Ваканцията след ОСМИ клас - част 3!

• 31 726
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Доня, аз добре те навивам за едно момиченце!

# 646
  • Между гори и планини
Хаха, Доня, аз добре те навивам за едно момиченце!
Ама гаранция има ли, че ще е момиче 😂 Свикнах си да съм мъжка майка, и дрехи и играчки има, сега за момиче ли да купувам? Мъжът ми подозирам, че се разпадне на молекули, ако има дъщеря. А ако е руса и синеока като него... Според лекарката ми, лесно забременявам (щом мога и от мъж който не може да има деца) и трудно задържам.... Не ми се рискува вече.

# 647
Умилих се от снимките!🥰
Прекрасни, прекрасни моменти сте споделили!

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 11:53 от bubanka

# 648
  • София
Ooo, колко сте красиви, Биси! Heart Eyes

# 649
  • София
Biserka, ти си фотомодел! много си красива...

# 650
  • София
Какви мигли, какво нещо Hug .

# 651
  • София
Ей, ама прекрасни снимки виждам! Бисе, и двете сте УАУ! То са очи, то чудо. Heart
Аз съм на работа и ако довечера не сте сменили рязко темата ще изровя някоя снимчица. Наборът беше ужасно сладко бебе и с подобни огромни очи.

# 652
  • София
Близначките са родени, когато бях все още на 24 г, а малката когато бях на 27 г.
С каките ни беше трудно - първи деца, ние по на 24 и 25 г, те две. Родени са 37 гс по 2,5 кг. Първите месеци беше само някакво безкрайно кърмене и разнасяне. Не че след това станаха кротки, но им свикнахме. След този трейнинг, с третото, доносено, родено на термин и почти 4 кг бебе, с половинката си рядяхме пъзели първите дни след изписването. Бебето спеше, ядеше и пак спеше. По някое време и тя си показа телешкият характер, но първите месеци беше купон, а и след близнаци, едно бебе не ни притесняваше. Каките бяха на 2г и 9 м, когато тя се роди. Аз лично и четвърто навремето исках, но вече с пораснали деца определено нямам подобно желание. Тази година правя 40г. Гушкам бебетата на приятелки или се занимавам с бебета покрай консултациите за кърмене, достатъчно ми е.

# 653
  • Между гори и планини
Бисе, прекрасна си! И бебето е взело твоите очи 🥰

# 654
Трудно ми е да пиша, но- Бисе, уаууу ! Съвършенство си.

# 655
Много сладки бебоци, този път хванах всички преди да ги изтриете.
Ани, Стиви, Моника - направо вълшебни дечица. Стиви е много слънчев, все е усмихнат, направо едно нежно масълце.
На Хера зеленоочкото също Heartpulse
Бисе, как сега да се покаже някой след твоята снимка, м? Аз лично не бих....Flushed
Веси, много са ти хубави младежите, какви дългокоси. Да не свирят в рок група? Stuck Out Tongue Winking Eye

Оф, днес се разписах и се улисах, оставям ви.

# 656
  • София
Ето ни и нас:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 10:02 от zazu1

# 657
  • София
Ех, че приятно пак в темата днес… ❤

Набора го родих почти на трийсет, след месец ги навърших. Имах нормална бременност, с изключение на едно ходене за инжекцийка Деган до болницата, изнемогнах да повръщам него ден и един престой в осми месец защото вдигнах 170/100 кръвно. Хич не се страхувах от раждането, виках си кво толкова, всички раждат и аз ще родя, нося на болка. Е, за да ми се “натрие малко носа”, го раждах 17 часа, естествено и без упойки, кански болки, накрая толкова бях изтощена, че спрях да реагирам и лежах като дроб. Мина-замина, роди се жив и здрав младеж! Настаниха ме в патологията, тъй като родилното отделение беше препълнено, имаше бум на раждащи тея дни и младежа го виждах само като слизах до неонатологията за храненията. Още първата нощ като се прибрахме вкъщи ни събра очите, рев! Не признаваше режими на хранене човека, махнахме решетката на креватчето и го опряхме до спалнята за да не ставам по 100 пъти през нощта да го кърмя, така откарахме 2г и 4 месеца, тогава го отбих 😁. Мажех си гърдите с горчилка и му казвах, че ци*ите са болни и след три дни се отказа вече да пита дали са оздравели 😂. Заспиваше само на ръце, в колички не искаше да се вози, при никой не можех да го оставя, дори и за малко, наставаха страшни драми и като черешка на тортата- ужасен бебешки пубертет! Луда ме правеше, по две, три истерии на ден ми спряташе , с тръшкане по улиците и ревове, че и гръмогласен, и това до след три години и нещо продължи. Сега като му разказвам му става неудобно и ми казва” мамо, не знам как си ме изтърпяла” 😁 След всичко това си мислех, боже господи, как ще преживея пубертета?! То пък стана добро дете и пу-пу, за сега се разбираме добре.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 15:29 от tasia

# 658
Я да ви пусна и аз няколко снимки от миналия век! Yum За съжаление само тези имам сканирани,че тогава всичко беше.....на хартия.
Скрит текст:
                         Това е голямата ми дъщеря.Изглежда спокойно бебе,но беше ужас.Родих я юни ,един месец преди да стана на 22 и постоянно я водех из паркове и градинки,че в къщи не искаше да спи.Рев до дупка на мах децибели.През зимата стоях по нощите на терасата с количката ,завита в кожух,че да поспи .Не искаше да спи вътре,а при затворен прозорец на парно беше някакъв малък ужас.Съседите ни мислеха за луди,че с количка в снега и дъжда все бяхме навън.И до сега си е капризна.
Скрит текст:
                          Това е малката при изписването и.Така спяща я изписахме и така все спеше.Няма режим,няма будене,огледало съм слагала за да проверя дали диша.Кротко и спокойно бебе.Родих я на 26.Кърмих я до 3 години и нещо и тогава това не беше модерно,но нямаше как да я отбия.Всички бабини хитринки за отбиване просто при нея не минаваха.Сама се отказа по някое време.

# 659
Благодаря за комплиментите, момичета!🥰 Стана ми неудобно!
Никога не съм се възприемала като красива, от фотоапарата е. Да си знаете.
Аз родих на 33, по някои стандарти е късно, за мен обаче беше точният момент.

Зазу, Тасия, прекрасни сте🥰

Общи условия

Активация на акаунт