Не харесвам прическата си...

• 5 582
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
След като видях снимките - най-добрият вариант би бил косата да се носи накъдрена. Когато е права, прекалено много си личи разликата в пластовете, все едно дължината на косата е трябвало да е дължината на горния пласт, но долният не е бил отрязан. Като е къдрава, поне горе-долу другите ще бъдат залъгани, че има някаква форма, даже може и да заприлича на добре направена прическа. Ако все пак сте отворена към идеята, може просто да отидете при друг фризьор, където да я изравнят спрямо горния пласт и да изчакате отново да порасне и да е равна. Прическата на снимката, качена от Philomena, доста ми допада и си представям нещо такова.

Само на мен ли обаче ми се струва, че първоначалният желан резултат е на коса, която няма пластове? (Възможно е и да е моя грешка, но косата изглежда като да е равна или поне пластовете да имат максимум 2-3 см разлика, че и по-малко)

Колкото до цвета...откровено не ми харесва. Може би е необходимо да се матира или да се измие с шампоан против жълти оттенъци, но в момента изглежда така, сякаш балеажът е правен в домашни условия. Другият вариант е цялата коса да се потъмни и да няма разлика между корените и дължините.

Ако споделите поне от кой град сте, може би ще успеете да получите предложения за наистина добър фризьор и положението да се оправи поне отчасти.
Хахах да на желаният резултат косата не е на пластове.Това е снимка на бритона ми и като цяло на горния слой, който виждате как изглежда в момента..така изглеждаше и отзад с единствената разлика, че беше една идея по-дълга.

# 76
  • France
На последната снимка нещата не изглеждат толкова зле. Чак не мога да повярвам, че е същата коса.

# 77
На последната снимка нещата не изглеждат толкова зле. Чак не мога да повярвам, че е същата коса.
Да това беше моята коса и изглеждаше така преди салона изобщо.Имайте на предвид, че пак беше изсветлена от друг фризьор…

# 78
Нищо драматично няма в прическата според мен. Разбирам, че не е това, което си искала и си му казала,но не е отчайващо зле. Можеш да я носиш намачкана с пяна и дифузер, за да не личи разликата в дължините. И повече не ходи при този фризьор, разбира се.

# 79
  • France
Не разбирам защо въобще си я пипала? Резултат е...

# 80
ако е изсветлена от друг фризьор, тогава защо ви е взел 200 лева?
На снимката преди прическата с преса ли си я изправила?

# 81
  • France
Не знам за вас, но мен ме заболя сърцето за толкова пари - такъв резултат. Обяснявам си го само с това, че човекът е мошеник.

# 82
ако е изсветлена от друг фризьор, тогава защо ви е взел 200 лева?
На снимката преди прическата с преса ли си я изправила?
Да с преса.Взе ми такава сума понеже предния фризьор не бил си свършил работата и трябвало сега да поправя всичко.В цената влиза обезцветяване,боя,матиране и сешуар.Вметвам, че през целия процес говореше как предния фризьор не е трябвало да става такъв и се биеше по гърдите, че е трябвало директно там да отида

# 83
  • France
Да с преса.Взе ми такава сума понеже предния фризьор не бил си свършил работата и трябвало сега да поправя всичко.В цената влиза обезцветяване,боя,матиране и сешуар.Вметвам, че през целия процес говореше как предния фризьор не е трябвало да става такъв и се биеше по гърдите, че е трябвало директно там да отида
Това като го чуя и бягам, независимо дали става дума за зъболекар, фризьор или механик. Обикновено след това следва пладнешки обир.

# 84
То и на мен една маникюристка ми обясняваше как е най-добрата, а всички останали са аматьорки и накрая се оказах с криви нокти, дебели сигурно 3 милиметра само от лак, че и на вълни. Накрая ми вика " 60 лв струва". Познайте платих ли ѝ? Казах ѝ да се върне да си повтори курса още няколко пъти и че на нивото, на което е, тя трябва да плаща на хората да се учи на ноктите им. Беше потресена от наглостта ми. 😅

# 85
Аз преминах от това:

към това:

За ден и не обвинявам никого освен себе си, че не е станало това, което съм очаквала. Защото аз съм избрала фризьора, аз му обясних какво искам и аз имах контрол да го спра, ако не ми харесва нещо.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 01:08 от Не се сърди, човече

# 86
Това като го чуя и бягам, независимо дали става дума за зъболекар, фризьор или механик. Обикновено след това следва пладнешки обир.
И аз така. Чуя ли, че някой плюе колеги, явно не само му липсва професионализъм, ама и акъл.
Не зная защо изобщо си бутала косата. Тя е сходна на желаната пр снимката, само има разлика в матировката.
Ако тоя новия те е матирал, аз ще се прекръстя. Само е вдигнал нагоре блондираната част, ама си е оставил и ръцете, и краката.
Здрава, хубава коса е унищожена. Затова не ходя на фризьор да мв боядисват. Много се ядосах. Да ти кажа, според мен си за подстригване. Бая години съм руса, та краищата на горния пласт ми се струват изгорени. Не знам дали съм права или на снимката изглеждат така. Лично моята коса стои така, когато краищата ги "няма".
Човек сам каквото си направи, никой друг не може да му го направи.

# 87
  • France
Аз само се чудя, не се ли харесваше така?

# 88
  • Швейцария
Аз съм фризьорка. Когато провеждам разговора с клиента, първо питам колко мога да отрежа. Преди да започна да режа, хващам косата и показвам точно колко смятам да отрежа. Питам толкова сългасни ли сте? За етажи също показвам и пак питам толкова ок ли е? За бретона също питам. Чувала съм стотици пъти ама ти наистина отряза колкото исках, и нито веднъж за 20 години стаж не съм чула отряза ми прекалено много от косата.
Съветвам ви да не казвате искам само връхчетата, а да си хванете косата и да покажете точно колко искате. Кажете и в сантиметри и го покажете нагледно на косата.
Аз винаги, когато направя първия разрез от дължината, показвам колко коса държа в ръката си и питам толкова ок ли е? Понякога казват може да вземеш още малко. Така няма как да сгреша.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 09:24 от JennyBG

# 89
Е, има защо да се ядосва авторката! Направо ужас! И това за една шапка пари! Като не може да прави балеаж нека си каже тоя пишман стилист!

Общи условия

Активация на акаунт