Лакове за нокти - 153

• 42 486
  • 762
  •   1
Отговори
# 525

Искам още да е лятооооо,само да е лятоооо,слънцето да греееее !!!
https://www.instagram.com/p/CS_KSN3sM5e/?utm_medium=copy_link
Avon Terra Bliss Simple Smile

# 526
От мен един Флормар Miss💜

# 527
  • В полите на Пирин планина
georgieva88, супер ти стои! Много стилно и красиво. Sparkling Heart

# 528
  • Измир
Маме, прекрасно!
Тъкмо си мислех, че лака ми е син вариант на Флормар Miss. Георгиева 🥰

# 529
Георгиева, много те харесвам със светли лакове! Чудесно си го снимала Miss!
Маме, от теб се вдъхнових за снощния си маникюр 😍
Катерина, аз с дясна ръка не се справям със снимките...на теб ти се е получило добре 🙂
Олгарита, чудесно синьо!
Тина, сега ме е яд, че точно от лилавото и сребристото китайчета не купих...Реших, че са много стандартни нюанси, а така хубаво стои на ноктите ти лилавото...🙂
Моите ваденки се оказаха с много приятна изненада 😍 Фонът не е нито бял, нито прозрачен- прозрачен с нежни бели цветчета и точки е 😃 Т. е. идеално става и върху цветен лак. По-късно ще показвам.

# 530
В Парфимо Essie са с 34% намаление

# 531
Много ми харесва как се получи, заострих и ноктетата, че започнаха да ми пречат:

Скрит текст:

Не знам как, но успях да снимам почти прилично и дясната ръка 😅

Като цвят розовото е по-скоро така, наситено кукленско розово 🥰

Лаковете са Бел 105 и фин син брокат на S-he 380, декорацията е ваденка. Бел 105 засъхва по-наситено розов, отколкото изглежда в шишенцето (аз на това се надявах, защото така изглеждаше на изкуствената светлина в Лили)! 🙂
Това по кожичките е засъхнал разлят към кожичките Спийд драй, не са разръфани кожички 😆 Използвах почти пълно шишенце Спийд драй, мега бързо засъхна и беше доста течен, та затова се разля към кожичките. Засъхваше буквално докато го нанасям...Явно е от хубава партида.

Маме, благодаря за идейката да сложа синьото брокатче върху розово! 🙂 На безименния сложих 2 пласта, защото ми се стори една идея по-плътен този брокат и не се нанесе равномерно до кожичките от 1 пласт. Май ще му кажа леко разредител.

# 532
Никога не съм харесвала заострени нокти. (Не се заяждам). Без значение от вида на ръцете, ноктите, нокътната плочка, цвета на лака, кожичките или прочие. Просто не харесвам формата. Така и определен вид подстрижки не харесвам. Просто не ми допада.
Аз пък напоследък не мога да се оплача от издръжливостта на лака ми, което е странно. Махам го, защото ми писва. Ползвам си същите марки лакове, извършвам си същите видове дейност с ръцете, както обикновено, миене, чистене, прочие... Обаче, пък кожичките ми искат обработка на трерия ден, което си  е допълнително занимание и загуба на време. Мажа ги с един гел на Виктория бюти за кожички, но като гледам файда нема...

# 533
И аз преди години не харесвах заострени нокти. Тогава не се носеха масово и ми бяха странни. И правоъгълните не харесвах...Заострените ги свързвах с една личност на която и' стояха по много вещерски начин, защото имаше доста извити плочки и странна форма пръсти 😅

# 534
На мен също не ми допадат заострени нокти ,но както виждаме- Разни хора ,разни идеали, който си се харесва нека си ги носи -лошо няма.

# 535
Аз нямам любима форма нокти за ръцете на другите, всъщност. На някои ми харесват повече как им стоят заострени, на други- овал или правоъгълни. На различните ръце всяка форма стои различно. Не харесвам неподдържани нокти или пък дължини които изглеждат твърде изкуствени. Но пък най-важното е всеки да си се харесва с неговата си форма.
П. С. В предишния ми пост всъщнлст имах предвид, че много ми хареса как ми се получи маникюрът (с акцент върху лака), а не формата на ноктите. Не съм със заострена форма за първи път. 😃

# 536
За първи път видях заострени нокти на една служителка в банка и ми бяха супер странни, макар и направени страхотно и стоящи на нежните ръце на момичето по много стилен начин. Просто не можах да ги възприема от пръв поглед. Тогава много харесвах формата "балерина". С течение на времето обаче заострената форма все повече ми харесваше, докато към настоящия момент ми е любима.
Умирам си да имам заострената форма на МариСт, но.. нямам. Grinning
А на Долче тази форма така да и отива и толкова да ми харесва с нея, че всеки път като я промени и после пак я върне, все едно други ръце виждам, на друг човек. Толкова да съм я възприела със заострените нокти, че за мен те са нейната форма и винаги ми остават очите, когато покаже маникюр с нея.

# 537
Аз също повече си харесвам ръцете с квадратната форма. Но при нея постоянно ми се чупеха ъгълчетата и вече 3-4г съм със заоблена. А и някак заоблената ми издължава пръстите и изглеждат по-добре оптически.

# 538
Джаста, и аз понякога все едно виждам ръцете на друг човек 😁 🤗 А иначе и аз си мечтая за нокти като на Мари...😍

# 539
  • София
Dolce, според мен заострената форма е твоята Heart
От мен WOW 84 и Golden rose Color expert 09

Общи условия

Активация на акаунт