Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 551
  • 923
  •   1
Отговори
# 120
И в Испанската също, за момче.
Не знаех какво има предвид авторката с първите 15 и просто ги прегледах до съответния номер😃.
Иначе си напълно права🙂.

# 121
Аз затова отговорих само с " имало е", защото това покрива и двата варианта. Първите 15 паралелки и първите 15 училища. Joy Иначе има и други двуцифрени спадове в софийски училища с традиционно високи балове.

# 122
Аз затова отговорих само с " имало е", защото това покрива и двата варианта. Първите 15 паралелки и първите 15 училища. Joy Иначе има и други двуцифрени спадове в софийски училища с традиционно високи балове.
Първите 15 училища.
Благодаря на всички.

# 123
Утре пак ли към 14ч. се очаква да извадят второто класиране ?!
Как е било предходни години Blush

# 124
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз се надявам на по-рано. Според мен първо го изкараха толкова късно заради грешното балообразуване

# 125
Ломоносов също има 2 паралелки за видео,аудио и компютри.
За "Софтуерни и хардуерни науки" допълвам и 54 СУ в Надежда, четох добри отзиви и за там.Но незнам тази специалност какво точно включва като обучение. По-скоро е свързана повече с програмиране,не толкова с дизайн и рисуване.Но така или иначе пак е свързано с компютри и ще има основа за развитие в тази посока.
Кали, навярно не са те разбрали правилно.В тия жеги и напрежение мозъците ни прегряха.🤗

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 20:49 от SunshineMery

# 126
Аз се надявам на по-рано. Според мен първо го изкараха толкова късно заради грешното балообразуване
И аз така мисля. Ако не бяха сбъркали баловете и първото щеше да е преди 2.

# 127
И аз така мисля. Ако не бяха сбъркали баловете и първото щеше да е преди 2.
Ха дано Simple Smile

# 128
  • София
Миналата година и двете класирания излязоха преди 9ч. Дано утре също е така.

# 129
Запис в новата тема
 Благодаря за чудесното оформление. Успех на всички във второто класиране, стискам палци за всички!

Аз в петък след културния телефонен разговор с първа ЕГ, когато им съобщих, че се отказване от класирането си там, понеже сме се ориентирали към училище към МК, преживях паник атака. Пих лекарства получих аритмия. В главата ми се въртеше само едно - боже, дали не сгрешихме. Циклих върху  плюсове, минуси. Пет пъти проклех факта че имахме избор. Ако беше или едното или другото щеше да е по-лесно. Междувременно приятелка уреди неформална консултация с космополитна фигура в сферата на изкуствата,  в момента в бг за лятото. Днес срещата мина. Синковецът се върна пърхащ с крила. Цял ден говори за този човек. Сега рисува, чете някакви неща за които са говорили. Може би не сме сгрешили...

# 130
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За "Софтуерни и хардуерни науки" допълвам и 55 СУ в Надежда, четох добри отзиви и за там.Но незнам тази специалност какво точно включва като обучение. По-скоро е свързана повече с програмиране,не толкова с дизайн и рисуване.Но така или иначе пак е свързано с компютри и ще има основа за развитие в тази посока.
55 СУ е в Дървеница и като цяло 1/3 от паралелката поне 11клас са изпаднали от  ПГТК и Джон Атанасов. За другите не мога да коментирам.

# 131
Запис в новата тема
 Благодаря за чудесното оформление. Успех на всички във второто класиране, стискам палци за всички!

Аз в петък след културния телефонен разговор с първа ЕГ, когато им съобщих, че се отказване от класирането си там, понеже сме се ориентирали към училище към МК, преживях паник атака. Пих лекарства получих аритмия. В главата ми се въртеше само едно - боже, дали не сгрешихме. Циклих върху  плюсове, минуси. Пет пъти проклех факта че имахме избор. Ако беше или едното или другото щеше да е по-лесно. Междувременно приятелка уреди неформална консултация с космополитна фигура в сферата на изкуствата,  в момента в бг за лятото. Днес срещата мина. Синковецът се върна пърхащ с крила. Цял ден говори за този човек. Сега рисува, чете някакви неща за които са говорили. Може би не сме сгрешили...

Дишай! Не сте сгрешили, съдейки по усилието да уредиш тази среща и емоциите на детето след нея! Казвам го с чисто сърце, защото и аз културно обясних на РодАта и всички заинтересовани, че съм се съгласила и оставила математитическия умник за втори път да се отклони от МГто и да кривне в успоредна пряка 😉

# 132
  • София
_re_ge, след като детето се чувства така окрилено - със сигурност не сте сбъркали! А ти щеше да си също толкова неуверена, ако бяхте избрали МОН-ското училище, загрижена  майка си, тези емоции са неизбежни Kissing Heart Възхищавам се на деца, които имат интерес към конкретни неща, всъщност изпитвам страхопочитание в пълния му положителен смисъл Hug

# 133
_re_ ge вие поне сте избрали. Ние още се пържим. Бебчо е напълно права.
Чакам с нетърпение да излезе второто класиране, да вземем окончателното решение и да се приключва.
Гери, първо мислех че за моите родители пишеш и те утре имат ама точно 41 годишнина от сватбата. Чудесно съвпадение.
Стискам палци на финала всички да сме удовлетворени. Децата най-вече.

# 134
Благодаря за темата. Много сте ми полезни с и без НВО.
И моите деца нищо не правят. Не са отворили книга. И аз съм в почивка:)

Общи условия

Активация на акаунт