Лакове за нокти - 153

• 42 479
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Като сте записали за нокътната форма, да се изкажа и аз. До 2015 бях все с квадратна, хич не ми харесваше бадемовидната. Помня, че същата година в брадъра беше Преслава и на нейните нокти много ми хареса и от тогава съм все ли със заоблени, или бадем. Даже квадратната вече не ми е и много хубава.  Луда работа в общи линии. Иначе ръцете си ги харесвам с всякакви форми, но задължително с дълги нокти, нищо, че пръстите ми не са къси.

# 556
Trend it up glam touch 050.

И да ви похваля този топ лак. В ДМ е на 4,55.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 15:05 от Преслава ♋️

# 557
Да се изкажа и аз за формата ...Joy
Много харесвам квадратна форма,но....тук има голямо НО!!! Защото тази форма е само за идеални нокти !!! Бадема и заоблената форма ,като цяло много приктива  недостатъци ! Много нокти когато растат се изкривяват!!! Това се получава и с моя показалец,но  когато съм със заоблена форма при пилене прикривам този недостатък Simple Smile
В момента съм със зазсравитвля, червения на trend it up ,преди бях с основа на Avon, като цяло постоянно ги сменям и нямам любима Wink
Топ лак за сега с golden rose quick dry ,преди това с Oriflame quick dry ,но го развалиха Sad

# 558
Маме, в момента и моят показалец на дясната ръка се извива на определена дължина и ме ядосва 😁 От много време не се беше случвало, надявам се като поседя известно време с по-къси нокти да изчезне това 🙂 Обикновено се получава.
Преди година съм била така 😃

Помня, че май доста бързо счупих някой от ноктите...🤔

# 559
Аз не мога да ги докарам до такава дължина, че да почнат да се завиват. Най-дълги са ми били ето толкова д квадратната форма

Със заоблената имам и по-дълги Simple Smile

Или е оптическа илюзия и са що годе същите на дължина Grinning

# 560
Блъд, по-дълги са връхчетата на заоблените. Според мен де. 🙂 А иначе мисля, че точно това е снимката ти с Coral necklace която бях гледала в нета... 😉 Рисуван ли е маникюрът или са ваденки?
Относно извиването- при мен не всеки път се получава само при по-дълги нокти, на някои нокти понякога се получава и на по-скромни дължини. Но пък, незнайно как, тези извивания както много ме дразнят, в един момент изчезват от само себе си и все едно ги е нямало. Но аз имам проблем от години с ниски желязо и феритин и ми отне доста време, за да нормализирам хемоглобина и съм почти постоянно на таблетки с желязо. Тези неща също имат отношение към здравината и формата на ноктите...
За всеки случай, носенето на повече пластове лак помага до голяма степен ноктите да не се извиват. 😃

# 561
Да, Долче мисля че си права, по-дълги са. Хмм къде си я видяла тази снимка, някой си я е откраднал явно Grinning А иначе лака е на Sally Hansen 329 Sun Kissed много любим и покривен, а декорацията съм си я рисувала.
Сега гледам като напиша името на лака в Гугъл и излиза моя маникюр от Бг-мамма.

# 562
Да, в търсачката излизаше този твой маникюр 😄 Аз го разпознах още като го видях... 😁 Предположих, че декорацията е рисувана, но толкова добре се справяш с рисуването, че можеше и да е ваденка 🙂

# 563
  • София
Golden Rose Color Exoert 97, на другия не мога да видя номера,  защото от Golden Shop са залепили едно листче и Miss Sporty 7118

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 14:06 от Amiamo

# 564
  • Варна
Вчера perfect F5 ме чакаше в Елитис Simple Smile въпреки, че си взех доста млечни нюанси, реших, че този е различен и трябва да го взема. Ето го сравнен с cloudy illusion, creamy и marshmallow.

# 565
Мноого са хубави. 3 пласта май ще са нужни за добра покривност. Поне на моите нокти така слагам, за да не прозира.

# 566
Аз се сдобих с този красавец тази сутрин

# 567
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Opi nail envy Bubble Bath? Майка съм и нямам време. Ще ми е удобно. Чудя се и на Essie Mademoiselle.

# 568
Тука всички сме майки Joy Терапията на ОПИ не струва

# 569
А някой са и баби,но не се дават.🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт