Лакове за нокти - 153

• 42 482
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • София
georgieva88, много ти отива и светъл маникюр. Hands Ok Hand
Долче, много хубаво това розовото и маникюрът е бонбон! Също и на olgarita, Juls, Мамето, elle.n, Тина, Катерина  Sparkling Heart
Харесвам правоъгълна и заоблена форма. Не харесвам прекалено дълги маникюри и такива заострени дълги триъгълни/стилето. Навяват ми асоциация за нокти на хищна птица и втората мисъл е не се ли бодат и не им ли е неудобно.
Скрит текст:

Загледах по HBO един сериал Нокти/Claws.
Скрит текст:
Там са бетер нашите айшета и като обличане и маникюрите - лъскаво и натруфено, пухчета, ланци, флинтифлюшки, висулки  по маникюрите...  Тъкмо бях решила да се откажа да го гледам, интригата ме увлече и продължих да го гледам: през салона перат пари на мафиот. После се забъркаха и с други мафиоти/мафии, абсолютна лудница...

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 19:56 от Vesika

# 541
Vesika, ето, точно такива не харесвам. 😆 Междудругото, виждала съм жени на които изобщо не им отива правоъгълната форма (или ноктите са изпилени твърде "ръбести"), но нали те си се харесват, мен какво ме бърка. 🙂

# 542
Аа, че те тия от горния пост са направо страшни... и вярно на птица приличат.
Скрит текст:
Едно време баба ми при такива гледки  казваше "Гаче ли ша каца на крушата!" Joy
От тая форма дето е с червено и черно чат-пат съм виждала жени на които им отива, но мнооого рядко. Наистина си е и до форма на ръцете и стила и средата на жената като цяло.

# 543
Такива черно-червени на други жени също са ми харесвали. Но не когато са твърде дълги...Зависи как са комбинирани със стила на жената и формата на ръцете, да.

# 544
Лайквах много, страхотни маникюри показвате момичета!
Аз постоях три дни без лак, но днес видях че почват да ми закачат ноктите и намазах един зелен. Уж за проба, ама май ще си го оставя;)

# 545
Тути, кой е този красавец? 🙂

# 546
  • София
Tuty, този лак не е ли 21 cosmetics?

# 547
Този е лакът, купих го от левче в Гърция, та най-вероятно е китайче, номерът е 46.
Редактирам се, май е някакъв гръцки:

# 548
  • София
Цветът се доближава до един лак на 21 cosmetics.

# 549
  • София

Много ми хареса този цвят на 21. Засега добре се държи

# 550
На живо е чудесен зимен лак. Аз си харесвам тъмни цветове де;)
И изсъхна изключително бързо, да видим как ще се държи на моите нокти.

# 551
  • Варна
Тути, страхотно зелено! И май е желе, а аз много си падам напоследък Simple Smile
Като показахте тези дългите нокти, се сетих каква мадама видях преди седмица-две на плажа - с неоновожълт френски, израсналата част беше към 5-6 см, буквално. То бяха едни движения на ръцете, супер изкуствени, едва си държеше цигарата... чак се зачудих как живее с тях... Обаче приковаваше всички погледи Laughing

# 552
Аз обожавам маникюр с форма на бадем. На мен много ми отива, имам сравинтелно малка плочка и къси пръсти и тази форма ги оптически издължава. Но... ми е по-трудна за оформяне и за това рядко съм така, просто все не стуга време...

# 553
MamanaMiro каква основа и топ използваш? Винаги показваш много хубави нокти.

# 554
Рязко ми се приноси нещо есенно🍁🍂

Общи условия

Активация на акаунт