Любители на котки - Тема 162

• 30 865
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Котешките нагръдници задължително трябва да са с отделни закопчалки на врата и зад лапите. От другите лесно излизат.

# 556
  • София
Котешките нагръдници задължително трябва да са с отделни закопчалки на врата и зад лапите. От другите лесно излизат.

Това добре, но докато го закопчая се обръща по гръб и ми издира ръцете. Хич не схваща идеята, че ако иска да излиза трябва да изтърпи нещото. Имаме и трите вида нагръдници показани от АнМари. Най-зле е кучешкия, защото се пъха през главата, този с тънките каишки е малък, а последния с велкро и допълнителна закопчалка на вратлето, която трудно се закопчава и остава да виси и го дразни нещо също не става.
 За сравнение,  само като види раницата и влиза сам вътре готов за приключения.
 Знам, че трябва търпение и упоритост, за да се научи, но при нас ще има и многократно издрани ръце та не знам дали ми се захваща изобщо. Той иначе е сравнително културен котарак и не драска току така, но явно тези нагръдници минават прага на навлизане в личното му пространство.

# 557
Трябва да продават таблетки в аптеката. Чупиш на малки парченца и дълбоко в устата, както и останалите хапове. Ако човек няма опит, за съжаление много често е безуспешно и човек се оттегля сериозно надран.
Но аз така спаси преди много години първата котка. След смяна на тръби и оставена дупка със съседния апартамент с седът пръска против гадини и маца се проста с неврологични симптоми на връх нова година. Въгленът я спаси без проблеми.

По-добре активен въглен на прах, разбъркан в пастет. Или направо Диар стоп, който мисля, че съдържа активен въглен и още някакви неща, и е за диария, стомашни неразположения и отравяне. Пак е прах и много лесно го ядат с пастет.

# 558
# 559
Приготвям се за работа Simple Smile

# 560
  • Велико Търново
Как е Франки?

# 561
  • Стара Загора
Момичета, казвала ли съм ви, че не съм cat person? От както съм се родила живея с котки, а искам куче. Когато се озовах с куче за мен беше пълно щастие. После МП намери Чумито, после аз - Локум и тъй де... да помоля да стискате палци за един дребосък. МП снощи в 2 през нощта ми звъни, щял да го прегази и го прибрал. Слабо, бъхлясало, с гноясали очи и нос, вероятно заразно болно, класика. Днес бяхме на лекар, мъчим се, ама имаме нужда от късмет.

Този път наистина ще търсим дом (официалната версия на МП).

# 562
Здравейте, не знам дали поста ми е за тук, но ще се пробвам, защото съм отчаяна Sad Първо да кажа, че съм от Стара Загора. Днес сутринта на работа дойде едно малко котенце, което не можахме да оставим на улицата ...Сега го гледаме, но не можем да го задържим, някои знае ли човек, който може да го вземе?

# 563
Евентуално фейсбук групите. Не може ли да го гледате в работата?
Моята първа котка в началото беше служебна. Колега я донесе като малко коте от село, защото в работата на четвъртия етаж направо гъмжеше от мишки. След като тя ги изтреби - нощем беше затварян в различни стаи, за да ловува, я прибрах у нас.

# 564
Барби, палци стиснати! Отделно, да е жив и здрав ТП! Simple Smile

# 565
Барби, отдавна си мисля, хубаво е, че сте се намерили двамата!  Иначе, щеше да ти е тегаво. Браво на вас! ♥️

# 566
Благодаря, добре е. След онзи ден запушения нос не е имал. Чат пат киха. Сълзи му окото понякога. Това е. Яде по-малко, но може да е от жегата. Дивее си иначе.

# 567
Евентуално фейсбук групите. Не може ли да го гледате в работата?
Моята първа котка в началото беше служебна. Колега я донесе като малко коте от село, защото в работата на четвъртия етаж направо гъмжеше от мишки. След като тя ги изтреби - нощем беше затварян в различни стаи, за да ловува, я прибрах у нас.
Ами няма къде Sad Има СОТ и ПИИ в сградата и могат да се включат. Котето е много сладко, с дълъг косъм, мъжко. Всяка година намираме, а не мога да ги подмина на улицата Sad Евентуално по-късно ще пусна снимки и в групите също.

# 568
Тути като се беше натровила с тъпите цветя , вета каза да й дадем 1 таблетка активен въглен,но тя тежи 5 кг.

# 569
https://www.facebook.com/LADbible/videos/351694919701655

Не мога да се сдържа да не споделя, много сладко.

Общи условия

Активация на акаунт