Любители на котки - Тема 162

• 30 292
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Като състав са хубави, но много котки им се мръщят, включително и Мади.

# 631
  • Бургас
Като състав са хубави, но много котки им се мръщят, включително и Мади.
Мдааам...съставът харесах.
Има и прИмоции.
Ама наш глезан ще яде ли...
Никой не знае.
Че и лапа ми тръска и ми мяука...
Възмутен,че не му давам любимия Уискас
Ми... ще ядат кварталните котки.Или Моли...
Майка пак ходи при баба,Моли вряскала и кряскала,но забравихме да вземе от нашите паучове.Не ѝ купила,аз ще дам другия път...няма да забравя.

# 632
# 633
  • Бургас
малката лисичка, много са хубави.
Котьо май е обичлив и се радва на детето.

# 634
малката лисичка, много са хубави.
Котьо май е обичлив и се радва на детето.
Обичат се двете Heart Eyes

# 635
И моите не ядат Карни, само един вид със сьомга и нещо и то веднъж го харесват, веднъж не. На mac's са хубави консервите,да!
Аз взимам от петмол kippy brit, piper и healthy meat. Всичките ги харесват и са на добра цена, като на kippy са пухкави и май се харесват повече от котки, които обичат по-течничко. Обаче аз да си призная, наред с хубавите и качествени храни, поръчвам от зооплюс и компромисни такива като My star и catessy, да разнообразят горките с малко джънк Grinning Веднъж на 2-3 месеца им деля и една консерва на гурме голд също.
Мария, витакрафт пробвала ли си с Хари ?

# 636
На Анимодна Карни и моят се назландисва. Яде тези за диабет. Не знам обаче дали е заради проблемите които имахме при преминаване от гранули на мокра или самите консерви не му харесват, за това съм го оставила за по-нататък.

# 637
  • Стара Загора
Идвам само да кажа, че дребосъка вече тича някъде без болести и мъки. Оказа се с корона и панлевкопения....

# 638
Идвам само да кажа, че дребосъка вече тича някъде без болести и мъки. Оказа се с корона и панлевкопения....
О, Барби. Горкото мъниче. Дано не е страдало, дано е усетило вашата грижа...

# 639
  • Крайбрежен район
Моят яде само суха храна. Консерви само ако са марка, иначе от евтините не близва. Днес наповръщтал храната си и в повръщаното пълно с косми. Това нормално ли е? Да не би да е болен?

Извиниавайе за въпроса, но на какво викате паучове? Консерви ли?

# 640
Паучове са мократа храна в пликчета, не в тенекиени консерви. На практика са едно и също, само в пликчетата са горе-долу едно хранене.

Ако не повръща редовно и е имало косми във върнатото - случва се, стига да не е прекалено често не е повод за притеснение. Все пак е добре да наблюдаваш, да не е ял нещо което не трябва.

# 641
  • София
Барби, много съжалявам!! Горкото мъниче... Cry

# 642
Барби, да почива в мир душичката.

# 643
  • на брега на морето
Много съжалявам, Барби. Sob

# 644
Барби, да почива в мир душичката RIP😢

В Турция коте си пазарува Wink
https://www.facebook.com/Al.Shopping.online/videos/1411343905887835