Косопад - 20

• 63 333
  • 786
  •   2
Отговори
# 420
SitaraB аз единствено с този факт се успокоявам, че все пак може и да не е андрогенен. Сега се опитах да сравня един новоизрастващ с един вече израснал косъм и ми се струват еднакви като "дебелина" или може би така ми се иска да е. Честно казано преди бих дала буквално всичко, за да разбера каква е причината за косопада, сега при мисълта, че може да се окаже андрогенен, ми става зле. Без да преувеличавам, днес като се поинтересувах за този вид косопад и започнах да намирам прилики с моя, сърцето ми започна да прескача и така и в момента. Дори мисля да пусна изследвания преди да посетя дерматолога, евентуално да ги види директно на прегледа, нямам сили да чакам тепърва да ми се назначават.

# 421
Благодаря за включването Lorinda!
Радвам се, че писах тук защото си знаех, че пропускам нещо. Много хубави неща съм чела за гела от Алое и със сигурност ще го добавя.
От етеричните масла точно върху Розмарин съм се съсредоточила, мисля да използвам и безсмъртниче, лавандула и черен пипер май беше.
Моите първи впечатления ат Епруваж са смесени. Не ми харесва, че е под формата на серум, пипетата не ми е никак удобно и трудно разпределям еднакво количество. Ползвам от 4 дни и изобщо не отежнява или омазнява косата. Попива бързо и не дразни скалпа ( въпреки, че моя не е проблемен ) За ефект още е твърде рано да говоря.
Нуминокс и Целаген са ми фаворити до този момент.
Сериоксил съм ползвала доста отдавна и нямам много спомени, бих му дала шанс отново.
За съжаление нещо не се разбрахме с ампулите и лосионите на Напура. Не видях ефект от тях, но понеже масово всички са доволни, ще им дам втори шанс.
Много харесвам  също Керастаз аминексил и Денсифик, но може би когато косопадът вече е овладян и се боря с щетите, които е нанесъл.

Pinki,
Установих го,че универсален продукт няма, дори и професионалните не са чак толкова многофункционални.
Изработих си система, комбинирам професионални продукти за заздравяване,подхранване и почистване и отделно противокосопадна грижа.
За сега мога да се похваля с подобрение, чувствам косата си уплътнена има и нови растежи.
Бях прочела и много добри отзиви и за Давинес енергизиращият гел, него го ползвам след измиване и до следващо измиване правя масажи с Нуминокс.
След 6 месеца прием на желязо, сега съм само на Флорадикс "билкова кръв", продължавам с витамин До В12, след тест предвиден по късно ще видя как е.
Не прочетох да споменаваш за ДПШ, може би след засилената грижа е добре да има"рестарт" веднъж,дваж в месеца.
Керастаз Денсифик за мен имам усещането че действа само визуално с ефект уплътняване и обем, използвам го от време на време заедно с маската. Може би защото очаквах много от серията, не съм впечатлена и едва ли ще  повторя покупката.
Косата ми е тънка,къдрава и суха,а ако я среша бухва и ставам като глухарче, трябва ми задължително оформяне с финиш с анти фриз ефект. Но така описаната коса се преобразява коренно след уплътняващата маска за скалп и коса на Grow gorgeous thickening hair and scalp mask. Страхотна подредена, плътна и с оформени къдрици коса. Единствен недостатък много силна и трайна миризма.
Да споделя,че много вярвам в позитивната сила на групата ни  и изпитаните средства, който всеки споделя, така можем да оформим работеща програма, която нито един лекар няма време или желание да направи. Да не ме разбере някой прогрешно, много вярвам в медицината,но някак си за косопада специално има неглижиране или още по лошо предлагане само на дистрибутирани от тях продукти без значение че едва ли са най-ефикасни.
Сериоксил използвах 3месеца - 3 опаковки, има резултат,но пак казвам резултатите след Целаген и Нуминокс са по добри.
Вчера четох в един английски форум публикация на момиче след използване на розмарин- 6 месеца, ефекта при нея е уникален. Ще опитам да намеря публикацията.

SitaraB,
Не се отчайвай, много ми е познато пълзящото отчаяние.
Предпочитам да се концентрирам в действия и борба.
Когато много се притесня си казвам има и Миноксидил, като крайна мярка.

# 422
Скрит текст:
Благодаря за включването Lorinda!
Радвам се, че писах тук защото си знаех, че пропускам нещо. Много хубави неща съм чела за гела от Алое и със сигурност ще го добавя.
От етеричните масла точно върху Розмарин съм се съсредоточила, мисля да използвам и безсмъртниче, лавандула и черен пипер май беше.
Моите първи впечатления ат Епруваж са смесени. Не ми харесва, че е под формата на серум, пипетата не ми е никак удобно и трудно разпределям еднакво количество. Ползвам от 4 дни и изобщо не отежнява или омазнява косата. Попива бързо и не дразни скалпа ( въпреки, че моя не е проблемен ) За ефект още е твърде рано да говоря.
Нуминокс и Целаген са ми фаворити до този момент.
Сериоксил съм ползвала доста отдавна и нямам много спомени, бих му дала шанс отново.
За съжаление нещо не се разбрахме с ампулите и лосионите на Напура. Не видях ефект от тях, но понеже масово всички са доволни, ще им дам втори шанс.
Много харесвам  също Керастаз аминексил и Денсифик, но може би когато косопадът вече е овладян и се боря с щетите, които е нанесъл.

Pinki,
Установих го,че универсален продукт няма, дори и професионалните не са чак толкова многофункционални.
Изработих си система, комбинирам професионални продукти за заздравяване,подхранване и почистване и отделно противокосопадна грижа.
За сега мога да се похваля с подобрение, чувствам косата си уплътнена има и нови растежи.
Бях прочела и много добри отзиви и за Давинес енергизиращият гел, него го ползвам след измиване и до следващо измиване правя масажи с Нуминокс.
След 6 месеца прием на желязо, сега съм само на Флорадикс "билкова кръв", продължавам с витамин До В12, след тест предвиден по късно ще видя как е.
Не прочетох да споменаваш за ДПШ, може би след засилената грижа е добре да има"рестарт" веднъж,дваж в месеца.
Керастаз Денсифик за мен имам усещането че действа само визуално с ефект уплътняване и обем, използвам го от време на време заедно с маската. Може би защото очаквах много от серията, не съм впечатлена и едва ли ще  повторя покупката.
Косата ми е тънка,къдрава и суха,а ако я среша бухва и ставам като глухарче, трябва ми задължително оформяне с финиш с анти фриз ефект. Но така описаната коса се преобразява коренно след уплътняващата маска за скалп и коса на Grow gorgeous thickening hair and scalp mask. Страхотна подредена, плътна и с оформени къдрици коса. Единствен недостатък много силна и трайна миризма.
Да споделя,че много вярвам в позитивната сила на групата ни  и изпитаните средства, който всеки споделя, така можем да оформим работеща програма, която нито един лекар няма време или желание да направи. Да не ме разбере някой прогрешно, много вярвам в медицината,но някак си за косопада специално има неглижиране или още по лошо предлагане само на дистрибутирани от тях продукти без значение че едва ли са най-ефикасни.
Сериоксил използвах 3месеца - 3 опаковки, има резултат,но пак казвам резултатите след Целаген и Нуминокс са по добри.
Вчера четох в един английски форум публикация на момиче след използване на розмарин- 6 месеца, ефекта при нея е уникален. Ще опитам да намеря публикацията.
SitaraB,
Не се отчайвай, много ми е познато пълзящото отчаяние.
Предпочитам да се концентрирам в действия и борба.
Когато много се притесня си казвам има и Миноксидил, като крайна мярка.
[/quote]
Пинки, благодаря! Отдавна минах фазата на отчаянието, нова дума трябва да се измисли, за това, което ми причинява тази гадост... Целият ми живот е подчинен на тази мисъл, психиката ми се промени...
Точно до Миноксидила мисля, че опрях вече...само че, не съм сигурна, че и той ще ми помогне...трябваше вероятно да го почна много по-рано, когато е имало повече фоликули за спасяване, защото каквото е умряло, няма да се съживи. И това ще пробвам, и ако и то не помогне - ще си сложа една перука и м*ната му...
Във връзка с Миноксидила да питам, в този сайт дали е истински миноксидила, някой да е позвал, да сподели ефект?
https://www.rogaine.bg/bg/

# 423
Момичета,търся мнения за  шампоана Нутриол  против косопад на Ню скин и козметиката за коса Монат- шампоан и серума за растеж?

# 424
Момичета,търся мнения за  шампоана Нутриол  против косопад на Ню скин и козметиката за коса Монат- шампоан и серума за растеж?
За Нутриол и аз се интересувам, иначе за Монат съм чела в чуждестранни сайтове, че се водят дела срещу фирмата от жени, които са пострадали. Окапали са им косите и т.н

# 425
И аз съм в отбора- 6 месеца рахат ми стигат !
Пак косми навсякъде , омазняване, сърбеж, непоносимост към всеки шампоан- мисля, че ми се обостри пак себореята.
Ще вадя чесъна, то се е видяло, толкова ме е яд- тъкмо косата почна да прилича на нещо и аз се успокоих , но не би. Иначе изследванията са Ок. А тепърва ми предстоят няколко стресови ситуации.

# 426
  • Пловдив
И аз съм със себорея. В момента овладях положението. Скалпа ми е чист, не ме сърби. Не помня такъв комфорт. Много се надявам от мен това да се окаже причината за косопада. За себореята ползвам
https://apteka.framar.bg/30093911/%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%8 … -200-%D0%BC%D0%BB
Може да си вземеш низорал.

# 427
Моят миноксидил е от клиника Галатея. Пращат с куриер.
Бях си дала 1 месец за да свикна с идеята за миноксидила. Е, първи дойде, психически не съм узряла, но определено искам да спра с притесненията. Мрън.

# 428
И аз си купих минаксидил , още миналата година, така си стои, не съм го ползвала и го пазя като тежката артилерия . Засега ще пробвам пак с Низорал, Алпикор за успокояване на скалпа , пък да видим. Ако оредяването стигне до прозира не на скалпа си мисля, че с миноксидила няма какво да се губи .

# 429
Миноксидил/ Рогайн не се препоръчва при ТЕ / Telogen Effluvium/, косопад от този вид не се повлиява от миноксидил. Също така косопад отключен сле ковид,раждане,стрес.
Освен,че е скъпо лечение то е и за винаги,поръди опасност след спирането му да се загуби резултатът.
Андрогенна алопеция третирана с тези продукти има много добър резултат.

# 430
За съжаление аз си мисля, че съм точно за Миноксидил, но все още се ослушвам. Дерматолога ми каза, че имам андрогенна алопеция, но нещо не му вярвам или май на мен не ми се иска да е това....
Аз косопад нямам, обаче оредяване да. Скалпа ми отгоре прозира 😔

# 431
И аз съм със себорея. В момента овладях положението. Скалпа ми е чист, не ме сърби. Не помня такъв комфорт. Много се надявам от мен това да се окаже причината за косопада. За себореята ползвам
https://apteka.framar.bg/30093911/%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%8 … -200-%D0%BC%D0%BB
Може да си вземеш низорал.
Оле, помага ли тази вода? Излизат ми разни реклами във ФБ, но аз съм си Тома Неверни… моята себорея ту се изостря, ту затихва, но аз съм постоянно на Низорал и друг шампоан за редуване и като много се влоша минавам директно на кортикостероиди, а знам колко са вредни, но …

Иначе аз съм с андрогенна. Това нещо ми скапа съществуването, изключително действа на женската психика..: все още се чудя дали искам второ дете, иначе да съм почнала миноксидила, няма какво да губя…

# 432
Май и аз ще го почвам. Sad

# 433
До всички, които се чудят да започнат Миноксидил, първо опитайте с Еукапил. Помага и няма тези странични ефекти. Скъп е, но помага.

# 434
До всички, които се чудят да започнат Миноксидил, първо опитайте с Еукапил. Помага и няма тези странични ефекти. Скъп е, но помага.

Благодаря за препоръката sharpy.
Колко време го ползва,кога видя ефекта? Видях че препоръчват 3-6 месеца курс. Трябва ли подържаща терапия след това?
За момента ползвам Давинес и Нуминокс, за след като свършат съм накупила Епруваж. В зависимост от резултатите ще пробвам и ЮКАПИЛ.

Общи условия

Активация на акаунт