киргизстан има избродиран вишнев цвят,вероятно в чест на домакините.

За пътви път се включва официално възпоменание - минута мълчание и танцово представление в чест на загиналите израелски спортисти през 1972г. в Мюнхен.През 2016 г. за първи път по време на Игрите в Рио се проведе мемориална церемония (но не и на церемонията по откриването), също под ръководството на Бах.В Атина 2004 година е имало неофициална церемония в чест на загиналите спортисти.

# 119
На единия ръкав на дрехите на Киргизстан има избродиран вишнев цвят,вероятно в чест на домакините.
Интересно. Не обясниха ли водещите? Имаше много интересни любопитни факти по време на парада, но през нас минаха двама техници днес, чистих хладилника да го оправят, после го редих, имаше доста разсейване. Ще гледам церемонията пак, че пропуснах много от коментара. Като цяло церемонията не ми се видя особено тържествена, всичко беше някакси приглушено.

Общи условия

Активация на акаунт