Лакове за нокти - 153

• 42 490
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Един път в живота съм ходила на маникюр. Не е моето. В къщи за релакс ми е екстра Heart Eyes

# 496
Аз лично не бих дала подобна сума, като знам че ще ми писне след 5 дни.... Но времето на повечето жени им е кът и нямат нерви. Все се оплакват че не им изсъхвал лака и ставал на чаршафи. За педикюра по-точно.
И на мен ми е странно, аз и сега гледам да слагам цветове дето не ме бърка с какви дрехи ще ги нося че карам по седмица с един и същ лак. По няколко седмици не си го представям, ще ми писне не ами два пъти ще ми омръзне, поне... Обаче и аз се замислях, точно заради съхненето че заради него почти бях спряла да се лакирам. Добре че реших пак да почна поне от време на време и питах някъде из темите тук за хубав топ дето съхне наистина бързо, та се наканих да пробвам Сеш. Сега поне проблемът с чакането не стои, обикновено вечер се лакирам като вече нямам други задачи и съм седнала да си почина. Преди това беше невъзможно просто, то часове минаваха и пак се събуждах с отпечатъци от коса, чаршафи, калъфки и прочие. Представям си тези които имат и по 1-2 малки деца как изобщо намират толкова време, ако трябва и те да чакат така.
Или пък едната ми колежка която казва че просто не умее да се лакира и няма ни един лак вкъщи, предпочита да отиде на няколко седмици, да седне за малко и да не го мисли до другия път. Носи изчистен лак без декорации и явно наистина става бързо тогава.

# 497
  • Варна
Китайче и Essie Hors d'oeuvres върху бяла основа:

Много приятно лилаво, но сега не му е много сезона Simple Smile. От години не съм слагала такъв цвят, ще се огледам за някой крем в близък нюанс.

# 498
  • В полите на Пирин планина
Аз съм с Avon Ruby от mineral crush серията. Сложих му топ:

# 499
Много красиви маникюри видях, браво! А в ноктите на Фифито ми остана очите, много харесвам такива преливки, но на мен винаги ми е липсвала дължината за тях. Като говоря за дължина - наведнъж ми се зачупиха 4 нокъта доста дълбоко и отрязах до дъно, а с моята никаква плочка няма как и особено да оформя Frowning1 Сложих Флормар 454, сега разбирам защо Долче проверява четките - моята е супер крива и рошава, едва се лакирах снощи и се омазах все едно никога не съм слагала лак. Уж беше добре долу горе, но като минах с топа на Еси го направи на черти, не ми се е случвало досега чак толкова да няма химия между лак и топ.
Скрит текст:

# 500

Много любим Heart Eyes

# 501
Блъдче, чудно! ❤️ И всичко показано по-назад! ❤️

Май тази седмица ще ходя безцветен гел и ще се похваля после.

# 502
  • София
Преди малко се калирах с Flirmar Full color цвят 13 Squashed raspberry. Четката е дълга, тънка... Отдавна не бях ползвала лак с такава четка. Пооплесках се. Много трудно се чисти този цвят.
Освен лакочистител, какво друго ползвате за почистване от лака? Може би разредител?!

# 503
Арабеск, а като израсне гелът, как лакираш долната част на нокътя?
Чудила съм се и аз за такъв вариант, понеже съм с много чупливи нокти и лакът при мен се бели още на 2-3 ден.

# 504
Предполагам, че при израстването на гела има поддръжка...
Аmiamo, мисля, че някои използват ацетон за почистване, ама аз нямам...Номерът на Фул калър четките е да свикнеш да не се цапаш 😆 За мен не са чак от най-лошите, но ако лакът е сгъстен става неприятничко...
Фифи, Блъд и останалите, страхотни сте! 🥰

# 505
  • Стара Загора
Преди да е захладняло времето, да уважа и моята любима лятна Zoya Ali.

Стария маникюр на 5 дни след белене на чушки и много вода 😁 станаха и доста дълги, че вчера скъсих вече. 😊

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 15:47 от iv4enceto_91

# 506
Момичета, дали мога да използвам мат топ като база? 🙂

# 507
  • София
Dolce miele, нямам  ацетон. Ще си купя.
Iv4enceto_91, маникюра ти  е  много хубав! Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 19:59 от Amiamo

# 508
  • Варна
Тази седмица съм така. Отново лак на ГР.

# 509
Арабеск, а като израсне гелът, как лакираш долната част на нокътя?
Чудила съм се и аз за такъв вариант, понеже съм с много чупливи нокти и лакът при мен се бели още на 2-3 ден.

Ходи се на поддръжка. Simple Smile То е на същия принцип като гел лак, просто е безцветен. Преди, когато бях така, просто ходех на 3 седмици редовно без да пропускам. Моите нокти не растат кой знае колко бързо и този период ми беше добре. И ще уточня на маникюристката, че предпочитам да не са много дебели, за да няма голяма разлика при израстването.
Запазих си час за идния понеделник, чак се вълнувам вече Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт