Лакове за нокти - 153

• 42 489
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Аз преди години бях с гел. После шест месеца не можах да си оправя ноктите. Като вестник бяха.
Арабеск, не давай да ти ги пилят много. Hug

# 511
Днес се сдобих с това мини Бел 229, не намирам снимка в интернет, излиза ми само снимката на tina, при моя опит за снимка излиза син

и моята снимка

# 512
Ел, аз имам стандартно шишенце от този Бел- мисля, че номерчето беше 53. 🙂 Синьо със синьо-лилав шимър. Принципно е труден за снимане цвят и излиза син, та не е в теб грешката 😃
Арабеск, моите нокти уж не растат много бързо, но от петия ден обикновено "изведнъж" забелязвам, че лакът ми е започнал да израства...😃 Например, ако слагам нов пласт лак върху израснал стар...всичко се очертава след изсъхването, всяко едно малко релефче...Дано да успеят да ти го направят така като искаш. Познаваш ли маникюристката? 😁

# 513
Долче е права, 53 номер е. Обаче явно съм го изхвърлила. Satisfied
По спомен беше адски неиздръжлив при мен за разлика от другите лакове на БЕЛ.
Скрит текст:

# 514
Момичета, дали мога да използвам мат топ като база? 🙂

Долче, ползвай смело. Аз когато слагам от полупрозрачните лакове го правя, много по лесно и бързо покриват и се изравнява цвета. Първо база, след това матов топ. И за лакове, които се нанасят неравномерно върши работа.

# 515
Fifito80, благодаря и аз за напомнянето за базата, бях ползвала преди матов топ за лаковете, които иначе ми стават на черти с два пласта, но бях забравила.
Нещо не се разбраха моите нокти с флормар-а, падна днес почти на цяла люспа от показалеца и ще трябва цял работен ден да го търпя така.
Чакам с нетърпение да пуснат при нас два лака от есенната колекция на ОПИ, отдавна така не съм чакала лак 😀 Обикновено есенните колекции на Еси са ми криптонита и ги купувам почти целите, но тази година нищо не ме впечатли и ще инвестирам планувания бюджет в тези две опита

Abstract After Dark

Angels Flight to Starry Nights

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 11:13 от margolotta

# 516
Друго си е да се наспи добре човек, за разнообразие... чак взе и с нокти да ми се занимава Grinning
Седнах с кафето и уж само на по 1-2 нокътя щеше да е, пък накрая нашляпах печати наред. Сега седя и им се радвам, ще има да се усмихвам цял ден като си погледна ръцете.
Печатът е с един стар лак GR Color Expert, по-скоро е розов а не сребрист, но на снимките не личи особено. Хубав и покривен е, но рядко го слагам понеже супер бързо се изтрива от връхчетата на ноктите. За печат обаче се оказа страхотен, както вече се е и сгъстил леко че е старичък.
Скрит текст:
Като видях снимките на екрана, установих че има още да трия по кожичките, но това ще падне след още няколко пъти миене на ръцете... и без това ги мия безброй пъти на ден. И други недостатъци видях, ама добре че само на снимките си личат, аз пак ще си му се радвам. Такава шарения не бях правила никога до сега, обикновено слагам декорация на по 1-2 нокътя на всяка ръка и сега чат-пат ги погледна, та се изхиля, абе детска радост е това моето Grinning

# 517
Пристигнаха новите:

# 518
Фифи, мерси за идеите за мат топа 😊
Ден 9, мисля днес да му е последен (ако довечера остане време и желание за лак):
Скрит текст:
Някой спомена за подчертаване на дефектите на снимки- ами, така си е, въпреки това все още се удивлявам колко потресаващо ми излизат на снимка понякога кожичките 😅 Примерно това стърчащо "нещо" отстрани на малкото нокътче с невъоръжено око не се вижда дори при съсредоточено взимане и оглеждане и ако не беше снимката, нямаше да разбера за съществуването му 😂

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 17:13 от dolce miele

# 519
  • София
Чудесни сте всички! Heart Eyes Честити продобивки!
Долче, грам не е мръднал, браво! С каква база и топ е?
olgarita, много хубави ноктета има щерката.
Миленка, да зазадравява бързо ръчичката, много са сладки и двамата Heart Eyes
Днешния ми лак стана на мехурчета и чертички, но всъщност личат само от много близо. Пак счупих нокът, и пак по същия начин -  установих, че когато отварям някакви кутии, тогава чупя нокти (даже всъщност детето ми обърна внимание на това). Вчера ММ купил някакво кисело мляко в кръгла кутия, чието отварянето е Мисията невъзможна. Пробвах и с помощта на хавлиена кърпа да махна капака, за да предпазя нокъта. И не и не, не ще, огънах нокът и се цепна. Bourjois 1 Second Marshma wow

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 17:28 от Vesika

# 520
Vesika, ех, че готин лак! 😍 Ваденката е много интересна (за непушачи като мен- веднага ми направи впечатление) 😅
Всъщност съм без база този път 🙂 Направо тънък прозрачен пласт лак, втори по-плътен и топ. На следващия ден сложих още един пласт лак и фин сребрист брокат вместо топ. На практика, същинският топ лак остана посредата... 😃
Аз доста често повреждам нокът докато пазарувам 😂 Примерно ако купувам насипни домати, краставици, плодове. При отваряне/затваряне на шкафчета и чекмеджета също удрям нокти. Кутии и опаковки се старая да отварям с нож, ножица, а когато сплесквам тетра пак опаковки с върха на ножицата отлепвам ъглите...За тези неща се старая да внимавам. Обаче при обличане и събличане (особено на дънки) доста често извивам нокти и тогава, колкото и да внимавам, пак се случва много често...Но няма нужда да сме идеални, добре ни стоят и по-къси нокти 😁
Междудругото, вече започвам да си вкарвам ноктите в очите докато си слагам крем или при махане на грим- а уж не са толкова дълги. Май ще обмисля покупка на апликатор/масажор за околоочната област, а за свалянето на грим...онази джаджа с четирите пипала от Али 🤭

# 521
Лаковете са матираните flormar 501 A little tropical и 430 Light blue

Скрит текст:

# 522
Здравейте, момичета. Търся мнение за тези продукти - Dipme - Маникюрът е най-добрият аксесоар
 https://dipme.store/bg/
Някой ползвал ли ги е, колко трайни са и лесно ли се сваля от нокътя? Обикновения лак не ми държи повече от ден, а гел лакът 10дни макс. Искам нещо, което да се задържи 5дни поне и да се сваля лесно (ако има такова чудо) 🙄😁. Благодаря Ви 😉

# 523
  • Варна
И според мен може да се ползва матов топ за база. Нямам такъв, но съм матирала обикновена база на водна пара и нанасянето на лака е по-лесно.
Отскоро ползвам тази база

Уж създавала нещо като мрежа за по-лесно и трайно закрепване на лака към основата, за по-дълготраен маникюр. За дълготрайността не забелязвам особена разлика, но ми хареса, че изсъхва матова и всичките ми полуматови неони (чайни и cuccio) се нанасят доста по-равномерно с нея.

# 524
Нещо в последно време не успявам да си правя хубави снимки, но... От мен Бел 03, Есенс 74 и СНБ Аделина 🙂

Общи условия

Активация на акаунт