Косопад - 20

• 63 267
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
Някоя от вас ползва ли ампулите на Еукапил. Аз си бях купила за 4 месеца, но минах на Миноксидил и сега имам цяла опаковка (30 ампули) +16 ампули. Бая се изръсих и се чудя дали някоя от вас иска да ги купи. Имам касова бележка, годни са до 2023. Продавам само пълната кутия, 16те от започнатата са подарък.
Здравей, писах на лично съобщение Simple Smile

# 601
А как си след почването на Мминоксидила?

# 602
Някоя от вас ползва ли ампулите на Еукапил. Аз си бях купила за 4 месеца, но минах на Миноксидил и сега имам цяла опаковка (30 ампули) +16 ампули. Бая се изръсих и се чудя дали някоя от вас иска да ги купи. Имам касова бележка, годни са до 2023. Продавам само пълната кутия, 16те от започнатата са подарък.

И аз това да попитам как си след Миноксидила, от кога го ползваш, колко процента и има ли допълнително падане на косата.

# 603
Здравейте,
извинявам се че отклонявам малко темата, но аз толкова много изчетох и оставам с впечатление, че косопада можем за някакъв период да го намалим, но проблема си остава. Мажем се, пием разни неща...., кой каквото е пробвал, но...изход ми се струва че няма.И се замислям, защо не намирам много мнения по въпроса с трансплантацията за коса при ЖЕНИ. Какво мислите по този въпроса? Някой интересувал ли се е и до каква информация се е добрал и какво мислите за това като решение на проблема веднъж за винаги!

# 604
Ще ти отговоря за трансплантацията на коса. Когато мъж или жена си присади коса с това не му се решават проблемите. Доживот трябва да се маже с миноксидил, за да се задържи косата.
След 2-3 дни става месец от както се мажа и аз два пъти на ден с миноксидил. Косопад още си имам. Да видим какво ще последва....

# 605
Ще ти отговоря за трансплантацията на коса. Когато мъж или жена си присади коса с това не му се решават проблемите. Доживот трябва да се маже с миноксидил, за да се задържи косата.
След 2-3 дни става месец от както се мажа и аз два пъти на ден с миноксидил. Косопад още си имам. Да видим какво ще последва....
Това че трябва да се маже цял живот сигурно ли е, не съм знаела...а дали и не продължава косопада, извън присадените участъци след това и накрая пак полу-плешиви 😀

# 606
При някои длучаи не може да се присажда коса на жени, защото, за разлика от мъжете, фоликулите се увреждат по цялата глава.При мъжете само отгоре биват засегнати.

# 607
Момичета, при мен казаха че косопада е реактивен (поради стрес). Някой, който е минал през това ако може да пише и даде съвет. В момента съм спокойна и стресовия период отмина преди месеци, сега единственото, което ме напряга е този косопад.😭

# 608
Когато мъж или жена си присади коса с това не му се решават проблемите. Доживот трябва да се маже с миноксидил, за да се задържи косата.
Това че трябва да се маже цял живот сигурно ли е....
Да, прегледът ми беше при трихолог, който се занимава с присаждане на коса.

# 609
Когато мъж или жена си присади коса с това не му се решават проблемите. Доживот трябва да се маже с миноксидил, за да се задържи косата.
Това че трябва да се маже цял живот сигурно ли е....
Да, прегледът ми беше при трихолог, който се занимава с присаждане на коса.
А при теб не подействаха ли други неща , че започна миноксидила, след колко време опити с друго се реши да започнеш с него? Надявам се да не е неудобен въпроса ми към теб, просто търся изход и аз изход от ситуацията.

# 610
А ми аз се мажа едва от 1 седмица. Смесвам 2% с 5%. Не знам пада ли или не, вече не го мисля. Мажа там, пък каквото стане. Само дето някак си ми се подува лицето имам чувството. Засега нямам мнение.

# 611
А при теб не подействаха ли други неща , че започна миноксидила, след колко време опити с друго се реши да започнеш с него? Надявам се да не е неудобен въпроса ми към теб, просто търся изход и аз изход от ситуацията.
Нищо не подейства повече от година.

# 612
Нищо не подейства повече от година.

Съжалявам за това,
аз затова започнах да мисля за присаждането от рано, но мислих че с това се решава проблема.Но миноксидила ме притеснява ако е за цял живот, бих се решила ако е за известно време, докато се закрепи новата коса, но иначе.... незнам..

# 613
Здравейте. Когато вземам желязо забелязвам, че косопада ми се усилва многократно без значение дали е таблетка или спрей. Това е причина да се въздържам от приема му, въпреки че съм на долна граница и вземам вит. В12, защото там пък съм доста под долната граница, а вит. В12 смъква желязото. Знаете ли защо се получава този косопад след прием на желязо?

# 614
  • Стара Загора
Дойде есента и косопадът се появи. Да кажем, че това е нормално. Но съм забелязала при мен друго - седмица преди цикъл и по време на цикъла се появява косопад. След това нещата се оправят (нормален косопад, все пак не познавам човек, на когото косата му не пада). На вас това случвало ли ви се е и как се справихте?

Общи условия

Активация на акаунт