Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 419
  • 923
  •   1
Отговори
# 150
  • София
magi_sveta, моите съболезнования. Да почива в мир, да бди зорко над децата си...

# 151
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги съм приемала Под игото за слаб роман. Даже имах глупостта да му го кажа на моя син, а той ми отговори, че ако учителката му по бел ме чуе, ще ми зашлеви шамар 😆 Тази година си прочетох отново двете глави и така се смях на "Представлението", че ако го препрочета целия, може и да си променя мнението

Не си го причинявай. Може и да си промениш мнението... към по-лошо. Grinning

Скрит текст:
Знам, че е извън темата, но кои книги четат децата ви и са доволни?Моят син започна Дон Кихот и сподели, че я харесва, което много ме радва.На неговата възраст аз не можах да я прочета, само се опитах и се отегчих. Искам да му препоръчам нещо извън стил фентъзи- само това чете с интерес, целта е да излезе от тази рамка, да намери удоволствие и в други жанрове и автори.

Хм, сещам се за 2 възможни стратегии:
1) фентъзи -> научна фантастика -> научнопопулярна литература (Азимов) -> друг вид "сериозна" литература.
2) фентъзи -> Пратчет -> научнопопулярна (Пратчет +) -> друг вид "сериозна".
Като и в двата случая никак не е сигурно, че ще се стигне до последната стрелка.

Kally May, от твоя списък най-добър шанс има Приказка без край, с нея почни (Зелазни не коментирам, той си е в жанра). От Приказка без край... могат и други неща да се достигнат...

magi_sveta... Ужасно съжалявам за приятелката ти... SadSad

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 03:47 от katiABV

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
Тудей ис дъ дей
Ту би ор нот ту би

О, Боже, magi_sveta, сега видях скрития текст. Дори не знам какво да кажа....

# 153
  • София
magi_sveta, много тъжно. Дано семейството успее да се съвземе след време.

Дано днес на всяко едно дете му се сбъдне желанието за мечтаното училище и всички да имаме повод да отворим шампанското.
Надявам се да не ни карат да чакаме много.

# 154
  • Plovdiv, Bulgaria
.. Само даа сме здрави и до тях... [/spoiler]
Все това си повтарям от близо 12 години насам... да се радваме с тях , да ги обичаме, да мотивираме децата, да говорим с тях пак и пак... И се радвам безумно на всеки техен малък или голям успех.

Тъжно е magi_s,.veta, и знаеш, че си безсилен в такива моменти.

# 155
Magi_sveta, съжалявам. Да сме живи и здрави  е наистина най-важното Hug
Няма още класиране, проверих сега Simple Smile

# 156
  • София
Аз чакам 9:00 ч. поне, някой трябва да натисне бутона.
Това не пречи преди лягане (около 00:00 ч.) и преди малко ММ да задава един и същ въпрос: Имали класиране?

# 157
Desem, знам, че няма да е преди сутрешното кафе Simple Smile като закачка го написах. Но наистина проверих. Сега съм по-нетърпелива от първото

# 158
  • В светлината на слънцето
Magi_sveta, пред такива неща човек разбира колко безсмислени са всички други терзания. Heart
Успех днес на наборите! Да видим ние пак ли ще останем некласирани. Тръгваме след малко към София с набора и ще проверяваме за резултати пътем.

# 159
Пред такива трагедии всичко останало е само суета. Мир на праха й... милите деца...

Успех и късмет днес!

# 160
  • София
Благодаря ви, момичета. Животът наистина понякога е странен, а какво ни готви утре, кой знае!!!
Дано да са повече хубави неща.
До сега нито едно - оценки, класиране и т.н. не успях да видя преди набора. Зарекла съм се днес да е (той вече не се интересува много, та имам шанс да успея).

# 161
Второ кафе изпих, а още няма класиране Simple Smile
Много късмет на всички!

# 162
  • София
magi_sveta, много съжалявам. Толкова са мънички тези дечица... Такива неща наистина поставят всичко останало в различна перспектива.

_re_ge, не се коси. Майчиното ти сърце знае, че сте постъпили правилно. Но след като другата възможност е отлетяла, е нормално да изпитваш съмнения и "ами ако..." И с двете ми деца бяхме пред подобни трудни избори, между коренно различни неща, за съжаление и двата пъти докато се боря с някакво голямо препятствие около тежко заболяване на майка ми. Ужасно е да трябва да тичаш между болници, осъзнавайки че децата имат нужда баш сега да седнеш спокойно и да обсъдиш бъдещето, пътеките напред, вратите, които ще се затворят. Винаги ще има съмнения, но изборът е направен, всеки от възможните пътища може да доведе до много добри места, сега е време да се съсредоточим върху избрания път, не върху пропуснатия. Някой това трябва и на мен да ми го казва поне веднъж седмично Pensive  

Успех днес на всички дечица и глътка спокойствие след това за родителите им Hands Fist

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 08:47 от marmotche

# 163
Успех на дечицата. И аз стискам палци независимо, че при нас драмата приключи още на 1 класиране.

# 164
Стискам палци на всички ,които чакат второ класиране !!!

Ние се записахме миналата седмица. Сина ми категорично отказа да участва на второ класиране. Припозна си училището ( НТБГ ) като негово. Много е щастлив и доволен.

Общи условия

Активация на акаунт