Отговори
# 210
  • София
Влизам и гледам 7 лайка на поста, че Ветко и Маринела не перат пари Flushed

# 211
  • София
Хахахахо! А какви сме майките на момичета, или ние в тези констелации не влизаме?

Тъщи...
Така де, ама какви звезди/планети сме - там слънце, земя, луна...а тъщите - какви са? Поне една Венера да сме...

# 212
Хахахахо! А какви сме майките на момичета, или ние в тези констелации не влизаме?

Тъщи...
Така де, ама какви звезди/планети сме - там слънце, земя, луна...а тъщите - какви са? Поне една Венера да сме...

Ако ни питате нас, мъжете - за предпочитане Плутон. Но по-скоро сте като комети...

# 213
Влизам и гледам 7 лайка на поста, че Ветко и Маринела не перат пари Flushed

Бе как да не перат? Това, че цялата им същност е евтина съвсем не значи, че не са перачи. Но освен това са най-долните балкански варвари. Щом посегнаха на японската градина https://e-zdravey.com/bg/istoriyata-na-yaponskiya-hotel-ot-postr … orenenite-vishni/

Отказвам да участвам в разговор за тъщи и особено свекърви. Simple Smile И потвърждавам, че колкото по-дистанцирани, толкова по-спокойно.

# 214
Taking the 5th, eh? Joy

# 215
  • София
Между другото, може да ме охайтите, но човек и от собствените си родители не е лошо понякога да стои настрана.

Фенси, Hands Plus1

# 216
  • София
Аз като "реализирана" тъща и "почти" свекърва (баткото още не е вдигнал сватба с годеницата си), само да вметна, че и в един град да живеят, дистанцията е постижима.  Пък нека се оплакват от мен, че "не помагам", I don't care какво ще кажат за мен. Не готвя, не чистя, на гости не ходя. Внуче гледам само при тежка належаща нужда (съвпадение на дежурства на зетя с важен кол на дъщерята и затворена детска градина, и то само ако аз нямам кол по същото време). Аз уважавам техния живот, те уважават моя. Баланс.

# 217
Бъдещето:

# 218
  • в страната на чудесата
Ох, къде е Нот?
Амели?
Добре ли сте, хора?

# 219
Благодаря, аз поне съм съвсем добре, надявам се и всички останали. Затишие пред буря😀. Не ми се пише при сектантите, затова не ме виждаш.

# 220
  • в страната на чудесата
То стана пълна лудница там и вече няма смисъл...

# 221
A, още много може...

# 222
  • в страната на чудесата
Е то може, но няма да е вбесяващо, а много тъжно.
Страшен дефицит на интелект и на критичност, не знач винаги ли си е било така, сега ли нещо стана...

# 223
Липсата на интелект не е от вчера, за разлика от липсата на образование.
А "днес" просто е даден простор за изява.
Тъжно е ок. Дано не стане страшно.

# 224
  • София
На мен нещо не ми се пише напоследък. Добре съм иначе и всички около мен, слава Богу. То вярно, че в тези времена е по-добре да пускаме някой пост от време на време, че поне аз започвам да се притеснявам ако някой се изгуби за по-дълго.

Аз пък си мисля, че критичното мислене и т.н. не е само до интелект или образование. Все повече се убеждавам, че е свързано и с психическа устойчивост или, и аз не знам как точно да се изразя, ама е нещо свързано с психиката. Оказва се, че хората сме много склонни да се водим от емоции повече. И да намираме доводи да си защитим емоциите. То не е задължително да е винаги лошо това, но... И нямам предвид откровени "дебили", които си се срещат по принцип, а средностатистически, обикновени хора.

При теб как е, Лейка?

Общи условия

Активация на акаунт