Ваканцията след ОСМИ клас - част 3!

• 31 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Между гори и планини
Хаха, явно трябва да има баланс във Вселената и ако едното е ревливо, другото е кротко. Имам само една приятелка, която изтегли късата клечка и двамата ѝ сина бяха ревливи, злояди и не се возеха в количката от новородени. Тя ги носи, майка ѝ бута количката. Чувахме я да идва с ревящо бебе от километър разстояние 😂. Направо ѝ стопиха лагерите!
Стивън проходи късно, на пук на мнението, че ще рано, защото на 8 месеца обикаляше масата прав и пълзеше като стоножка. Но като тръгна, директно започна да бяга. В парка беше моя кошмар, пускаше се да бяга по баира смеейки се, че го гоня. Сънувах кошмари, че го губя. За това беше с електрическо оранжева шапка, да го виждам 😂

# 616
  • sofia
Моят син се появи, когато бях на 32. Раждането беше най-големия кошмар, с тежки емоционални последици за мен. И двамата оцеляхме и сме добре.
   Той е разкошен от малък и се развиваше като по книга. Носи сандали, може би защото го родих късно😀

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 12:12 от googlish

# 617
  • София
И моите са от баланса във Вселената - първото кротко и сговорчиво, а малкия - тежък характер. Ако ни беше той първия, можеше и да останем само с него.

Изчетох за всички деца, но като един телец да попитам Просто майка - коя марка е шоколадовия сладолед с портокалови корички и къде може да се намери? Relaxed

# 618
Като каза оранжева шапка, спечелих тези дни една такава от Аперол 😀
Днес съм в творческо настроение. А и като цяло съм готова цял живот да правя проектите на децата по технологии и предприемачество 😂 Жалко, че наборите вече нямат този предмет.
Скрит текст:

# 619
  • София
Какъв баланс?! Моите и двамата бяха ужасни бебета. Но пък за сметка на това имах леки бременности, лесно забременях и двата пъти, леко се възстанових от секциото и при двамата, а уж казват, че второто секцио е по-гадно. Имам и операция от миома, на същото място, та всъщност все едно три пъти са ми правили секцио. Даже казвах, че бих износила и родила още 10 бебета, но не бих гледала и едно повече. Аз също съм била ревливо бебе и може би ми се е върнало така Simple Smile Проходиха късно, според това, което чета тук - след 1г.

# 620
  Той е разкошен от малък и се развиваше като по книга. Носи сандали, може би защото го родих късно😀
Joy Joy Направи ми деня, Гуглишче. Heart
И моите носят сандали. Дребният е още неосъзнат в модните тенденции, а тийнката явно поради същите причини, като твоя младеж.
Сандалите са ми любими през лятото, явно им давам лош пример. Joy

# 621
Моите и двамата проходиха на 1г. и 3м. - синът ми на рождения ден на баща ми, девойката - на моя рожден ден. Съвсем самостоятелно, без моя намеса. Не съм водила никой от тях за ръце - когато се усетят готови, тогава.
Иначе и двете ми бременности бяха кошмарни, а втората - ад. Хубавото е, че с времето поизбледняват неприятните спомени.
Изчетох за всички деца, но като един телец да попитам Просто майка - коя марка е шоколадовия сладолед с портокалови корички и къде може да се намери? Relaxed
Аз не съм телец, ама няма да откажа да пробвам и аз хубав сладолед. 😂

П.П. Баща му днес е дал такава задача на набора, че детето се изприщи. Накара го да направи цветовете на спектъра, нашия го вика, че е готов, баща му поглежда и му казва: "Не ти казах да направиш гейското знаме, а спектъра..." 😂

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 12:09 от шмърциплянку

# 622
  • о`майна лунна нощ е
Абе и аз го мисля този сладолед от вчера, но пусти срам, да не ме вземете за пощенливата ламя Спаска, си трая и не питам. Като сте отворили темата - присъединявам се към любопитните кой е той.

Вкъщи имах /до вчера/ един лидълски - лимоново сорбе от онази Делукс серията. То не стига, че ти се изкривява физиономията от това колко натурално кисел е, ами и на моменти между зъбите се оказва лимонова коричка, която направо ток те бие. И да не си настръхнал от него, като сдъвчиш една, ти се изправя перушината по ръцете.

