На море в България 2021 г.! - 4

• 53 823
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Глупости. Но швантух си нося.
А пердетата събират прах. И навсякъде се вадят от релсите в краищата.

# 406
  • Somewhere far away
Хайде сега прахосмукачки!
Ясно е че чистят  на повечето места, но много неща са претупани или изобщо не изчистени. сигурна съм че закачалките например никога не ги чистят затова аз си ги чистя, дори и да нямам много дрехи които се мачкат, но имам винаги една две ризи, които разбира се искам да си ги сложа на закачалки! шалтетата дори и да миришат хубаво събират много повече мръсотии и прах и също ги махам, дори когато имам доверие на къщата/хотела и знам че поддържат хигиената на високо ниво. да не говорим че ужасно топлят, запарват, там са само за красота и са напълно излишни за престоя.

# 407
  • Sofia
Не бърша прах в хотели, не съм и "чистофайница прекрасна"! Гнуслива съм, та затова и мокрите кърпи са ми първи приятели. 😊

# 408
Кристал, мерси за идеята за дистанционни в пликове.
Не съм се сещала... Бърша ги със спирт, бърша и всички дръжки.

# 409
  • В.Търново
Аз се гнуся от шалтета, преглеждам и чаршафите, покривки на легла.Бърша копчета и дистанционни със спирт или мокри кърпи напоени със спирт. преглеждам тоалетната, банята.
Спомен имам от мизерната покривка за легло в хотел Добротица в Албена през 2010г.За други неща сега няма да пиша.

# 410
  • There I was on a July morning
И аз минавам със спирт всички често докосвани повърхности - дистанционните, дръжките на вратите, ключовете за осветлението, телефона, ръкохватката на сешоара и друго, каквото се сетя.
Шалтетата, от миналата година ги махнаха от хотелите заради ковида, иначе ги набутвам в гардероба.

# 411
  • близо до Кресненското дефиле
Не съм сама. 😂🤣😂
Дръжки, закачалки, маси, плотове, шкафчета, ключове, брави, контакти, върешност на гардероби - спирт. Пълня си в шише с пулвелизатор.
Дистанционни-в пликче. Тоалетна, баня - Domestos.
Леглата си оправям, пижами сгъвам, на детето винаги нося чаршафи, хавлия, въпреки че години наред почиваме на място с високо ниво на хигиена. Не позволявам друг да ми изхвърля отпадъците.
Не ми е удобно, въпреки че сме платили. Нося си чувалчета. Камериерката ми се чуди на акъла.
Мразя пясък в чаршафите и след плаж, минавам подовете на вече почистен апартамент с мопа. 🤣😂🤣Луда работа!

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 01:46 от rumibumy

# 412
Като ви чета и съм в шок,това ващо е мъка , а не почивка Laughing

# 413
Аз не съм гнуслива, но не разбирам как хората ползват кърпи за плаж и халати от хотелите, в които са настанени. Единствено шалтета мразя и кърпи не ползвам.

# 414
Аз мия ваните. Не че ги мия да търкам де, нося си препарат и ги заливам, да постоят. Ей така за мое успокоение. Joy

# 415
Нито чаршафи нося, нито търкам като луда. Видимо мръсно не съм заварвала май никъде. До сега и болни не сме се прибирали, освен първият път щерката се върна с пневмония, ама от автобуса към морето и зверския климатик, а беше тъкмо излекувана от бронхит след няколко урока по плуване, на които изпадаше в хипотермия в басейна. Вана май само 1-2 пъти имахме, не съм им фен, не са ми условие. Кърпи за плаж си носим, за да не мъкна тези от хотела. Пък и като се върнем с мокри кърпи от плажа с какво ще се забършем след баня?
Ако се сетя вземам щипки, в противен случай намирам магазин и купувам.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 08:43 от Mama Ru

# 416
И аз. И това в тема, където се избиват да обсъждат хотели, в които нощувката повече от половин минимална заплата.

# 417
  • софия
И аз. И това в тема, където се избиват да обсъждат хотели, в които нощувката повече от половин минимална заплата.
+1

# 418
Добре де, а не се ли изтриват обозначенията на копчетата на дистанционното от спирта, примерно?

Аз не нося чаршафи, кърпи, халати и пр, разчитам да има, да са чисти и проблеми съм нямала. Особено пък кърпи за плаж - много е удобно с картите, носиш само слънце защита и книга в един несесер и си свиркаш.  😛

# 419
  • Сф
Добре де, а не се ли изтриват обозначенията на копчетата на дистанционното от спирта, примерно?
Tи си с найлонче на дистанционните, признай ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт