Да се хвалим

• 27 189
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
Боже, Вив, добре че надникнах! Каква изненада!!! Благодаря 💖
За да съм по темата - похвалвам се, че лъвчето ми навърши 18 години Simple Smile

# 91
Хубав поздрав, благодаря! Моят е последна година тинейджър и е Водолей. Аз съм лъв и дъщеря ми - също.
Eliff, да ти е жив и здрав! Blush

# 92
Благодаря, Равена! О, прайдът се разраства Simple Smile

# 93
Не спи от седмици, за да дундурка вечер детето, което пак започна да се буди, а за капак е и болно.

# 94
Искам да похваля себе си, че се държа абсолютно геройски по време на ремонт на баня в жилището, където живеем. Очаквах някакъв апокалипсис, но се оказа, че не било толкова страшно. Успявам да запазя вътрешно равновесие и да не обръщам внимание на хаоса в къщи.
П. П. и аз имам принос в лъвския прайд - една прекрасна дъщеря, която от две седмици вече е пълнолетна Heart

# 95
Мекичка, да ти е жива и здрава лъвичката! С усмивка и увереност да крачи в света на възрастните!

# 96
Мекичке, усмихна ме.
Аз от 2 седмици съм сред кашони и части от мебели по пода, всичко в прах и мивка само в малкото ВЦ.
Вчера все пак успях йога да си направя сред кашоните, вече почти не ми прави впечатление обстановката..))

# 97
Да, така казват тези, които правят йога Simple Smile Някои от тях успяват и да спрат да ядат Simple Smile ох, извинявай, не се сдържах Simple Smile

# 98
Хаха, Бианка..))
И това със спирането на яденето съм го правила и в лед съм се киснала безпроблемно..)

# 99
  • Sofia
Искам да поздравя всички майки на синове! По-специално, тези на лъвчета. Дерзай Eliff! 😘💖🥂

Благодаря, Вивиана! Flowers Hibiscus

Майка на син Лъв съм. Сега на 15 август навърши 17 години! Flowers Four Leaf Clover

Да са ни живи и здрави всички деца! Yellow Heart Gift Heart Purple Heart

# 100
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз пък искам себе си да похваля.
От 3 месеца съм на нова работа - административна. Никога не бях работила това и все още ми е некомфортно, но вече успявам да направя доста неща правилно.
Също така, много се двоумях дали да я приема като ми изникна, защото ми беше съвестно да се превърна в поредният "държавен служител", не знаех какво е чувството да работиш от пн до пт, и да почиваш уикендите...
Благодарна съм, че си дадох този шанс и ми е много приятно да имам време за себе си, за децата и за семейството си! Hug

# 101
Дано ти хареса! Мен открай време доста ме плаши държавната работа, но толкова хора мечтаят за нея, че сигурно не съм права. Simple Smile Трябва да се внимава с колегите.

Моя позната е работила известно време в голяма държавна организация, каза, че имало безброй сплетни, злепоставяния между колеги, нарочно някой може да ти погоди номер. Друга моя позната е на държавна работа, но си върти лични далавери там...както и всички около нея правят същото. Ако някой не е съгласен с далаверите, накрая напуска, понеже няма как да се "впише в колектива"... дано не е така навсякъде.

# 102
  • Down south
Аууу, каква хубава тема, защо чак сега я виждам? Аман от оплаквания!
Много хубави и зареждащи постове, изключително приятни за четене.

Всеки съпруг трябва да осъзнае и непрестанно, И завинаги да спазва златното "правило"  Happy wife, happy life Ако съпрузите ви не са са чували за въпросното, моля, предайте им!
Преди началото на проклетата пандемия, не прекарвах много време стационарно, след това се наложи системна работа у дома и мнооого време прекарано под един покрив.
Ако аз съм щастлива и доволна, къщата "грее" в противен случай, вероятността от облаци и гръмотевици, става реална   Close
Не съм вещица, но явно мога да стана и такава.

ПП Имам чудесни мащеха и баща, както свекърва и свекър, обичам ги много (неслучйно дамите са на първо място) Не са ми гостували скоро, но се надявам скоро, ние да успеем да отидем в България и да имаме възможност да ги прегърнем и персонално да им кажем, колко много ги обичаме.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 04:48 от Daylily

# 103
Още една мечта и предизвикателство осъществена: летях с парапланер на 2500 м от земята..💕

# 104
Имах една прекрасна почивка с децата. Благодаря на Вселената, че никой не се разболя и всичко беше чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт