Лакове за нокти - 153

• 42 475
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Пробвах жълтия на Лили за 2 слоя плътен и едър брокат + сух брокат върху него - доста добре се справи, първо накиснах за около 10 секунди, после сравнително бързо го свали.
Взех жълтия, понеже явно грешно съм запомнила, че той е с мазния филм. Но съм доволна, на първо четене е добър. Стария зелен ми беше любим, но новата версия изсушава, а и оцветява.
Видях, че Лили имат и някакъв зелен Velnea с помпичка, стори ми се различен, но нямах време да чета.

# 586

Нямаше как да го пропусна: Cool ash 😀
Декорацията е печат.

# 587
Фифи, страхотен е, нали? 😃 А твоята интерпретация и декорацията са върховни! 😍

# 588
  • София
На Ебелин в оранжевото шишенце е с масла за подхранване на ноктите и дава този мазен филм. Не съм го виждала скоро наличен. Бих си купила от него. Ползвам го като финиш при почистване на ноктите от лак. Но ако трябва с него да се чисти лак, малко трудно става.
Днес си взех любим лакочистител, на Римел от ДМ, намален.
Във Фантастико са заредили лакове на Флормар. Чудих се на PL414, но не го взех.
От показаните "звездни маникюри" от първата снимка харесах червилото. Simple Smile

# 589
  • Пеликания
Аз днес сложих китайчето ама остава на черти. Ще го изтрая някак Grinning

Вчера пробвах и другия цвят. Хареса ми, но не ми се носи червено сега. А и топа ми направи балони и го изтрих Grinning
Скрит текст:

# 590
  • Бургас
Невероятни са и двата цвята.Heartbeat

# 591
Леле...големи кичове показват някои звезди... 🤣 Има и доста стилни. А този мъж, мисля от четвъртата снимка, направо скри шапката на някои жени по показател поддържани ръце...😅🙂
Ръцете да на Селена Гомес, мъжът е маникюристът

# 592
  • София
Номера е 32. Вместо основа сложих матов топ лак и покри на два пласта. Иначе му трябват поне три Blush

# 593
  • София
Тия звездни маникюри за мен се делят на две: 1. такива, с които "Мъртъв в канавка няма да се покажа" (цитирам Удхаус) 2. такива, които със сигурност бих направила по-добре

# 594
Пепе, 😆 Като цяло съм съгласна с теб. Имаше един (май на Клое Морец- или както се чете)...и още няколко изчистени които харесах. Някои са too much просто за мен...
Ел, този маникюр имах предвид, не пише да е на Селена Гомес, отгоре дългите нокти са нейни- да, но тук пише Джиджи нещо си (но пък на снимката е Том някой си):

Обаче това...определено е в категорията на маникюрите които бих направила по-добре, особено ако се постарая! Тези черни звездички...като рисувани от дете са (но дали не са търсили точно този ефект 🤔) 😅
Джулс, Мари, страхотни цветове! 😍

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 17:31 от dolce miele

# 595
Пепе, 😆 Като цяло съм съгласна с теб. Имаше един (май на Клое Морец- или както се чете)...и още няколко изчистени които харесах. Някои са too much просто за мен...
Ел, този маникюр имах предвид, не пише да е на Селена Гомес, отгоре дългите нокти са нейни- да, но тук пише Джиджи нещо си (но пък на снимката е Том някой си):

Обаче това...определено е в категорията на мсникюрите които бих направила по-добре, особено ако се постарая! Тези черни звездички...като рисувани от дете са (но дали не са търсили точно този ефект 🤔) 😅
Джулс, Мари, страхотни цветове! 😍
под тези са на Джиджи, трябваше за оставя разстояние между снимките, извинете!

# 596
Някои от горните маникюри са потресаващо кичозни.
А Джиджи нещо си е Джиджи Хадид, сестра на Бела Хадид (уж най-красивата жена на света).

# 597
Боже, личи си как изобщо не следя светския живот...😆 Идея си нямам коя е сестрата на Джиджи, камо ли пък самата Джиджи 😅

# 598
На мен лично повечето маникюри не ми допаднаха. Били Айлиш как изобщо може да хване или пипне нещо с тази дължина?! То и аз като бях тийн залитах по такива нокти. Вкъщи беше пълно с изкуствени нокти от най-дългите, намирах ги за много секси. 😅🙄

# 599
Никога не съм залитала по твърде дълги нокти. 🙂 Дългите са секси, да, могат да бъдат, но според мен този ефект се губи когато говорим за такива екстремни дължини...Никога не съм носила изкуствени нокти.

Общи условия

Активация на акаунт