Любители на котки - Тема 162

• 30 377
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
detelistna, споко!  Няма ли вариант да го вземаш с вас в транспортна чанта и да го храниш?

# 421
detelistna.4etirilinka,
Щом е живо, яде, пика и ака, значи всичко е наред. Щом изяжда 20 мл., то му държи.
Явно се справяш чудесно. Гушкай го и гали по главицата - действа и успокояващо.
Да не показвам снимка как изглеждам в момента, щото ние си сучем и се галим, ако и да сме големи. Blush

# 422
Щом пишка само, може би вече пораства и може да го прави без стимулация. Защо не се замисля да го взимаш с тебе на строежа и там да го храниш?
Невена, дано и беличкото да оцелее, тигровото явно ще го бъде.

# 423
  • Paris, France
детелина, те всеки път акат и пишкат различно. Зависи от околна температура, черва, как поема веществата, дали има глисти.

Не може да го оставяте сам преди 3м. Сега е топло и може да го взимате с вас. Оставяте го в колата, на топло, на вълнена постелка. Така ще може да го храните. Някоя пенсионерка-котколюбителка няма ли да се навие да го гледа през деня? Или поне съсед да надминава да го храни 2 пъти?

Ох, извадих бялото и изцока само половин кубик.

Мама Нана, така ги храня и аз, но леко по-наклонени напред.

# 424
Скрит текст:
детелина, те всеки път акат и пишкат различно. Зависи от околна температура, черва, как поема веществата, дали има глисти.

Не може да го оставяте сам преди 3м. Сега е топло и може да го взимате с вас. Оставяте го в колата, на топло, на вълнена постелка. Така ще може да го храните. Някоя пенсионерка-котколюбителка няма ли да се навие да го гледа през деня? Или поне съсед да надминава да го храни 2 пъти?

Ох, извадих бялото и изцока само половин кубик.

Мама Нана, така ги храня и аз, но леко по-наклонени напред.
Да, по надолу е главицата и е увит като дюнер. Като се поокопити, слагаше лапички на капкомера.

Момичета справяте се повече от добре! Не се отчайвайте, не се притеснявайте. Ако не сте можели, то нямало да ви се случи. Hug

# 425
  • София
mariqivanova799, в София съм.
Не мога да вземам малчо с мен, защото нямам кола, с гр. транспорт пътувам. А той, щом го пипнеш, пищи неудържимо, мисли си може би, че мама идва при него. И не млъква с часове. Намерила съм начин да го държа в добра кондиция, докато ме няма. Уших едни торбички от плат с много мекичка козина, обърната навътре, с връзки, и слагам бебо в тях, така му е топличко и няма опасност да се изкатери по кашона и да тупне на пода. Вече два дни стои така, и за забелязване е, че когато си е в торбичката, много бързо се успокоява и заспива, месейки с мъничките лапки. Как ми влезе под кожата това фъстъче!

# 426
Четирилинка, те така надуват коремчетата малките, нормално е.
За петното, да не си сменила с някаква по-особена материя, дето бързо се разлива течност по нея?

# 427
  • Бургас
Ох, като чета и ми стопляте душата... Heart
Аз да се оплача малко. Днес мама-котка докопа някак си едно малко пиленце от квачката, едвам я хванах ме и й го взехме. Сега го прибрахме и се молим да оцелее. Майка изпадна в паника, ужас. Страшно беше. Дано оцелее мъничкото пиличорче Hands Pray
Добрата новина е за Куки - стъпва по-смело на болното краче малкото куршумче и много се радва на задния двор ( лошото е че вече от чушките нищо не остана почти, ще ядем бой и аз, и те хахахахах) Heart Eyes

# 428
Какво ми прати сестра ми отвъд океана - актуално за олимпиадата.

# 429
  • София
от чушките нищо не остана почти
Бях садила чушки в саксия. Харо опаса всичките листа. Даже мисля писах тук и питах дали ще му стане нещо. Самите чушки не ги опита Joy

Старателна дезинфекция на мястото преди хапане

По принцип мен не ме хапе, но днес се беше развилнял.

# 430
Тези зеници, все едно котешка билка е близал и още се успокоява Joy
Аз дали ви бях питала, не бях ли, ще питам - как ви реагират котките на котешка билка, catnip? Рижко става агресивен, бие се да му сипя.

# 431
Самите чушки не ги опита Joy
Защо не му даде? Joy
Чочо заби нос в нарязан лук. От тогава, като види, че вадя лук, се изнася бързо и леко.

Тази билка не ми е позната.

# 432
  • София
Защо не му даде? Joy [/quote]Дадох, но ме отсвири. Помириса де Simple Smile

Не съм давала нищо зелено Simple Smile
На Хари му бях взела семена на трева за котки (френска). Прилича на райграс. Слагам няколко семена в саксия и той си ги чакаше да пораснат Simple Smile Спрях да му я давам когато спря да се храни хубаво и повръщаше.
Трябва да видя дали са ми останали семена и ще посадя и на Аш. Че като го изведа навън се опитва да пасе. Но все на сено (суха трева) попадаме.

# 433
  • София
Мади изпада в някакво упоение от котешката мента. Аз само в играчки съм ѝ я давала, не директно. Търка се в тях, ближе ги, прегръща ги.

# 434
  • София
Невена, детелинка, стопляте ми сърцето! Ще успеете Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт