Ваканцията след ОСМИ клас - част 3!

• 31 719
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Страхотна е темата, а вие всички сте прекрасни заедно с бебоците. Още съм на морето и няма как да пусна снимки и аз, но се наслаждавам на вашите.

# 676
Прекрасни сте всички-готини мами и сладки бебоци! За Бисето мога да кажа само поредното УАУ- изписано съвършенство!
От мен бебешки снимки-средата на септември  Wink

# 677
  • София
Чудна тема стана.Като  отчетната едно време... Simple Smile ПОкрай спомени от раждането пак ми прищрака за предстоящия рожден ден и драмата около него.Нито е ясно с кого , нито къде ще празнува.А и подаръка е тотална неизвестност.Хайде помагайте че ще се гръмна с лъвските капризи.Няма време...

# 678
Дидиа, приличаш на микс от французойка и италианка. Страшно ми допада стила от тези години.

Доня, светите със Стиви!

Слънчева, наистина си слънчево момиче!

Air, прекрасни сте!

Ssani, ние приключихме с драмата за РД. Решихме да го празнуваме тримата на морето за една седмица. Евентуално пак в Поморие, въпреки че в момента е фраш там.  Подаръкът го умуваме.
Няма да е той пудел със сигурност.

# 679
Понеже пиша от телефона, не мога да покажа съвсем бебешки. Имам от ранния следбебешки период така да се каже.
Скрит текст:

В момента е абсурд да се съгласи да се снима с мен. От своя страна и аз не напирам да се снимам, че хич не харесвам проявленията на егн-то върху лицето си.
Тази сутрин изпратих набора за Калофер. Ще спят на Паниците, а там обхват има само Виваком, той е на А1. Слезли са тази вечер към града и ми звънна. Ако съм имала нещо да му казвам, да казвам, че после връзка йок.

# 680
  • у дома
На няколко часа
]
Скрит текст:

От изписването
Скрит текст:

На няколко месеца
Скрит текст:
На 8 месеца
Скрит текст:
На годинка и няколко месеца-разбойник вече
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 09:36 от svetlaem

# 681
  • Sofia
Чудна тема стана.Като  отчетната едно време... Simple Smile ПОкрай спомени от раждането пак ми прищрака за предстоящия рожден ден и драмата около него.Нито е ясно с кого , нито къде ще празнува.А и подаръка е тотална неизвестност.Хайде помагайте че ще се гръмна с лъвските капризи.Няма време...
А, не така😀 Лъвовете винаги знаят какво искат 😀

# 682
Светле,❤ прекрасни, прекрасни сте! ❤
Мамин Кукльо🥰

Vesana, това, че лъвовете  винаги знаят точно какво искат, може да се окаже голям проблем, ако не им се получи🙂

# 683
  • о`майна лунна нощ е
О, Светле! Ама какъв дяволит поглед вади Wink

# 684
  • sofia
Видях най-красивите жени, дали живот на прекрасни дечица!🥰

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 00:20 от googlish

# 685
  • Sofia
Vesana, това, че лъвовете  винаги знаят точно какво искат, може да се окаже голям проблем, ако не им се получи🙂
И ти си права, ама с годините се научават да им се получава без проблем 😘

# 686
И ти си права, ама с годините се научават да им се получава без проблем 😘

Звучи обнадеждаващо!🥰

Googlish, страхотно излъчване има бебончо🥰

# 687
Наистина прекрасни мами
Айде едни снимки има баш пред мен, по принцип не обичам да качвам
Скрит текст:

# 688
Цял ден "на терен" ви гледам какви сте прекрасни всички и тез невинни бебоци Heart. Моите снимки са на един преместваем хард, който не ми се рови да го пускам, та ще се отчета с малкото, което намерих:

# 689
Happy, сладки душички!❤

Кукла Ния какъв интелигентен поглед има! 🥰Мария, много нежно излъчване имаш❤

Пълни ми се душата от снимките в темата! Толкова  са истински!
Благодаря!🥰

Общи условия

Активация на акаунт