Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 640
  • 923
  •   1
Отговори
# 165
Срока за записване за второто класиране е до 22ри,а на 20 дали ще се приемат записвания? И детето не е необходимо да присъства, нали?
В сайта на гимназията, за която чакаме пише изрично записване след второ класиране на 21 и 22.07., т.е. днес не. Ама то и като гледам не са се разбързали и чак на обяд ще го публикуват явно. За присъствието много се изписа, виж по-горе в темата. Моето си е тук и ще го водя.
Магисвета, много съжелявам.
Успех на всички днес и най-вече стиснати палчета за сина на Лулумба

# 166
  • там някъде...
Здравейте,

magi_sveta, съжалявам за загубата, дано е на едно по-хубаво място...

re_ge , изборите са трудно нещо, но важното е децата да са доволни.

Ние чакаме търпеливо второ класиране. Не ни приеха на първо  в желаните места и сега чакаме. Точките от матурата не са най-важното, но са необходими .Факт. Като цяло съм доволна от детето.Имахме трудна година, загубих баща си от грозният коронавирус, децата също го изживяха, онлайн обучения...и тн..Приех резултата като урок за себе си...наистина е важно семейството ти да е цяло и здраво и живо ...всичко останало е изключително маловажно. Успехи се постигат, пари се изкарват, само да са живи и здрави всички.
Радвам се за всички записани, а на останалите пожелавам огромен късмет днес и сбъднати желания ! 🍀🍀🍀

# 167
Успех на второто класиране на Сашко на Лулумба и Емма на Гита Ог, както и на всички дечица, които чакат.

# 168
Re_ge, разбирам терзанията ти като майка, но съм сигурна, че ще намерите най-доброто за детето!

# 169
  • София
Успех на всички днес! И ние чакаме да се придвижим напред, не знам дали ще е за добро, че наборът имаше големи колебания какво всъщност иска.

# 170
  • София-Младост
Ох, стегнал ме е стомаха, като да е първо класиране...
Отделно, че "много приятели са приети във 2 АЕГ, защо и аз не се записах" е рефрен от няколко дни...отговорям, че съм обяснила всичко ясно и точно - ами не знаел миналата седмица.
Но, всеки с проблемите си.
Поне с майтапехме мин. седмица, че днес ще мина с едно черпене, за имения ден на сестра му и за неговото класиране:)
Късмет на всички!

# 171
  • София
Amelin, не беше към твоя пост. Споделих за нетърпеливия татко, той не си е записал достъпа и ме тормози Joy

Ала-бала, и при нас е сложно, една от най-добрите и приятелки е приета (за нея 1во желание), където и тя на 1во класиране и сега искаме много трите желания (разтроена), които остават Joy

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 15:16 от Desem

# 172
Около нас има доста познати, които се записаха на второ желание. Приемат го като някакво знамение и бъркане в работата на съдбата. Това “им се е паднало” и не искат да съжаляват после.

# 173
Евгения Пеева, зам.-министър на образованието: Образователната система трябва да се подготви за следващата вълна на пандемията...
http://www.danybon.com/coronavirus/evgenia-peeva-obrazovatelna-s … tema-covid-vulna/
Отчитат се положителни тенденции от дистанционното обучение:
  – резултатите на учениците от изпитите са добри;
  – дигиталните умения са повишени.

Подготвят ни от лятото...

# 174
Евгения Пеева, зам.-министър на образованието: Образователната система трябва да се подготви за следващата вълна на пандемията...
http://www.danybon.com/coronavirus/evgenia-peeva-obrazovatelna-s … tema-covid-vulna/
Подготвят ни от лятото...
                Да се унищожи и това ,което е останало от образованието и здравето на децата.Този вирус много послушен,бе! Да му се чудиш как му се получава.

# 175
  • София-Младост
Развеселиха ме...
" Отчитат се положителни тенденции от дистанционното обучение:
– дигиталните умения са повишени."

# 176
Около нас има доста познати, които се записаха на второ желание. Приемат го като някакво знамение и бъркане в работата на съдбата. Това “им се е паднало” и не искат да съжаляват после.
Ох, сериозно ли. А аз се учудих на детето, като ми каза нещо в този смисъл след първото класиране. Може да се погледне и по друг начин - животът (второто класиране) ти дава шанс за нещо по-добро и този шанс не следва да се изпуска

# 177
  • София
9:00ч. мина и замина, а така като гледам колко лесно се влиза в системата и още го няма менюто "Класиране", май пак след 14:00 гласят обявяването. Явно рошавият програмист пие кафе до късно Confused

"..Отчитат се положителни тенденции от дистанционното обучение....."
Ама как не! Всичко е цветя и рози! Confounded
Резултатите от изпитите са въпреки МОН, не заради тях.

# 178
  • София
Скрит текст:
magi_sveta, съжалявам за случилото се 😟 Много жалко за дечицата, които са толкова малки… тепърва им предстоят много трудни години. Сега като те прочетох отново се върнах към онзи момент, когато трябваше да кажа на децата ми, че никога повече няма да видят баща си 🥺 Нека почива в мир жената!
И моето момиче е раздвоено - какво да избере, като и двете специалности й харесват. И непрекъснато се пита Какво би ме посъветвал тати? В крайна сметка реши да участва във второ класиране и съдбата да реши. Какъвто и да е днес резултата, ние ще сме доволни .

# 179
Развеселиха ме...
" Отчитат се положителни тенденции от дистанционното обучение:
– дигиталните умения са повишени."
                  Е,за това беше лесен изпита.Резултатите са ясни.Отчитат ли колко пристрастни станаха децата към техниката,как бяха лишени от спорт и тренировки,от елементарни свободи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт