Лакове за нокти - 153

• 42 476
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Да сте живи и здрави! Супер сте. Просто съм попадала и на много млади момичета тук като мета и не исках да слагам етикет на майки. Благодаря за отзива за терапията. Спести ми 30лв.

# 571
За мен най-доброто е Микросел. Пак е 30 кинта, но поне знам за какво ги давам. Фен съм на ОПИ от повече от 10 години, но ще ме прощават… Нито заздравителите им биват, нито топа, нито основата…

# 572
Ама и аз явно нещо бъркам.
Ноктите ми се здрави и твърди. Просто търся нещо, което да не ги кара да се белят след месец постоанно лакиране, въпреки основата на SNB.
Топа ми е Cnd vinylux.
Явно просто ще си взема един лак в млечно бял или розов порцеланов нюанс.
Общо взето търся визията на ноктите на Кейт Мидълтън.

# 573
Абе не сме всички майки, нито пък всички сме млади, но времето всички си го ценим така че все е на място Grinning

# 574
Каква е визията на ноктите на Кейт, заинтригувах се? 🙂
Може би витаминна база или база против цепене на ноктите, за да не се белят. Може и да е от лакочистителя също?
Тина, няма да съжаляваш за F5, страхотен е! 😃 И на 2 пласта (не свръх тънки) е добре, особено ако ще има отгоре ваденка или подобна декорация. И на 3 е хубав ☺ При мен има и трайност, и не се повдига откъм кожичките.

# 575
Ноктите и се семпли. Харесвам тази визия.

# 576
  • София
Долче, чичко Гугъл ще ти покаже ноктите и маникюра на Кейт Мидълтън. Simple Smile
Съфорумката иска да има много добре поддържани нокти. Няма лошо в това!

# 577
Amiamo, разбира се, че няма нищо лошо в това да има поддържани нокти. Аз просто рядко ровя в Гугъл точно за такива неща и никога не съм се заглеждала по ноктите на Кейт 😃
Femmelline, и аз много харесвам такава визия, но да я редувам с цветен лак. Но когато малката беше бебе, уви, аз дори изчистена визия нямах и не носех лак...😁 Така че се възхищавам на всяка майка която успява да "жонглира" и с това 😃
Сега се сещам, че между лакиранията може да се мажат ноктите с масла. Аз имам и продукт на Импала за по-бърз растеж (като гел е, втрива се, после се измиват добре ръцете преди лака).

# 578
  • Варна
Долче, и F5 си го набелязах от твоите снимки Grinning ще му дойде реда, не се съмнявам, че стои добре, щом не се и надига, супер.
Китайския холограмен ми хареса, бих си взела и други цветове.
Вчера махах лака с този лакочистител

Ужасен е, киснах, търках, голяма мъка. И мирише гадно. Днес взех за проба жълтия на Лили, както и два лака Бел...

# 579
Да, отвратителен е този лакочистител. Преди време писах, че не ми харесва, но веднага ме обориха, че добре си махал лака, с леко киснене с памучето.. Ми мерси, не ми се кисне с памуче. Ползвам си лакочистител на форте и ми маха 3-4 пласта общо лакове без проблем. Не ми е проблем, че има сцетон. Всъщност не знам какво му отбягват на ацетона 🤔

# 580
Не е лош жълтия на Лили. Аз го взех след голямо търсене на зеления и абсолютно нито една продавачка в никое Лили не можа да ми кажа спират ли го и защо го няма Thinking

# 581
  • Стара Загора
Аз откакто спряха любимия ми Ebelin, ползвам на Била на марката Today и ми е идеален.

# 582
Ариа, жълтият/златистият от Лили ми е любимецът 😀 И безацетоновият им розов ми допада. Но мирише някак странно и оставя странно мазно-лепкаво усещане по ноктите ☺ Когато ми се разслояваха ноктите ми беше добре с него. Но имаше и лоши отзиви за него тук в темата. Зеленият ми е в списъка с отбягвани, заедно с лакочистиеля на Бюти Мания... 🙂
Тина, надявам се да ти хареса Перфектчето. 😊
За ацетона- вероятно има и алергични. И уж било по-щадящо за ноктите и по принцип без него...но и аз предпочитам с ацетон.
Ивче, страхотен лак! Срам ме е, но аз още не съм сложила нито веднъж ментов цвят, не само това лято, ами сигурно поне от миналата година не съм слагала от този много любим иначе цвят! 🤐

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 15:57 от dolce miele

# 583
Снощи попаднах на интересна статия със звездни маникюри :
Скрит текст:

# 584
Леле...големи кичове показват някои звезди... 🤣 Има и доста стилни. А този мъж, мисля от четвъртата снимка, направо скри шапката на някои жени по показател поддържани ръце...😅🙂

Общи условия

Активация на акаунт