На море в България 2021 г.! - 4

• 53 817
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • There I was on a July morning
Момичета, замислих се - кои хотели предлагат UAll? Уейв, Рейна дел мар, Мирамар, Клуб Бор... Други?
Грифид-ите, Хелена парк.

# 436
Септември даже след 6ти е идеално за море.Изпитано няколко години.Тази година сме отново от 10ти до 18ти в любимите Магнолии на Приморско. Слънцето леко гали, не е много горещо, водата е топла, няма хора.Единствено не ми харесва, че денят е по-малък, но това се компенсира с цената.

# 437
Малко е хазарт с времето юни и септември, но си струва риска, ако човек иска да избегне навалицата. Септември дори и в Созопол е спокойно.
Точно в Созопол ще сме и собственичката каза, че е топло, спокойно, заведенията работят, защото доста хора остават след Аполония.
Дано уцелим време!
Ние бяхме за около 10 септември миналата година и беше хем спокойно, хем завденията още си работеха, само морето беше бурно, но пак беше хубаво. В края на юли същата година бяхме в Поморие, където беше някакво стълпотворение. Благодарение на короната разбрах, че и на нашето море юни и септември е хубаво.

# 438
  • В.Търново
Тази вечер по новините съобщиха, че ако така се вдигат бройките до 10 дена ще има ограничения, най-вече по Черноморието!!!
Отделно искат по фитниси, заведения, обществени места/мисля и тях казаха/, да работят само ваксинирани и да влизат само ваксинирани, за да няма локдаун или някакви ограничения. Което си е дискриминация.
Нашата почивка е от 14 август и до тогава има 10 дена и не знам какво ще решат до тогава, възможно ли е да ни се провали почивката?

# 439
  • София
Момичета, замислих се - кои хотели предлагат UAll? Уейв, Рейна дел мар, Мирамар, Клуб Бор... Други?

Азалия в Константин и Елена е УОИ.

# 440
Много са UAI, обаче доколко си отговарят на претенциите е отделен въпрос. Някои такива хотели, освен вече споменатите, са Нобел, Астория в Сл.бряг, Парадайз бийч в Св. Влас, Оазис дел маре - Лозенец, МПМ Арсена- Несебър, Хермес - Царево.

# 441
  • There I was on a July morning
Тази вечер по новините съобщиха, че ако така се вдигат бройките до 10 дена ще има ограничения, най-вече по Черноморието!!!
Отделно искат по фитниси, заведения, обществени места/мисля и тях казаха/, да работят само ваксинирани и да влизат само ваксинирани, за да няма локдаун или някакви ограничения. Което си е дискриминация.
Нашата почивка е от 14 август и до тогава има 10 дена и не знам какво ще решат до тогава, възможно ли е да ни се провали почивката?
При нас никога не е имало такива строги мерки, както е в Гърция сега, но знае ли човек? Божа работа е, но дано да се разминат мрачните прогнози! Hands Pray
И аз се гласях за второ море в края на август или началото на септември, но ще чакам до последния момент. То, не смея и нищо да резервирам.

# 442
  • русе
Ние бяхме в Парадайз бийч Св.Влас предната седмица. Останах много доволна, тръгнах с малко притеснения относно плажа и морето, но се оказаха неоснователни. Въпреки тясната плажна ивица имаше място за всички, там чадъри и 2 шезлонга бяха 15 лв., не са вкл. в цената. На басейна са безплатни. Стаята е голяма и просторна с удобни матраци и възглавници, почистване и зареждане с козметика всеки ден, кърпи и чаршафи сменят на 3 ден. Терасата с прекрасна гледка море също се почиства всеки ден. По две мин. води всеки ден на стая безплатно оставяха. Хранта всеки ден риба някаква - чернокоп,  акула, скариди, миди, калмари, пъстърва, скумрия, херинга. Меса-пилешко, свинско, заешко, агнешко, телешко. Картофи-пържени, варени, крокети, картофени кюфтета, спагети, пици, бургери, дюнери, кроасани, супи, скара, салати, разядки най различни, маслини, пресни подправки за овкусяване, сирена. Закуска- палачинки, различни видове яйца и омлети, баници, пържени филийки, колбаси, готови изпечени сандвичи с кашкавал и принцеси. Плодове-диня, пъпеш, сини сливи, праскови, кайсии, банани, портокали, грейпфрут. Хляб- най- различни видове. Десерти- пасти, баклави, торти, кексове. Храната беше разнообразна и вкусно приготвена, алкохола тук не съм експерт но бирата ми харесваше, вкл. е и вносен алкохол. Паркинга е голям и беше пълен, безплатен, сейф в стаята също безплатно. Сладолед от 10 до 18 фуника с топка сладолед, най хубавия шоколадов, който съм яла по морето. Във морето пред басейна нямаше камъни, водата кристално чиста без щипалки и водорасли, много топла и без вълни. Почивахме си много добре и съм доволна от почивка.
Ако някой се интересува за нещо да пита 😀

# 443
  • В.Търново
Децата имат турнир точно в последните дни на август, даже парите ще ни събират другата седмица.Те говорят за ограничения, на нас пари за турнир ще ни събират. Не знам какво ще се случва. Както ни е тръгнало...първо турнира щеше да е в Несебър, сега го смениха с Бургас.

# 444
Абсурд. Нали хотелиерите ще надигнат вой до небесата. Преди края на сезона няма да има никакви мерки.

# 445
Това означава плащане на много неустойки.
Можеше да ограничат чуждестранните туристи ама им е ясно, че ако разчитат на българите с тия цени сезонът наистина щеше да е провален

# 446
mypi1975
А какво е разстоянието до плажа?
Хотелът е на първа линия, но като гледах клипчета, плажът идва надясно от него и ми се вижда доста ходене по наклон, така ли е?
Местата, където се дават/сменят кърпи за плаж къде се намират, само 1 ли е за комплекса и с какво работно време са?
И за работното време на водните пързалки да питам 😊
Благодаря!

# 447
  • Beyond the stars

Дискриминация със сигурност не е . Както не е дискриминация, че някои места са за +18 годишни, или само за служители с пропуск и т.н. Изискването за задължителни ваксини за децата за посещение на детско заведение също не е дискриминация. Навсякъде където е въведено мисля, че има вариант, в който с отрицателен тест да можеш да използваш съответната услуга.

Тъй или иначе не мисля, че нещо ще се случи в такава кардинална насока до края на август.

# 448
Аз мисля, че заради бизнеса и пълненето на нечии джобове няма да посмеят да затворят до края на сезона.

# 449

Дискриминация със сигурност не е . Както не е дискриминация, че някои места са за +18 годишни, или само за служители с пропуск и т.н. Изискването за задължителни ваксини за децата за посещение на детско заведение също не е дискриминация. Навсякъде където е въведено мисля, че има вариант, в който с отрицателен тест да можеш да използваш съответната услуга.

Тъй или иначе не мисля, че нещо ще се случи в такава кардинална насока до края на август.
Дискриминация е, горните сравнения са неуместни. Има разлика между достъпни за клиенти и служебни помещения, задължителни и доброволни ваксини. Това е същото като да си направим хотел само за хора със сини очи.

Общи условия

Активация на акаунт