Да се хвалим

• 27 176
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
High, на първо четене си помислих, че говориш за 10-16 градуса и настръхнах 🤣.
....
Сутрин като ставам в 6, е 13 градуса... от около седмица насам. Grinning

# 166
  • София
Аз съм 4 кг надолу от началото на август. Единствената разлика - спрях дините (плодовете, демек).

# 167
Искам да се похваля, че детето е прието от първо класиране на първото желание, като имахме еднакво желание той, аз и баща му. Малко късно го съобщавам, но по-добре късно, отколкото никога!

# 168
  • here and now
Успях да "избягам" от работа за няколко дни и да заведа детето на море.
Тази радост в очите ѝ ме кара да се чувствам щастлива.

# 169
  • Варна
Обожавам днешния празник. Вяра,Надежда,Любов и майка им- София. Присъствах на кръщене на позитивно бонбонче. Случайно срещнах и началната си учителка. Благодарих и от сърце!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 16:11 от Viviana91

# 170
  • София
Искам да се похваля с това, че свалих новата съседка. Чудесно ни се получи. Особено в логистичен план.
Искам да се похваля, че чупирах съседката и се разположих като 5 пари в кесия. В сърцето му.

# 171
  • Sofia
Петъчно. В службата. Направихме следното видео.

По случай деня на белия бастун, 15 октомври:

# 172
  • Варна
Понеделник започвам магистратурата, която си бях набелязала преди 4 години. Днес си изкарах карта за градския транспорт, за стола и за библиотеката. Взех си и учебници от там. Успях и да се прехвърля в друга група в школата по немски, за да не ми се застъпват упражненията. Предстои ми доста интензивно ежедневие, защото освен всичко друго, имам и работа. Загубила съм тренинг, но вярвам, че ще се справя. Човек колкото по-зает е, толкова по-организиран става.

# 173
  • Mediterraneo
Хваля системата за онлайн подаване на лични документи! Изключително улеснение за българите в чужбина, спестиха ми едно ходене до посолството. Разбира се, може да са още малко по- гъвкави в изпращането на готовия документ по пощата, но, вярвам, и това ще стане( тук се пращат по пощата банкови карти, шофьорски книжки и всякакви документи).

# 174
Хваля системата за онлайн подаване на лични документи! Изключително улеснение за българите в чужбина, спестиха ми едно ходене до посолството. Разбира се, може да са още малко по- гъвкави в изпращането на готовия документ по пощата, но, вярвам, и това ще стане( тук се пращат по пощата банкови карти, шофьорски книжки и всякакви документи).
Ако и я разрешат и за всички граждани, най- добре. Сега е само за тези над 18 години.
Заради това в моя случай ще се наложи да ходим до консулството, понеже става въпрос за детето.

Хваля учителката ни по пиано. Много добър подход, гъвкава, коректна, мила и изцяло се посвещава на учениците си. Heart Eyes

# 175
Хваля се, че поех голямо предизвикателство за себе си - включих се в  6 м курс/програма за личностно развитие и трансформация и съм много щастлива и притеснена едновременно, защото знам че ще е тежко и болезнено, и че ще ми е напрегнато много в началото. Но реших, че аз съм си най-важна..🙏

# 176
Angel, успех!
Звучи вълнуващо. Би било интересно да споделиш повече, но само ако се чувстваш комфортно с това.

# 177
Идвам и аз да се похваля. Преди година и един месец купихме голям, просторен апартамент на груба мазилка. От два дни вече живеем тук, след една година нерви, майстори, мъки.. най - после изпитваме спокойствието да живееш самостоятелно.

# 178
Да се похваля какво "подобие на къщичка за кукли"сътворих от кутии за обувки и други подръчни материали за дъщеря ми ♥️..Ще и взема само една кухня за кукли,че ако тръгна да я направя аз,няма да мяса на кухня мисля.. 😁Остана да направя завивки, полилей и още някоя декорицийка.Ама с бошуващо бебе на 10 месеца пак се справих..Да се похваля и с това,че се гордея със себе си 😁😁😁😁

# 179
Да се похваля. След твърде затворен семеен живот и дълго канадско ковид заточение, започнах да преоткривам живота си на свободна жена. Да се срещам с различни хора по различни поводи, да създавам нови приятелства, да посещавам отново клубове и заведения (не ми се смейте, тук всичко беше затворено доскоро, освен хотелите).
Та в заключение да възкликна: ''Да живее Фейсбук!'' Stuck Out Tongue Winking Eye
Пустият му евреин добре го е измислил за такива като мен дето нямат много време за празни ходове! Hug
Не само заради приложението за интимни запознанства, но и заради хилядите групи, които са напълно достъпни, безплатни и служат за социализация на хората.Hands Clap
П.П. Само да уточня, не съм фейсбук маниак. Не слагам снимка на какво съм закусвала, обядвала или вечеряла, нито цвета на тоалетната ми хартия...Ама все пак. Не мога да кажа, че платформата не работи за мен.Joy

Общи условия

Активация на акаунт