От домашните само аз го оцених по достойнство и си изядох цялата кутия сама.

А наборът, на мама сънливецът - вчера няма да се обади, че е в града, но като се прибрал най-накрая вкъщи, звъни на пожар "Къде е кучето?". 10 секунди след като си зададе въпроса направи връзката липсващо куче, липсваща сестра = тия двамата на изселени на двора при баба и дядо. Легнал и заспал. Така и нямам разговор очи в очи с него въпреки вече 26-часовия му престой в града.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 12:21 от `ТуиГ

# 623
  • София
Да, добре, че избледняват защото след първото ми раждане не можех да си представя как се навиват за второ жените. Имах много тежко, дълго и сухо раждане на голямо бебе. След това никой не искаше да ми даде огледало, за да не се стресирам. Бях цялата с кръвоизливи.  Приятелка каза, че като ме е видяла е решила, че никога няма да ражда, а и бях дълго време в следродилна депресия, та затвърдих нагласите и. Е, и тя забрави по-късно.Grinning

# 624
  • Между гори и планини
Мъжът ми прави сорбе, за това винаги имаме ягоди и малини във фризера. Аз харесвам ментов сладолед с чипс от черен шоколад, да е много ментов и малко сладък. Такъв на сянка под дърво в двора, мога да изям цяла огромна кутия, без да се усетя. Най-близо до желания вкус има в Лидъл. Всичко друго ми е много сладко.

# 625
  • София
Директно съм по темата значи - след като родих, нещо генерално ми се промениха вкусовите предпочитания и безвъзвратно спря да ми се яде сладко. Торта може и да се излъжа да хапна веднъж на 2-3 години, обаче към сладолед направо непоносимост съм развила. Не може да е толкова сладко това нещо, струва ми се невъзможно на хората да им харесва и тайно си мечтая за 100 процента солен сладолед с майонеза и сьомга например. 😁 Туиг определено ме заинтригува с тази мега кисела вариация, аз много обичам да ям лимони.
Иначе шоколад все пак продължавам да ям.

# 626
И аз не обичам сладолед😛 Дори джелатото в Италия не ми промени нагласите в това отношение.

# 627
Директно съм по темата значи - след като родих, нещо генерално ми се промениха вкусовите предпочитания и безвъзвратно спря да ми се яде сладко. Торта може и да се излъжа да хапна веднъж на 2-3 години, обаче към сладолед направо непоносимост съм развила. Не може да е толкова сладко това нещо, струва ми се невъзможно на хората да им харесва и тайно си мечтая за 100 процента солен сладолед с майонеза и сьомга например.
Абсолютно неблагородно завиждам...Laughing Нищо и никога не е спирало да ми се яде.
През бременността просто още повече ми се дояждаше Joy

Иначе по твоя въпрос, има едни младежи в Щатите, които правят такива странни на вкус сладоледи: дзадзики, кисели краставички, сос Ремулад. Ще потърся във фб, може да кандидатстваме за франчайз или направо да я крадем тази идея. Innocent

# 628
  • о`майна лунна нощ е
====😁 Туиг определено ме заинтригува с тази мега кисела вариация, аз много обичам да ям лимони.
Иначе шоколад все пак продължавам да ям.

deluxe fruit sorber lemon - това е серията, а ето това и сладоледът
Скрит текст:

Не знам дали е постоянен артикул. Май го пускаха в тематични седмици.

# 629
Мда, докато чакам Просто майка да сподели за "нейния" сладолед,  се насладих на спомените ви за ревящи и спокойни бебета с порция страчитела(Дени) полята с домашно сладко от череши.Ice Cream
Родих на 28 и 32- и двамата бяха еднакво неспящи, но различни от към хранене. Големият ревеше по 3 часа, дремеше 20 мин. и така до 3тата си година. Много ящен, не седеше в количка-носех го в кенгуру а нея я бутах празна. Наборът го бях оставила да прави когато и каквото си искаше( бях се уморила аз уж да командвам и регулирам режимите на голямото бебе), беше ужасно злояд-до 3тата си година освен кърма ядеше само сух хляб, луканка, солети и обикн.бисквити.

Общи условия

Активация на акаунт