Ваканцията след ОСМИ клас - част 3!

• 31 732
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Jasmin, давай ги тези младежи! Grinning
Точно това се търси.
Иначе на места твърдят, че продават солен сладолед, но то е някакъв солен карамел и пак е брутално сладко (за моя вкус).
Допълвам още една "екстра" след раждане - никога повече не пропих ракия. Безумно ужасен вкус и мирис до ден днешен.

# 631
  • у дома...
Сладоледа е украински. Има го в хладилници с надпис "Ескимос", но гледам, че и "Чичо Чарли" имат такъв:
Скрит текст:
Изгледа като този, има надпис "Банкет", същата марка имат и сорбе. Гриляжът и той не за подминаване.

# 632
Айде и аз да ви повеселя Simple Smile
За малко да пропусна раждането.... Цяла сутрин леко ме присвива корема ама аз спокойна щото до термина има ЦЕЛИ 6 дена! Да, ама към 11 започва повечко да ме посвива и решавам да звънна на лекарката. Пита ме тя на колко време са тези болки и аз викам чакай да засека и ще ти звънна. Оказаха се на 5 мин. Усетих по телефона как пребледня и леко повиши тон - да тръгвам към болницата и тя идвала. Отивам аз на етажа на родилното - никой няма. Звъня на звънеца - нъц. Ама междувременно вече дъх ми спира и контракциите са сигурно през минута две... Как да е - носи се в далечината една сестра - таман да ме попита какво искам и аз тъй се превих, че й изскочиха очите, та разбра защо съм се раззвъняла. Оттам пропускаме предродилна и след 20 минути ей го новия човек на Земята.
Смогна лекарката де ама и нея познервих. Дирижира тя екипа и следи контракциите и ми казва - на следващата напъваш. Да ама аз хитра - тя няма да забележи кога е и ще си взема въздух. Епа забеляза я и ме пита - тая контракция сега защо я пропуснахме и аз явно с ударна доза адреналин - спокойно й викам, че малко ще си почина...  Газира се жената и каза, че после ще си почивам Wink

# 633
  • Между гори и планини
Аз имах една колежка която роди в асансьора на болницата. Не можа да стигне до родилното дори. Една дребна, с тесен таз. Да не ѝ се ненавярваш. За оправдание - беше третото ѝ дете и казват, че всяко следващо раждане е по- бързо.
Та, ти си имала късмет 😂

# 634
Така и така сме на бебешка тема, дайте по някоя снимчица " мама и бебе"🙂

# 635
1:1 с мен, и ме обзе гениалната идея да си почина малко Simple Smile
Бяха се събрали целия етаж, барабар с акушерката от курса за бременни, аз защо реших, че няма да забележат контракцията, не знам Simple Smile Повикаха ми малко и вече знам що персонала така крещи Simple Smile Възприемах буквално само крясък, другото изобщо не.
С второто родих за минути...и то добре, че вече бях в болницата. Трето няма да имам, ама ако имам, и до асансьора на блока няма да стигна Simple Smile
Помня много от вас като консултанти по кърмене. Винаги ми е било чудно какво е туй чудо, та кърменето е най-най+лесното нещо на света. Наскоро един мамолог ме уведоми, че имам допълнителни гърди Joy и бих станала чудна дойка Joy този съмнителен комплимент всъщност хвърли светлина по въпроса де, явно природно имам "заложби" не само на вид, Ами и функционални. Това е добре, щото бяхме бедни студенти и пари за млека нямаше Simple Smile

# 636
  • Между гори и планини
Моите са в харддиск. На хартия имам бебето само. Ще се разтърся. И без това исках да правя албуми с Узбекистан и Ямайка тия дни.
При нас Стивън беше голяма изненада, защото мъжът ми имаше диагноза от клиника в Москва и Калифорния, че не може да има деца. Явно е чакал точната жена 😊

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 14:17 от Доня Дафина Черешова

# 637
  • у дома...
Скрит текст:
Мама и почти бебе. Обичаше да краде от заведенията лъжички за кафе.

# 638
  • Между гори и планини
Стиви на 3 месеца

И на 7-8 месеца. Тогава пак живяхме в Ямайка.

# 639
  • sofia
Тук набора е на 6 месеца.
Скрит текст:

Това РД на батко му през 2008. С племеницата на снимката.
Скрит текст:

Пак тримата преди два месеца.
Скрит текст:

# 640
  • Стара Загора
Ооооо за раждането легенди се носят за мен Simple Smile))
С големият много кървих, лежане в болница, лежане у нас, душата свита на орехче....ей така 9 месеца - тялото ми беше атрофирало от лежане. Влезнах за секцио и родих два часа преди него нормално за около 30 мин, като си мислех, че имам газове...мда.
Номер две, лежане пак 9 месеца, кървене, свито сърце, лудница. На 20-ти април вечерта ми беше много притеснено, обадих се на докторката, че ми е притеснено, на често аххахах И тя вика - бързо в болницата, идвам. Отидох в болницата 1,30 през нощта...докато се съблека и преоблека....Борис е роден в 2,10ч.....бях още с чорапите, не успях да ги сваля. Едва се качих на родилната маса, той беше на входа хора. На входа! За сравнение винаги давам това - ММ му връчиха дрехите ми, с които дойдох и той си тръгна. Когато му се обадих, вкарваше колата в гаража. Ако някой познава СТ-З, раждах в държавното АГ, а живеехме за Енергото...с кола каране няколко минутки. Та така...бърза съм. За раждането, мътя иначе много трудно. Ще потърся снимка мама+бебе
аз и големият
Скрит текст:
ММ и малкото /многооо любима...много/
Скрит текст:
Малкото....в акция
Скрит текст:
и биг бро като по-малък
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 14:35 от Хера

# 641
  • софия
Колко хубаво по хубави теми сте се разписали ❤️
Тъй като съм от тИлИфонито и мразя да пиша дълго от него - мрън е еднорог. На десетия ден спря да се буди през нощта, кърмих я до година и 7 месеца, до 6 месеца дори вода не искаше да пие. Лошото настроение и мрънкането са от зодията, но идеални няма. Добринка ни е ❤️ Родих я на 32 г. Сигурна съм кога се случи 🙂 Преди това имах извънматочна бременност, но с нея нямах притеснения. Роди се нормално с епидурална за 3 ч., а денят беше като описания от силвър. Родих срещу вкъщи 🙂 Като се роди беше бяла като тебешир и не особено красивичка 🙃 Баща ѝ дойде, но апаратът не беше зареден и някъде имам снимка от втория ден.
След това половинът завъртя живота неочаквано и остана сама. Сигурна съм, че би била прекрасна сестра.

Благодаря за хубавите емоции 💙

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 14:28 от zvаnchе

# 642
Кога литнаха тия години...

# 643
  • sofia
Кат го гледам мъж ми колко е одъртял от тогава Joy тръпки ме побиват. Аз само съм надебеляла Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 644
  • Между гори и планини
Сега като гледам снимките ми липсва едно - обожавщият поглед на Стиви. Дори спираше да яде докато го кърмя, за да ме погледне с обожание и да ми се усмихне. Никой никога преди и след това не ме е гледал с такова обожание. На първата снимка във ваната пак ме гледа така. Брат му беше много зает да реве преди и след хранене и не ме дарявал с такива погледи. Ей, пак ще ми се прииска бебе!

Общи условия

Активация на акаунт