Да се хвалим

• 27 192
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Случайно вчера се натъкнах на място точно като за мен - далеч от тълпи, хладно, зелено, с хамак и сервират кафе.

Носиш вътрешна гума със себе си ли?
Дано не си се ударила сериозно.

От вчера - ходих на велообиколка на Варненското езеро. ..Успях да падна, да спукам гума, но и да си я сменя сама. Sunglasses

# 76
Последните три седмици бях в Германия. За пръв път и много успешно ходихме и се върнахме с кола.
Предупреждаваха ни, че ще е много изморително и че може да е по-скъпо от нискотарифен полет. Не беше изморително, а цената се оправда според нас. Много неща видяхме. Толкова съм ентусиазирана, че от сега планирам за догодина такова пътуване. Дай боже да сме живи и здрави, да няма ковид и да няма опашки по границите.

# 77
Да се похваля, че от известно време насам престанах да си създавам проблеми. Лошо е, когато нямаш почти никакви и си ги търсиш сама, както аз го правя. От 2 месеца съм супер спокойна. Надявам се и в бъдеще да продължи така. Simple Smile

# 78
Равена, и все пак не забравяй, че ако заключиш вятъра, ще се превърне той във въздух застоял... Перифразирам един мъдър човек.

Хваля себе си, че в последните години започнах да се харесвам - от битки не бягам, макар внимателно да ги подбирам. В мир със себе си и близките, далеч слава богу от робуването на хорското мнение, със самочувствие и сила. Сякаш се покрих с броня, по която стрелите се свличат като капки вода. Що съм била толкова глупава на млади години?
Днес се хванах, че на тръгване от работа си тананикам детска песничка. Ако това е лудост - добре е дошла. Оставих в близкия кръг съвсем малко хора. Намирам щастие в тишината, мечтая нощем или пък се оставям на депресантски мисли - но дори и така да е, това е мой, личен избор.

# 79
Не съм го заключила. Просто срещнах човек, до когото се чувствувам спокойна.
Инак, аз наистина нямам особени проблеми с изключение на недобри партньорства, от които бързо се лишавам като усетя, че съм губеща страна.
Не мога да съм сигурна 100% за неговите нагласи, но поне той твърди, че като сме заедно забравя за проблемите си. Бъдещето ще покаже дали ще ни бъде или взаимно приятно сме си загубили времето. Simple Smile
Това, което е добър знак, че не сме имали дори един единствен път търкания. Имайки предвид, че двамата сме от различни култури, a аз съм със супер труден характер си е направо постижение. Ще видим обаче докога. Blush

# 80
  • here and now
Не знам дали е точно за хвалене, но да споделя...
Аз съм известна в наше село с чепатия си нрав.
Та прибирам се миналата вечер с колата и гледам патрулка. Полицая излезнал в бойна готовност на платното и явно ми разпозна колата, отмести се и след като минах, видях в огледалото за обратно виждане как спря колата след мен.
Та си спестих едни 5-10 мин блаблабла...

# 81
Бях на море и никой от синовете ни не хвана летен вирус, много съм доволна. Децата порастват и животът става все по-прекрасен.
Равена, супер съм доволна, че си намерила нормален мъж, че преди като те четех, ми напомняше приятелките и се притеснявах за теб, както се притеснявам и за тях.

# 82
Ние си направихме чуден уикенд в Рила. Спахме на х. Рилски Езера и си направихме нощен пикник под звездите и се надлаждавахме на звездопада и на хубаво вино..)
А в Неделя изкатерихме всички езера.
Другия уикенд имам планиран полет с парапланер над Сопот, надявам се да успеем и да спим там някъде и да се поразходим по билото на Стара Планина.

# 83
  • Sofia
Искам да се похваля с това, че заживях с нов мъж. Който ми направи предложение за брак. Сега имам до мен страстна любов и сребърен годежен пръстен на безимения си пръст. И мечтата ми да изградя второ семейство с мъж, желаещ дете от мен, се очертава да се реализира в близката половин година. Щастливо ми е и понеже в този форум съм споделяла какво ли не и колко ли лични неща преди, ми се стори, че това е темата, в която мога да се похваля с горните неща. Чувствам се прекрасно. Ето, че животът и на 43 години не е свършил все още, не е.

# 84
О, честито, vihrogonche! Да си мноооого щастлива и да сбъднеш още мечти!

# 85
Ей, че хубава похвала Simple Smile
Да сте щастливи и влюбени дълги-дълги години!
Животът не спира, хората спират, някои, не всички слава Богу!

# 86
Честито! Все така да сте си дълги години!

# 87
  • волно калдъръмче
Ще ходя до морето за пети път това лято. Веднъж на фестивал, веднъж на семинар, веднъж семейно, веднъж служебно, сега съм на най-якото - с момичетата.

Черна съм като кюмюр Laughing За пръв път след толкова слънчеви бани кожата ми не се бели и тенът ми е така устойчив.

Честито, скъпа! Бъдете все така влюбени и отдадени един на друг!

# 88
Прекрасна новина Вихрогонче!
Бъдете много щастливи! 💕

# 89
  • Варна
Искам да поздравя всички майки на синове! По-специално, тези на лъвчета. Дерзай Eliff! 😘💖🥂

Общи условия

Активация на акаунт